Dodaj do ulubionych

Salon Eliza !?!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:54
No właśnie,czy polecacie czy nie?!
ul.Frańciszkańska 21

Czy warto się tam wybrać,czy pozostać przy salonie "Anna" :-)
I czy jest tam również solarium?
Będę wdzięczna za informajce.
Obserwuj wątek
    • Gość: elajne Re: Salon Eliza !?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:07
      Jest tam solarium. Nie byłam u fryzjeera, ale systematycznie korzystam z usług
      kosmetyczki.....Pani Beatki....jest najlepsza w Zabrzu!!!!!! jestem "jej
      wierna"...hm...chyba z 9 lat!!
      • Gość: sally Re: Salon Eliza !?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:00
        elajne-Dziękuję Ci bardzo bardzo za informację!Bo kosmetyczkę też potrzebuje :-)
        Możesz mi zdradzić ile bierzę za oczyszczenie buzi?!

Mam nadzieję że ktoś jeszcze napisze swoje doświadczenia co do fryzjerek tam,bo
        mam tu akurat bardzo blisko.
        • Gość: sally Re: Salon Eliza !?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:49
          Hop :)
          • Gość: gość Re: Salon Eliza !?! IP: *.Kuso.osi.pl 23.07.06, 01:40
            czy chodzi o salon eliza na franciszkańskiej, czy wolności?, co do fryzjerek to
            polecam, po ostatniej wizycie na wolności jestem zachwycona, po prostu strzał w
            dziesiątke
            • Gość: ewka Re: Salon Eliza !?! IP: *.zabrze.net.pl 23.07.06, 07:56
              solarium ok
              • Gość: sally Re: Salon Eliza !?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:54
                Dziekuje bardzo.
            • Gość: sally Re: Salon Eliza !?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:53
              Tak wiem że jest też na wolności,dlatego zaznaczyłam że chodzi o
              Frańciszkańską :) To może na Frańciszkańskiej też są ok.?! :-)
              Dziekuje bardzo i pozdrawiam.
              • Gość: S Re: Salon Eliza !?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 16:27
                Hop
    • Gość: gosć Re: Salon Eliza !?! IP: *.Kuso.osi.pl 25.07.06, 18:44
      oczywiście polecam salon na Franciszkańskiej. Pani Beatka - kosmetyczka, można
      bez obawy oddać swoją skóre pod jej dłonie, fryzjer również bez zastrzeżeń,
      gorąco plecam
      • Gość: sally Re: Salon Eliza !?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 11:44
        Fajnie!Dziękuję bardzo za informacje :)
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka