Dodaj do ulubionych

szukam dobrego pediatry

07.02.06, 15:26
czy mozecie polecic mi sprawdzonego lekarza pediatre?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • myha1 Re: szukam dobrego pediatry 07.02.06, 18:22
      magdalenha1 napisała:

> czy mozecie polecic mi sprawdzonego lekarza pediatre?
      > pozdrawiam

najlepszym pediatrą jakiego znam jest Pani doktor Tatiana Iwachów...przyjmuje w
      sp. SILESIA na ul Wolności ..okolice Placu Słowiańskiego...w dawnym budynku TP.
    • Gość: mamakasi Re: szukam dobrego pediatry IP: *.stk.net.pl 08.02.06, 20:53
      Jedyna, najlepsza i przede wszystkim sprawdzona to pani Alina Orlicka-Kuciera.
      Przyjmuje w przychodni Hipokrates na Reymonta.
    • Gość: Monia Re: szukam dobrego pediatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 18:35
      przychodnia na sienkiewicza
    • Gość: j Re: szukam dobrego pediatry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:53
      niestety niw iem
    • Gość: gemo Re: szukam dobrego pediatry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 08:08
      Dr Alina Orlicka jak najbardziej jest najkompetentniejszą Panią pediatrą jaką
      znam (nawet bardziej od polecanego dr Kozłowskiego ordynatora neonatologii ze
      Starych Tarnowic, którego jednak również polecam)
      • zuzka1232 Re: szukam dobrego pediatry 15.02.06, 03:45
        ja rowniez mam dobre doswiadczenia z dr Orlicka.
        • Gość: młoda mama Re: szukam dobrego pediatry IP: 217.11.130.* 15.02.06, 15:27
          Doktor Orlicka ma też wizyty domowe ( prywatne ) telefon 886495593
      • Gość: czasowo w Zabrzu Re: szukam dobrego pediatry IP: 217.11.130.* 22.02.06, 09:20
        Ulica Reymonta jaka to dzielnica?
        • elx2 Re: szukam dobrego pediatry 22.02.06, 09:28
          Ulica Reymonta to Zabrze -Centrum, tj. za Politechniką Śląską.
    • elx2 Re: szukam dobrego pediatry 22.02.06, 09:42
      Pani doktor Orlicka, bardzo kompetentna i przy tym bardzo sympatyczna.
      Chciałabym jeszcze polecić Panią dr n. med. J. Pietrzak. Jest super (na co
      dzień jest ordynatorem w Klinice pediatrii w Bytomiu). Ja z moim dzieckiem po
      urodzeniu miałam spore problemy, to Ona właściwie "wyprowadziła" moją małą.
      Przyjmuje prywatnie w Piekarach Śląskich,ul. Pod Lipami 22 tel.287-12-63.
      Dziecko na pierwszej wizycie badała 40 min, wszystko dokładnie sprawdziła.
      Zresztą zdarzyło mi się już do niej jechać o 10 wieczorem, kiedy inna lekarka
      nie umiała wyleczyć anginy ropnej a moje dziecko już się na nogach słaniało.

Pozdrawiam :)
    • Gość: Lena Re: szukam dobrego pediatry IP: *.centertel.pl 22.02.06, 16:16
      Agata Paszek Bluszcz Zabrze Rokitnica Budowlana 30 Przychodnia, jest
      rewelacyjna, stawia trafne diagnozy
      • Gość: babcia Re: szukam dobrego pediatry IP: *.zabrze.net.pl 22.02.06, 17:16
        a ja polecam p.dr Barbarę Jezierską- Krupa z poradni w Maciejowie!Przyjmuje też
        prywatnie na ul . Łangowskiego
    • Gość: babcia Re: szukam dobrego pediatry IP: *.zabrze.net.pl 22.02.06, 17:26
      Osobiście polecam dwie panie:
      1. dr Kułagowska - przyjmuje prywatnie kolo kościoła franciszkanów
      a pracuje w klinice na 3-go maja
      2. dr Jezierska -Krupa - przyjmuje prywatnie na Łangowskiego
      a pracuje w przychodni na Maciejowie
      Obydwie naprawdę godne polecenia!!!

• Gość: Babcia 2 Re: szukam dobrego pediatry IP: 217.11.130.* 23.02.06, 10:41
        Dr. Orlicka - Kuciera ciepło i powołanie, LEKARZ z prawdziwego zdarzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka