Dodaj do ulubionych

UPIÓR KLERYK PREZYDENTEM ZABRZA?PO MOIM TRUPIE

IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 29.10.02, 19:20
W I turze na urbanczyka nie głosowałam, bo nie lubię czarnej mafii a teraz
jak mam jedynego kontrkandydata w postaci gołubowicza to zrobie wszystko i
już to robię (przekonalam wszystkich moich znajomych) zeby na NIEGO
glosowali. W II turze popieram Gołubowicza. Były sekretarz komitetu
miejskiego PZPR-u prezydentem mojego ukochanego zabrza? Może nareszcie coś
się zmieni!

Obserwuj wątek
    • Gość: dziuńka Re: UPIÓR KLERYK PREZYDENTEM ZABRZA?PO MOIM TRUPI IP: *.za-tp.digi.pl 31.10.02, 09:20
      Czyżby kolor czerwony ci sie bardziej podobał?
    • Gość: dziuńka Re: UPIÓR KLERYK PREZYDENTEM ZABRZA?PO MOIM TRUPI IP: *.za-tp.digi.pl 31.10.02, 09:23
      acha polecam www.polskaludowa.com/ tam sobie możesz wejść i powspominac
      stare dobre czasy, za którymi tak tęsknisz
      • Gość: J.K.K. Re: UPIÓR KLERYK PREZYDENTEM ZABRZA?PO MOIM TRUPI IP: router:* / 192.168.2.* 31.10.02, 10:35
        Odkryło dziecko muzeum i trąbi o nim na cztery świata strony!!!
        Sensacja!!! Otóż nie dziecinko - nie sensacja! To muzeum to nasze życiorysy!
        Odcinając się od tamtego systemu wypaczonego przez rządzących - jak zwykle
        zresztą (nihil novi!)- ośmielę się stwierdzić, że pomimo kolejek dzieci nie
        chodziły głodne, ludzie mieli pracę, nauka była bezpłatna - wyliczać jeszcze?
        Dziś często myślę sobie, że rolę tamtej kartki na mięso, w moim portfelu pełni
        karta bankomatowa - też mam na niej, jak na tamtej b.skromniutki limit do
        wykorzystania tylko że w złotówkach a nie w dekagramach!
        I myślę sobie czasem, że może warto byłoby postać w kolejce i warto byłoby
        przynieść do domu 10 dkg wędliny zamiast kilograma niż doświadczać dzisiejszej
        lawiny liberalnej bezduszności: jesteś głodny, bezdomny,bezrobotny,
        chory,zagubiony, zaszczuty.... sam sobie jesteś winien!!!!
        Ech życie, życie...
        • Gość: mieszkaniec Re: UPIÓR KLERYK PREZYDENTEM ZABRZA?PO MOIM TRUPI IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 12:16
          Nie chceny wiecej komuny w ZABRZU , nie chcemy za prezydenta I Sekretarza KM
          PZPR !!!
          • Gość: antykler Re: UPIÓR KLERYK PREZYDENTEM ZABRZA?PO MOIM TRUPI IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 31.10.02, 15:05
            Wyżej mądry człowiek się wypowiedział, konkretnie, z przykładami, a pod nim to
            coś jak zwykle durnym sloganem bez żadnego poparcia...
          • Gość: SIWY Re: UPIÓR KLERYK PREZYDENTEM ZABRZA?PO MOIM TRUPI IP: *.one.pl / 192.168.1.* 31.10.02, 15:57
            O ile wiem to zabrze autonomią nie jest więc Gołubowicz (oby wygrał) komunizmu
            lokalnego nam nie wprowadzi, a przynjamniej jako człowiek związany z partią
            rządzącą może wyciągnie jakieś pieniądze dla Zabrza
            • Gość: kameleon Re: UPIÓR KLERYK PREZYDENTEM ZABRZA?PO MOIM TRUPI IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 31.10.02, 16:30
              Ja boje sie czarnej mafii bo czerwona już nie istnieje w naszym kraju!!!

ps.a najbardziej boje sie głupców!!!
              • Gość: kameleon bo to przeznich cierpią miliony!!! IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 31.10.02, 16:32
                :)
              • Gość: ... Re: UPIÓR KLERYK PREZYDENTEM ZABRZA?PO MOIM TRUPI IP: 213.216.77.* 31.10.02, 21:30

również obawiam się głupców, którzy to usilnie starają się splamić dobre imię
                PORZĄDNEGO człowieka

ci ludzie dla mnie są chorzy na władzę, zamiast traktować się na równi, z
                honorem, godnością, rzucają puste hasła, slogany niczym nie poparte
                obrzucają błotem wszystkich, którzy odważą się mieć odmienne zdanie

a najzabawniejsze jest to, że głoszą jacy to są chojni i ludzcy

obawiam się, że jeśli tak klika wygra kolejne 4 lata to miasto Zabrze umrze
                śmiercią nienaturalną

• Gość: dziuńka Re: UPIÓR KLERYK PREZYDENTEM ZABRZA?PO MOIM TRUPI IP: *.za-tp.digi.pl 31.10.02, 21:42
          Niektórzy tacy jak ja to pamiętają te czasy nieco inaczej- stanie po cztery,
          pięc godzin po masło słone(rarytas) no chyba że sie miało znajomą w sklepie
          mięsnym
          • Gość: anonim Re: UPIÓR KLERYK PREZYDENTEM ZABRZA?PO MOIM TRUPI IP: *.za-tp.digi.pl 31.10.02, 21:46
            po prostu z ust mi to wyjęłaś
            • Gość: ... achhhh IP: 213.216.77.* 31.10.02, 21:55
              dziuńka sama ze sobą już romawiasz?:)

widzę argumentacja ma wysokim poziomie
              wszystko człowiekowi opada, gdy czyta się takie posty

ale rozumiem to odnośnie otwarcia geanta w centrum miasta powyższy twój post???
              bo dzięki temu wspaniałemu hiper-super będą takie kolejki
              baaaa...nawet ulice będą zakorkowane w centrum miasta!!!!

ale już wiem, wtedy zwalimy winę na P.Gołubowicza, gdy wygra, że mamy KOMUNE!!!!
              że to przez niego są kolejki do kasy w markecie i na ulicach na około
              marketu:)))

to ci dopiero co dziuńko-anonimie????
        • Gość: anonim Re: UPIÓR KLERYK PREZYDENTEM ZABRZA?PO MOIM TRUPI IP: *.za-tp.digi.pl 31.10.02, 21:44
          Niektórzy tacy jak ja to pamiętają te czasy nieco inaczej- stanie po cztery,
          pięc godzin po masło słone(rarytas) no chyba że sie miało znajomą w sklepie
          mięsnym
          • Gość: kameleon Re: UPIÓR KLERYK PREZYDENTEM ZABRZA?PO MOIM TRUPI IP: *.icm.edu.pl / *.sobieskiego.trzepak.pl 01.11.02, 12:40
            skoro tak dobrze to pamiętasz to może powinieneś już odejść na "spoczynek
            wietrzny"

wqurwia mnie to rze Ci starsi wogóle nie myślą o młodym pokoleni i utrudniają
            nam życie jak się da na takim panem "U" lub Rodzinami Zabrzańskimi ludzie wy
            wogóle nie macie pojęcia o tym jak teraz młody człowiek musi się męczyć -dajcie
            sobie spokuj i idcie na zasłużony odpoczynek -nie wtykając nosa w sprawy które
            już dawno powinny ws nieobchodzić!!!
            • Gość: antykler Re: UPIÓR KLERYK PREZYDENTEM ZABRZA?PO MOIM TRUPI IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 02.11.02, 00:09
              Oni pamiętają to wybiórczo wiesz, kolejki i to jest dla nich najgorsze
              wspomnienie, śmiać mi się z nich chce, to jest DOPIERO ARGUMENT PRZECIWKO
              KOMUNIE, że były kolejki za masłem, ale taki baran nie pamięta, że było go stać
              na to masło, a teraz kupuje najtańszą margarynę z promocji, że się za darmo
              wyuczył na studiach a wy musicie zapłacić dobry samochód, jak chcecie się
              uczyć,nie pamięta, że miał 5 dzieci i nie bał się, że będą chodzić głodne i
              obdarte, a was młodych nie stać nawet na jedno. Wolałbym cholerne kolejki niż
              30% bezrobocie i brak perspektyw na przyszłość. A wizja modlitwy w jednym ze
              120 kościołów w mieście jako jedyna rozrywka...Akurat ja Was młodych rozumiem i
              naprawdę wam współczuję....
    • Gość: Felek Re: UPIÓR KLERYK PREZYDENTEM ZABRZA?PO MOIM TRUPI IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 23:51
      Co w tym Zabrzu sie wyrabia.
      • Gość: ty Re: UPIÓR KLERYK PREZYDENTEM ZABRZA?PO MOIM TRUPI IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 09.11.02, 13:55
        Felek nie szafuj życiem.Nie wszyscy katolicy to chrześcijanie, przemyśl to
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka