Gość: hong IP: 210.0.216.* 07.06.06, 05:59 Najdurniejsza szkoła. Fabryka beztalenci. Po co nam taka szkoła na Śląsku ? Szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uczen Re: Liceum Plastyczne IP: 217.11.130.* 07.06.06, 09:52 hong - Ciebie to chyba nie przyjęli do tego Liceum za brak rozumu a nie tylko talentu, bo widać słabo czytasz gazety.Poczytaj sobie o różnych uczniach tej szkoły którzy teraz są w uczelniach całej Polski.I idź pluć gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meme Re: Liceum Plastyczne IP: *.bater.net.pl 08.06.06, 10:22 jestem absolwentem tej szkoly i dziekuje Bogu że wkoncu skonczyla się ta 6letnia męka. Szkoła mnie za wiele nei nauczyla a rysować umie dzieki kursom u P. Synowca, i jesli dostane sie na asp to tylko dzieki niemu. Radze isc do normalnego ogólniaka a kształcic się na jakichś kursach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Liceum Plastyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 20:43 a ja studiuje na ASP i spotykam mnustwo ludzi z zabrzańskiego plastyka TO ŚWIADCZY O WYSOKIM POZIOMIE - a wypowiedzi nieuków ,,,,, no ja rozumiem że jak mamusia płaci 400zł za kurs-miesięcznie to nawet taki nie robol się zmobilizuje w plastyku uczą wykwalifikowani nauczyciele np- asystent pana Cygana z asp pozdrawiam /// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasta Re: Liceum Plastyczne IP: *.zabrze.net.pl 09.06.06, 17:25 musisz się jeszcze dużo uczyć, widać masz braki..."mnóstwo" ma taką pisownię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Liceum Plastyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 21:53 jak widadź na akademiji jusz ortografji nie łuczom posdrafjam fszystkich studentuff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Liceum Plastyczne IP: *.zabrze.net.pl 08.07.06, 19:02 ale tępaków trudno przyuczyc do takich trudnych przedmiotów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Liceum Plastyczne IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 08.07.06, 19:04 Sie Zosia rozpisala:) Odpowiedz Link Zgłoś