Dodaj do ulubionych

Co wybrać POLSAT czy CYFRĘ PLUS ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 22:11
Sama nie wiem co mam wybrać za platforme cyfrową ? Doradźcie
Obserwuj wątek
    • Gość: olek Re: Co wybrać POLSAT czy CYFRĘ PLUS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 23:14
      jak zarabiasz powyzej średniej krajowej to bierz cyfre- żeby nie było tak że
      potem czegoś sobie odmówisz bo cyfrę trzeba zapłacić.
      Dla siebie napewno znajdziesz dużo ciekawych programów: TVN STYLE (extra),
      CLUB, jakies przyrodnicze...
      Podstawa dla mnie to takie kanały jak: tvp1,2,3,tvn,tvn24, eurosport,tvn turbo,
      tvn style, club, muzyczne. Reszta to syf, jakby te były na polsacie ( moze i sa
      ale nie porównywałem) to brałbym polsat
      • Gość: basia z konczyc Re: Co wybrać POLSAT czy CYFRĘ PLUS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 23:59
        A jest różnica w przesyle sygnału, w jakosci obrazu i dźwięku ?
        • Gość: Ja Re: Co wybrać POLSAT czy CYFRĘ PLUS ? IP: 83.238.20.* 15.11.05, 17:45
          CYFRA jest baaaardzo kosztowna no i daje malutką antenę , ja kiedyś przez to
          nie mogłem odbierać TVN a każdy najmniejszy deszczyk lub śnieg to BRAK SYGNAŁU.
          No i burdel w papierach mają niemiłosierny , ciągle wysyłali mi ponaglenia o
          zapłatę a płaciłem WSZYSTKO w terminie , wysyłałem faxy ale to nic nie
          dawało,odcinali sygnał.
          Więc kupiłem POLSAT+duuuużą czaszę i problem zniknął , ten z sygnałem jak i z
          obsługą. No i są tańsi.
          Programy?
          Prawie takie same , wszystkie TVN-y itd.
          Weż ulotki z programami i porównaj.TWOJA DECYZJA!!!!!!!!!
          • Gość: sat 01 Re: Co wybrać POLSAT czy CYFRĘ PLUS ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:54
            Potwierdzam Cyfra ma straszny bałagan w papierach.Po 5 latach wezwali mnie do
            zapałty jakiś fikcyjnych zaległości z odsetkami strasząć sądami i firmą
            windykacyjną mimo tego że wszystkie rachunki mam zapłacone.Trzymajcie przez
            wiele lat wszystkie dowody zapłaty bo nie tylko mnie taki numer próbują
            wywinąć.Prawdziwe oblicze Cyfry poznacie jak będziecie chcieli podziękować za
            świadczone usługi.Generalnie firma nie solidna.Musiałem nawet płacic za czas
            kiedy nie docierał sygnał. Reklamacjami się nie przejmują.
            Nie wiem jak jest w Polsacie.
            • busstop Re: Co wybrać POLSAT czy CYFRĘ PLUS ? 16.11.05, 06:52
              A ja obronię Cyfrę+. Korzystają z niej moi rodzice. Nie spotkaliśmy się ze
              zjawiskami o których piszą przedmówcy. W razie jakichkolwiek pytań jest
              infolinia, można wysłać też pisemko pocztą i zawsze na nie odpisują lub
              oddzwaniają. Promocje zakupu zestawów są bardzo różnorodne w Cyfrze i w
              Polsacie. Na pewno w Cyfrze są takie, że "za grosze" dają zestaw
              antena+konwerter, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by skorzystać z innej
              promocji, a dużą "czaszę" kupić oddzielnie (oczywiście bez logo Cyfry).

Dokładnej oferty programowej Polsatu nie znam, ale z wtego co wiem, to w
              ofercie Polsatu nie ma wogóle możliwości odbioru programów TVP1 czy TVP2..., za
              to jest więcej programów sportowych. Oczywiście piszę o podstawowych
              pakietach. W pakietach droższych oferta się prawie wyrównuje, przy czym
              wiadomo, że na Polsacie mamy np. kanaly sportowe Polsatu, na Cyfrze kanały
              sportowe Canal+ i ta róznica pozostaje zawsze.
              • Gość: Ja Re: Co wybrać POLSAT czy CYFRĘ PLUS ? IP: 83.238.20.* 16.11.05, 16:33
                TVP1 , TVP2 są na Polsacie, co do reszty programów łatwo porównać z ulotek.
                Miałem obie platformy więc "przeżyłem" wszystko na własnej skórze.
                Oczywiście nie ośmiele się wskazać która jest lepsza.
                • busstop Re: Co wybrać POLSAT czy CYFRĘ PLUS ? 17.11.05, 07:03
                  Jeśli TVP1 i TVP2 są na Polsacie to sorki. Może wprowaadziłem w bład, ale gdy
                  kiedyś się pytałem, to podobno ich nie było. Nie znam nikogo, kto miałby
                  Cyfrowy Polsat, natomiast jak pisałem wyżej wiem conieco nt Cyfry+. Platformy
                  te ze sobą konkurują więc pewnie oferta cenowo-programowa jest zbliżona.
    • Gość: rubin Re: Co wybrać POLSAT czy CYFRĘ PLUS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 12:38
      Należy zapoznać się z obiema ofertami, przestuidować je dokładnie, wysłuchać
      opinię innych użytkowników i ........samemu podjąć decyzję.
      Powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka