Dodaj do ulubionych

Zabrzańskie cichodajki

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 23:55
W Zabrzu tak jak i w innych miastach, jest sporo dziewczyn "udzielających się
społecznie" dla sportu lub pieniędzy. Drugich zdecydowanie więcej... Może ktoś
z was ma szczególnie dobre wspomnienia i może polecić jakiś wyjątkowy numer
(telefonu oczywiście) lub adres? Mile widziane również spostrzeżenia osób
rozczarowanych - warto przestrzec innych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wolfi Re: Zabrzańskie cichodajki IP: 193.243.189.* 05.11.01, 11:37
      Alfons, ty wez sie kij i po huju sie bij!
      • Gość: Alfons Re: Zabrzańskie cichodajki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 00:06
        Hej pedale! - na przyszłość zanim zabierzesz głos i zaczniesz używać
        niecenzuralnych słów (chyba tylko w taki sposób możesz się na powyższy temat
        wypowiedzieć), zapoznaj się wpierw z regułami polskiej pisowni...
        • Gość: Meister Re: Zabrzańskie cichodajki IP: 193.243.189.* 07.11.01, 11:10
          Gość portalu: Alfons napisał(a):

> Hej pedale! - na przyszłość zanim zabierzesz głos i zaczniesz używać
          > niecenzuralnych słów (chyba tylko w taki sposób możesz się na powyższy temat
          > wypowiedzieć), zapoznaj się wpierw z regułami polskiej pisowni...

cos ci sie ty huju skurwialy nie podobo? jak mieszkosz na slasku to godej tysz po
          slasku a nie uzywej tyj gorolskiej pierdolonej godki!
          nastepnym razem wpierdol. a jak mosz ta potrzeba sie do mnie odzywac to na pan ty
          szmato zesrano!

• Gość: pips Re: Zabrzańskie cichodajki IP: 217.8.188.* 05.11.01, 17:06
      Bylismy kiedyś na kawalerskim, w knajpie na zamkniętej imprezie.... Dzwoniliśmy
      pod wszystkie znane nam numery, ale zadna nie chciała się na streap - tease
      zgodzić ;-( W końcu pojechaliśmy do Katowic, do Błękitnej Laguny w Panewnikach.
      • Gość: Alfons Re: Zabrzańskie cichodajki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 00:01
        Na takie numery idą np. laski z Omegi (Mikulczyce)
        • Gość: Meister Re: Zabrzańskie cichodajki IP: 193.243.189.* 07.11.01, 11:09

> Na takie numery idą np. laski z Omegi (Mikulczyce)

w mikulczycach to przeciez same kurwy mieszkaja. jeszcze zech w zyciu tak
          pojebanych ludzi nie widziol jak tam. szkoda ino ze mikulczyce do zabrza naleza.

• Gość: Alfons Re: Zabrzańskie cichodajki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 01:18
            Ty chyba jesteś z Mikulczyc pojebie...
            • Gość: ZABIJAKA Re: Zabrzańskie cichodajki IP: 193.243.189.* 09.11.01, 09:09

> Ty chyba jesteś z Mikulczyc pojebie...

Alfons ty mesko kurwo pojebano. juz zech ci roz pedziol ze mosz sie do mnie na
              pan odzywac, bo jak nie to wpierdol. powiedz mi kaj i kiedy to przyjada ci twoj
              skurwialy ryj wypolerowac. jak mosz jakies problemy to ich kurwa nie ukrywej ino
              godej otwarcie. jo ci pomoga ty huju jebany!!! I PAMIETEJ, DO MNIE ZAWSZE NA
              PAN!!!!!
              • Gość: Alfons Re: Zabrzańskie cichodajki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 04:13
                No to cię widzę świński bękarcie w sobotę o 19-tej koło parku na Dubiela, na
                wysokości Piekiełka. Poznam cię bez problemu - po smrodzie! Jak ci rozpierdolę
                ryj to się w końcu uspokoisz zasrańcu
              • Gość: Alfons Re: Zabrzańskie cichodajki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 02:02
                No i co pojebie - nie starczyło odwagi aby przyjść tam, gdzie ci kazałem???
                • Gość: ZABIJAKA Re: Zabrzańskie cichodajki IP: 193.243.189.* 12.11.01, 09:51

> No i co pojebie - nie starczyło odwagi aby przyjść tam, gdzie ci kazałem???

co ty mesko kurwo myslisz ze twoj pan i wladca nie mo innych wazniejszych
                  terminow! widza ze mosz skleroza bo zech ci kozol do mnie na pan godac! podej mi
                  teroz jeszcze jeden termin i jak jo tzn. twoj pan i wladca ci go potwierdzi to
                  wtedy mozesz byc pewny ze ryj twoj skurwialy bydziesz miol rozpierdolony! i
                  jeszcze jedno: nie pisz tak po gorolsku ty huju bo mi kurwa smierdziec tu
                  zaczyno! jedne pytanie mom jeszcze do ciebie: ile ta twoja staro skuriono matka
                  sniegu zezarla ze takiego pierdolonego balwana urodziola???? a teroz idz sie zrob
                  jeszcze ostatnie zdjecie zebys miol pamiatka na starosc! KSG KING HOLL´S

• Gość: Alfons Re: Zabrzańskie cichodajki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 21:55
                    Skończył mi się właśnie papier tolaetowy zasrańcu, tak więc przydasz mi się -
                    możesz mi WYLIZAĆ DUPĘ PO SRANIU! Chyba tylko do tego się nadajesz. Nie dość że
                    jesteś tchórzem, to jeszcze prezentujesz poziom wyzwisk typu: "twoja matka to
                    kurwa..." Na tym poziomie rozmawiają dzieci w podstawówce, a widzę że ty chyba
                    wyżej nie wyskoczyłeś... Wszystko wskazuje na to, że cierpisz na kompleks
                    Edypa - udaj się lepiej do specjalisty! Kończę korespondencję - jesteś zerem,
                    żal mi cię...
                    • Gość: ZABIJAKA Re: Zabrzańskie cichodajki IP: 193.243.189.* 13.11.01, 08:47
                      ja cie ty huju ostrzegam, jeszcze raz sie do mnie odezwiesz na ty i zabki
                      bedziesz mial wyciagane.
                      co jest z toba ty cieniarzu! kto ci dal kurwa zezwolenie mieszkac w zabrzu?
                      co do mojego wyksztalcenia to bys sie zdziwil. dla twojej pierdolonej
                      ciekawosci, to mam wyksztalcenie wyzsze i pracuje jako szef ksiegowosci i
                      finansow w duzym miedzynarodowym koncernie. tobie to kurwa napewno nic nie
                      mowi, bo ty na kopalni to kurwa napewno nawet okna nie masz. dlatego tez chyba
                      ta ciemnota w twojej pojebanej lepetynie!
                      myslalem ze w koncu sie umowimy, a tu nic. wiesz jako manager to ja potrzebuje
                      troche rozrywki i myslalem ze tobie ryj wypolerowac to mi pomoze sie jakos
                      odprezyc, ale jak widze jestes mieczakiem jakiego jeszcze nigdy nie spotkalem.
                      jezeli chcesz to wez sobie lopata z roboty i przyjdz do mnie! a moze chcialbys
                      byc moim paziem. mialbym dobra robite dla ciebie. moglbys mi myc mojego
                      mercedesa bo nie lubie jezdzic na myjki, wiesz lakier sie psuje. wiesz ty
                      chociaz co to jest lakier na samochodzie, bo w twoim pierdolonym maluchu
                      napewno czegos takiego nie ma!
                      czekam na twoja glupia reakcje! pa pa moj ty parobku!
    • Gość: zabijaka Re: Zabrzańskie cichodajki IP: 193.243.189.* 16.11.01, 08:37
      co jest ludzie? nie macie juz nic do powiedzenia na ten temat? co z was za
      cepy? mom nadzieja ze sie jakis chuj tutaj jeszcze odezwie!!!
      • Gość: ARTUR Re: Zabrzańskie cichodajki IP: *.skane.se 18.11.01, 05:28
        Panie zabijako czu moglby mi Pan zrobic fajny striptis?
        A moze zna Pan fajnych facetow w zabrzu?
        • Gość: Zabijaka Re: Zabrzańskie cichodajki IP: 193.243.189.* 20.11.01, 11:31
          Gość portalu: ARTUR napisał(a):

> Panie zabijako czu moglby mi Pan zrobic fajny striptis?
          > A moze zna Pan fajnych facetow w zabrzu?

podobosz mi sie ciemniaku! mosz chociaz trocha kultury, bo do mnie na PAN mowisz
          nie tak jak te wszystkie inne ciemniaki! moga ci zrobic, ale......
          w sumie przelec sie lepiej twoja matka to ci bydzie lepi!!!!!!
          • Gość: kukulka dosc polityki !!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 09:42
            a moze by tak zmienic temat dyskusji na tym fotrum ... dosc juz tej polityki !!!
          • Gość: Karlik Do zabijkolka!! IP: *.cpool2.quickclic.net 18.06.02, 21:23
            Ty ino uwazej,mosz fajny pysk to sie go szanuj,bo jak jo cie lodwiedza z
            Zantki,to tak ci wpierdola,ze bydziesz lecil trzi dni w lufcie i z glodu
            zdechniesz,a tym cos ty wpieprzol to im kredki z torby wylecialy!!!!!pultoku
            jedyn.
    • Gość: znamGO Re: Zabrzańskie cichodajki IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.06.02, 19:22
      Jesli szukacie rozrywki to mam dla Was dwa numery - 600236271,608357539
      rozrywka gwarantowana , jagby pytali skad macie te numery powiedzcie ze od
      sebastiana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka