Gość: ciekawska IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 23.10.05, 18:44 co sie stało z apteką całodobową na Sienkiewicza?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: APTEKA IP: *.unregistered.media-com.com.pl 23.10.05, 19:07 z tego co słyszałem właściciel tej apteki otwiera drugą na ul 3go Maja i tam ma zrobić całodobową ...ale jak jest na prawde to nie wiem czas pokaże . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryc Re: APTEKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:20 czytalem w wyborczej ze z aptekami ciężko ostatnio, podobno coraz mniejsze zyski. Mówicie ze na 3 maja ma być całodobowa, ale narazie jej nie ma więc po co zamykać tą na sienkiewicza. Niedługo będzie możliwość kupowania leków przez internet - konkurencja się zwiększy...pewnie kilka aptek się wykruszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burczybrzuch Re: APTEKA IP: *.stk.net.pl 23.10.05, 20:36 A ja slyszalem ze to kontrola US do zamkniecia sie przyczynila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawicowiec Re: APTEKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:22 łupieżcy aptekarze, kapitał żydowski, łupią biednych emerytów ! precz z nimi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aptiekarz Re: APTEKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:17 Mówisz o Aptekach 21? To faktycznie kapitał zydowski. A Euro to kapitał litewski. A Pharmakon to kapitał polski. I co z tego! I tak wiadomo, że kupisz tam gdzie taniej. A gdzie taniej każdy emeryt wie bo szpieguje...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milenka Re: APTEKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:54 Przez internet będzie można kupić wyłącznie leki bez recepty. Zresztą takich aptek w internecie jest już sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: APTEKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:40 Już jest otwarta znowu, nawet anonse w prasie naszej kochanej zabrzańskiej mieliśmy. I na dodatek pojawił się znowu banner w oknie jej przyszłej filii na rogu 3-go maja i boh. monte cassino. (dawny centrofarb czy leda, nie pamiętam). czyli na 3-go maja piąta apteka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: APTEKA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.06, 22:35 A co się miało z nią stać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: APTEKA IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.01.06, 22:55 Przenosza ja na 3-go Maja. Odpowiedz Link Zgłoś