Gość: ZIUTA IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 19:26 TO FAKT ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: star wars Re: 27 - GO PAŹDZIERNIKA - URBAŃCZYK PREZYDENTEM IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 00:07 widzę Ziuta, że masz problemy z pisaniem i urywasz w połowie zdanie. A więc zdanie powinno brzmieć 27-go Października Urbańczyk Prezydentem Zabrza przestanie być by potomni mogli zyc w lepszych warunkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIUTA Re: 27 - GO PAŹDZIERNIKA - URBAŃCZYK PREZYDENTEM IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 00:24 Problemów z pisaniem nie mam w przeciwieństwie do Ciebie . Nie mam również problemów z wyborem właściwego kandydata na Prezydenta Miasta, którym będzie pan Roman Urbańczyk - NASZ PREZYDENT - Prezydenta Wszystkich Zabrzan !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: 27 - GO PAŹDZIERNIKA - URBAŃCZYK PREZYDENTEM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 08:14 Skretyniala megalomanko! Od kiedy masz mandat do wypowiadania sie w imieniu wszystkich zabrzan? Ja ci takiego mandatu nuie dawalem. Inni z pewnoscia tez. Urbanczyk nie jest MOIM przezydentem, wiec juz nie WSZYSTKICH zabrzan! Zrozumiano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit Re: 27 - GO PAŹDZIERNIKA - URBAŃCZYK PREZYDENTEM IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 11:47 Mario2 - dżentelmenem o ty nie jesteś . Dlaczego obrażasz ludzi tylko dlatego że mają inne poglądy polityczne od ciebie . Ja również uważam że Pan Urbańczyk jest dobrym kandydatem na Prezydenta Zabrza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: 27 - GO PAŹDZIERNIKA - URBAŃCZYK PREZYDENTEM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 12:07 jesli ktos tak uwaza, to nie dziwota, ze sie go obraza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: 27 - GO PAŹDZIERNIKA - URBAŃCZYK PREZYDENTEM IP: *.one.pl / 192.168.1.* 27.09.02, 22:36 Moim Prezydentem też nie jest a więc napewno jest nas dwóch, a jestem w stanie się załozyć że nie jest nawet prezydentem większości mieszkańców tego Zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś
piniok Re: 27 - GO PAŹDZIERNIKA - URBAŃCZYK PREZYDENTEM 26.09.02, 21:12 Gość portalu: ZIUTA napisał(a): > pan Roman Urbańczyk - NASZ PREZYDENT - Prezydenta Wszystkich Zabrzan !!! Ty głupia pindo! Albo jesteś kochanką pana "G", albo pana "K", a może pani "K"? Ludzie - prawdziwi patrioci i zwolennicy Urbańczyka - piszą o konkretach, czasami Cię wspierają, a Ty tylko jakieś bałwochwalcze bzdety!!! Przypominasz komunistycznych klakierów. Nie wiem kim jesteś, ale "gdyby głupota miała skrzydła..." PS. Zaczynam wątpić!Jeżeli Urbańczyk jest taki jak Ty to lepiej, żeby przegrał. Tyle osiągnęłaś; jednego - czyli mnie - urbańczykowego wyborcę straciliście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWY Re: 27 - GO PAŹDZIERNIKA - URBAŃCZYK PREZYDENTEM IP: *.one.pl / 192.168.1.* 27.09.02, 22:08 Jeśli tak się stanie to mam nadzieję że większośc mieszkańców tego miasta się spakuje i znajdzie sobie inny kąt w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooka Re: 27 - GO PAŹDZIERNIKA - URBAŃCZYK PREZYDENTEM 26.09.02, 13:27 Już nie mogę znieść bezsensownych pustych i powierzchownych wypowiedzi Ziuty. Jak można być tak naiwnym i wciąż wierzyć człowiekowi który takie brednie plecie, a Ty Ziuta je powtarzasz, nie masz własnego rozumu? nie rozmawiasz z ludźmi i nie wiesz co oni o nim sądzą, jak sobie jego „ zachwalają ”. Więc nie bądź taka pewna za twojego kandydata. Przepraszam ale „Ziuta zasługujesz na solidnego kopa z buta” za to co piszesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubik Re: 27 - GO PAŹDZIERNIKA - URBAŃCZYK PREZYDENTEM IP: *.kana.gliwice.pl 26.09.02, 16:20 Już się nie mogę doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Star Wars Re: 27 - GO PAŹDZIERNIKA - URBAŃCZYK PREZYDENTEM IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 21:55 Nie denerwuj się każda władza ma swój dwór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIUTA Re: 27 - GO PAŹDZIERNIKA - URBAŃCZYK PREZYDENTEM IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 01:16 Dumni jesteśmy z Naszego Prezydenta Urbańczyka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: 27 - GO PAŹDZIERNIKA - URBAŃCZYK PREZYDENTEM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 08:43 pisz za siebie. Ja nie jestem dumny, tylko sie wstydze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.K. Re: URBAŃCZYK PREZYDENTEM ... ZIUTY !!! IP: 213.17.142.* 29.09.02, 08:59 Nie denerwuj się Mario - ta Ziuta to mocno podejrzana sprawa. Może to głupi klakier ale być może ktoś sprytny celowo udający kretyna aby maksymalnie wk....ć ludzi i osiągnąć zamierzony skutek pod płaszczykiem poprawności. W każdym bądź razie nasza SYRENA (pół kobity, pół kretyna) ma jakieś zadanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIUTA Re: URBAŃCZYK PREZYDENTEM ZABRZA IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 09:53 J.K.K. - marnujesz się w swojej profesji bowiem masz zadatki na szpiega . Kto wie , może jak do władzy dojdzie SLD i Twoja kochana Samoobrona otrzymasz swoją szansę ... Choć osobiście w to wątpię , nawet działacze wymienionych przeze mnie ugrupowań brzydzą się takimi jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: URBAŃCZYK PREZYDENTEM ZABRZA 29.09.02, 17:55 widzisz ZIUTA-w dzien potrafisz nawet co innego napisac.A to ,ze wieczorami (piszac)jestes przemeczona,to my wszyscy wiemy.Interesuje mnie tylko ,co mam zrozumiec w twoim jednym pochwalnym poscie cyt"Pan Prezydent robi dobrze.."Co mialas na mysli,bo nie podejrzewam zebys byla blond swistakiem! Odpowiedz Link Zgłoś