Gość: ja IP: *.mz.pl / 192.168.1.* 27.02.03, 14:03 Czego wy w końcu chcecie? Chcieliście zmian, to macie. A co do krytykujących: chyba jesteście spokrewnieni z RU, nieprawdaż? A może sam RU "siedzi" na Forum? Desperacja sięgnęła zenitu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byk5 ludzie!!!!!!!!!!! 27.02.03, 16:47 o,towarzysz socjotechnik,ile dramatyzmu! Synku chcieliśmy zmian, ale nie czerwonej jaczejki,nie socbiznesu,nie towarzyszy v-ce co majątki na konkubiny przepisują aby przed dłużnikami uciekać,nie propagandzistów pierwszomajowych,nie wybrańca-marionetki,nie............. Ale spoko po referendum spłyniecie wraz z Lesiem do czerwonego morza, Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Drogi Byku5 IP: *.mz.pl / 192.168.1.* 28.02.03, 10:53 Nie jestem po pierwsze mężczyzną, po drugie nie jestem też zagorzałą zwolenniczką SLD, poodbnie jak żadnej innej partii, a zwłaszcza rządzącej. Tak się akurat składa, że w tym kraju ktokolwiek dojdzie do władzy zmienia swe poglądy, a punkt widzenia zawsze zależy od miejsca siedzenia. Dlatego przestałam się już podniecać kolejnymi zmianami na stołkach, bo nic nie mogę zmienić. Ale sądzę, że tak czy siak nikt Polaków nie zadowoli, nawet Małysz zdobywający dzisiaj(mam ndzieję)kolejny złoty medal. Życzę zdrowego rozsądku i mniej politykowania. Tak nawiasem mówiąc Byku5 - dlaczego nie startowałeś w wyborach prezydenckich w Zabrzu? Może byłoby lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
byk5 Re: Drogi Byku5 28.02.03, 11:43 Miałem swojego kandydata starczy.Kto mówi o zadowalaniu to ogłupia,lalka chodzi o to, że mogę tylko na zupę robić albo na zasiłku przetrwać ale niech mnie przestaną okłamywać,niech skończą z tym socjalizmem i odpierd.... się od gospodarki! Odpowiedz Link Zgłoś
samoobron Re: Drogi Byku5 28.02.03, 23:04 Albo jesteś bardzo naiwny, albo masz klapki na oczach. Tak zawzięcie krytykujesz obecnego Prezydenta, razem z całym SLD. Moja przemówczyni ma bardziej trzeźwe spojrzenie na "życie". Ja przyznaję Jej rację. Nie ważne, prawo czy lewo, i tak wszyscy mają nas (wyborców - zwykłych ludzi) w głębokim niepoważaniu. Zastanawiam się tylko, dlaczego przez ostatnie 12 lat nie widziałem Cię tutaj. Czyżbyś uważał, że prawa strona ma lepsze kfalifikacje do rządzenia Naszym miastem (krajem) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ludzie!!!!!!!!!!! IP: 217.153.42.* 07.03.03, 12:31 byku!!!! ujawnij się!!! nie ukrywaj się za nikiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś