Dodaj do ulubionych

TO SKANDAL: PO i UW za Urbanczykiem

IP: *.za-tp.digi.pl 17.10.02, 10:02
W dzisiejszych Nowinach Zab-ich przeczytałam, że PO i UW popierają
kandydaturę Urbańczyka. Obecnie rządzi koalicja Rodziny Katolickie, AWS, UW
i co? I nic. Zawsze popierałam UW, potem Platformę, ale mam dosć, nie chcę
być dłużej zachowawczym inteligentem. Przecież rada nie ma obecnie nic do
powiedzenia, i tak autorytatywnie rządzi Urbańczyk. Jestem oburzona, że moje
ugrupowania nadal popierają Urbańczyka, może to oznaczać,że boją się zmian
lub samego Urbańczyka. Stracili przez to moje zaufanie.
Obserwuj wątek
    • kasiora Re: TO SKANDAL: PO i UW za Urbanczykiem 17.10.02, 14:50
      przeciez Mumia juz profilaktycznie rozmawiala z R.U.o ewentualnym stanowisku V-
      ce Prezydenta d/s gospodarczych.Beda dalej rozwijali koncepcje bylego
      min.Syryjczyka:najlepsza polityka gospodarcza to brak polityki gospodarczej.!!!
      Tego wyrazow w Zabrzu mamy az nadto.Zwykli czlonkowie Mumi moga miec swoje
      zdanie,ale kandydujacy maja swoje i dostali sie na listy bo Ich NATO STAC .
      (podobnoz tez maja swoje zdanie,ale nie zawsze sie z nim zgadzaja).
      • Gość: Borys Re: TO SKANDAL: PO i UW za Urbanczykiem IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 15:15
        Nic dodać, nic ująć. Zapraszam Pana do Unii na stanowisko rzecznika prasowego, gdyż wyjątkowa logika i jasność Pańskich wypowiedzi oraz znajomość nas - członków UW - czyni z Pana osobę, przy której ja jako zwykły sekretarz 'wysiadam', blednę i szarzeję.

Pozdrawiam,

BorysBudka.pl
        P.S. A tak szczerze, to cały czas starałem się wierzyć, że Pana wiedza na temat tego miasta i jego problemów wykracza poza zwykłe nuty demagogii. Konkrety, zarzuty - prosiłem, żeby przy okazji 'dyskusji' ze mną Pan je podał. A tu nic. Dowcipne mumia ma zastąpić wszystko ?
        • Gość: mario2 Re: TO SKANDAL: PO i UW za Urbanczykiem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 15:23
          Skoro UW kompromituje sie w koalicji obecnie rzadzacej Zabrzem to maze Pan jako
          sekretarz ustosunkuje sie do zarzutow wobec Rajcow Miejskich i popieranego
          przez Was prezydenta zawartych w moim watku "Prywatne ranczo kleryka Urbanczyka"
          Moze zawarta tam prawda powoduje, ze jakos nie spieszno Wam z dementi. A swoja
          droga to tupowe dla mumistow, nie tylko w Zabrzu- nie w prawo, nie w lewo tylko
          do przodu, tfu- do zlobu!
          • Gość: Borys Re: TO SKANDAL: PO i UW za Urbanczykiem IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 15:44
            Odpowiedź czeka na Pana skrzynce :)

BorysBudka.pl
        • kasiora Re: nie jestem jednym z"Trzech Muszkieterow" 17.10.02, 15:29
          • Gość: Borys Żeby kampania nie była sztywna... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 15:45
    • Gość: fala Re: TO SKANDAL: PO i UW za Urbanczykiem IP: *.za-tp.digi.pl 17.10.02, 16:07
      W związku z brakiem jalichkolwiek wyjasnień ( od UW i PO, może Borysa ),
      podtrzymuję swe stanowisko i zagłosuję na któres z lokalnych ugrupowań, skoro
      są jedyną alternatywą? Nie będę popierać antypolityka Urbańczyka, ani nikogo
      kto jego popiera, choćby to sam Pan Bóg był. Rozumiem dlaczego go popieracie
      (po to aby zwiększyć swoje szanse ), ale to zupełnie wykracza po za zakres
      moich ideałów, takie porozumienie byłoby jasne po wyborach, ale przed to
      skandal, straciliscie wiarygodnosć w moich oczach.
      • Gość: krab Re: TO SKANDAL: PO i UW za Urbanczykiem IP: *.za-tp.digi.pl 17.10.02, 19:09
        Nie jestem zaskoczony tą informacją przecież częsć UW przeszła pod skrzydła
        R.U., no a poza tym taaaka kasa, któż od żłoba odejdzie z własnej woli. Póki ma
        władzę i bardzo realne szanse na jej utrzymanie, będą go wspierać, ciągnąc
        korzysci gdzie się da, poczynając na Vice P. , a kończąc na innych sferach
        wpływów.
        • Gość: Arek Re: TO SKANDAL: PO i UW za Urbanczykiem IP: *.zabrze-krakowska.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 19:26
          Super hasło: żłób!!! Więc o tym cały czas piszą ci, którzy plują na Urbańczyka!
          Nie ma mowy o dobrej kndycji miasta, o obywatelach lecz tylko o żłobie - sile
          sprawczej wyborów! To zazdrość o żłób pcha do szranków wyborczych kandydatów!
          Zero troski o Zabrze, zabrzan i takie duperele. Żłób i tyle... to wolę
          Urbańczyka niż nowe oślątka u żłobu!!!
    • Gość: Urszula Re: TO SKANDAL: PO i UW za Urbanczykiem IP: *.za-tp.digi.pl 17.10.02, 20:53
      Nie powiem, abym była wstrząsnięta, rozumiem, że Platforma i Unia Wolnosci
      popierają prawicę, ale na Boga, dlaczego Urbańczyk? Przecież to zupełnie
      skompromitowana postać, kupująca swe poparcie z kasy miejskiej.
      • Gość: Brydzia Re: TO SKANDAL: PO i UW za Urbanczykiem IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 23:31
        Wszystko było ukartowane.
        PO specjalnie uwaliła swoich kandydatów w tzw prawyborach by poprzeć Urbańczyka.
        Wzamiań pewna pani chce zostać ewentualnie zastępcą prezydenta.
        • voter Re: TO SKANDAL: PO i UW za Urbanczykiem 17.10.02, 23:42
          Przepraszam, czy to przypadkiem nie jest ta Pani, która w kilku miejscach w
          Zabrzu "wisi" wraz z Panem Romanem? A już myslałem, że to zwykły przypadek...
          • Gość: Pouw Re: TO SKANDAL: PO i UW za Urbanczykiem IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 23:21
            Ta starsza pani dawno powinna prześć na emeryturę. A nie polityką się zajmować.
            Siedzi tyle lat w tej radzie no i ci z tego wynika.
            Wielka pani ekspert.Tylko od czego ?
            • voter Re: TO SKANDAL: PO i UW za Urbanczykiem 19.10.02, 09:16
              Teraz przed wyborami to sobie chyba lifting strzeliła i u wizarzysty była,
              spójrzcie jak na plakatach pięknie (pięknie oj pięknie hehe..) wygląda!
              Koleżanka Romana!
    • Gość: krab Re: TO SKANDAL: PO i UW za Urbanczykiem IP: *.za-tp.digi.pl 22.10.02, 12:20
      Spieszę wyjasnić jak to było. -Dwa lata temu, gdy tworzono Platformę
      Obywatelską w kraju, Prezydent Urbańczyk postanowił utworzyć ją w Zabrzu, ale
      nie mogąc funkcjonować w dwóch partiach jednoczesnie, polecił utworzenie
      Platformy swej przyjacółce od lat, prawej, czy lewej ręce, radnej wszystkich
      ostatnich 3 kadencji, Pani Barbarze Ryszkowej. W ten oto sposób steruje obiema
      tymi partiami. I nie sądzcie, że jest inaczej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka