Gość: Sally IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:54 No właśnie,czy polecacie czy nie?! ul.Frańciszkańska 21 Czy warto się tam wybrać,czy pozostać przy salonie "Anna" :-) I czy jest tam również solarium? Będę wdzięczna za informajce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elajne Re: Salon Eliza !?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:07 Jest tam solarium. Nie byłam u fryzjeera, ale systematycznie korzystam z usług kosmetyczki.....Pani Beatki....jest najlepsza w Zabrzu!!!!!! jestem "jej wierna"...hm...chyba z 9 lat!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sally Re: Salon Eliza !?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:00 elajne-Dziękuję Ci bardzo bardzo za informację!Bo kosmetyczkę też potrzebuje :-) Możesz mi zdradzić ile bierzę za oczyszczenie buzi?! Mam nadzieję że ktoś jeszcze napisze swoje doświadczenia co do fryzjerek tam,bo mam tu akurat bardzo blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sally Re: Salon Eliza !?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:49 Hop :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Salon Eliza !?! IP: *.Kuso.osi.pl 23.07.06, 01:40 czy chodzi o salon eliza na franciszkańskiej, czy wolności?, co do fryzjerek to polecam, po ostatniej wizycie na wolności jestem zachwycona, po prostu strzał w dziesiątke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sally Re: Salon Eliza !?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:54 Dziekuje bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sally Re: Salon Eliza !?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:53 Tak wiem że jest też na wolności,dlatego zaznaczyłam że chodzi o Frańciszkańską :) To może na Frańciszkańskiej też są ok.?! :-) Dziekuje bardzo i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Salon Eliza !?! IP: *.Kuso.osi.pl 25.07.06, 18:44 oczywiście polecam salon na Franciszkańskiej. Pani Beatka - kosmetyczka, można bez obawy oddać swoją skóre pod jej dłonie, fryzjer również bez zastrzeżeń, gorąco plecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sally Re: Salon Eliza !?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 11:44 Fajnie!Dziękuję bardzo za informacje :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś