Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 19:27 Gdzie w Zabrzu można spędzić romatyczna kolacyjkę- poprostu by fajny był klimat i smaczne jedzonko:)pomóżcie, sobota tuż, tuż:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: Gdzie w Zabrzu na romantyczną kolację:)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 19:48 To zależy czy ma być bardzo elegancka(i droga:):):)...bo jęsli chodzi ci tylko o klimacik, to i do fajnej pizzerii możecie iść- romantyczne to w tym,że jesteście razem, nie wiem, np.U Bracików, Vulkano, czy na Ślęczka:).A jeśli wystawnie i smacznie-to np.Myśliwska na Maciejowie-na uboczu:) Odpowiedz Link Zgłoś
eapoe0 Re: Gdzie w Zabrzu na romantyczną kolację:)? 06.09.06, 14:18 Polecam Chatę Rzepicha na ul. Szczęść Boże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdezorientowana Re: Gdzie w Zabrzu na romantyczną kolację:)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 16:11 Faktycznie Chata Rzepichy, godna polecenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bochyn Re: Gdzie w Zabrzu na romantyczną kolację:)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:02 chyba sobie zartujecie z tą Chata rzepichy albo macie interes w jej polecaniu :D tam ani klimatu nie ma ani jedzenie nie ejst przesadnie dobre, konkretne lokale to na pewno restauracja grecka w konczycach, stara szkola nie wiem na jakiej ulicy sie znajduje ale to ta glowna jakbyscie jechali z warynskiego na basen lesny. jedzienie ekstra jest tez pod kasztanami choc klimat slabiutki (w soboty jakis gostek pogrywa na fortepianie wiec jak ktos lubi to nawet nawet) sorrento na karola miarki tez dosc przyjemne choc akurat mi ich pizze nie smakuja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eapoe0 Re: Gdzie w Zabrzu na romantyczną kolację:)? 10.09.06, 10:03 Nie mam żadnych interesów lub udziałów w Chacie Rzepicha. Poprostu mi się tam podoba. I dołączam się do głosów za restauracją "U Greka" w Kończycach, o której kompletnie zapomniałem;) Jedzenie super i ceny też przejdą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Gdzie w Zabrzu na romantyczną kolację:)? IP: *.zabrze.net.pl 06.09.06, 21:33 miło jest w "Sorento" ul K.Miarki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #f1#666 Re: Gdzie w Zabrzu na romantyczną kolację:)? IP: *.stk.vectranet.pl 07.09.06, 22:38 u bracikow, badz sorrento Odpowiedz Link Zgłoś
elx2 Re: Gdzie w Zabrzu na romantyczną kolację:)? 08.09.06, 09:04 Sorento, smacznie i ceny "znośne" Odpowiedz Link Zgłoś
ducale Sorrento? czar prysł 08.09.06, 09:12 Sorrento w Zabrzu to moze i było fajne ,ale za poprzednich włascicieli o cenach nie piszę ,ale jest brudno ,zapachy z kuchni przenikają do częsci restauracyjnej ,jedzenie fatalne ,makaron jest z nie oliwą ale jakims olejem 3 krotnego uzycia etc.,karta menu chyba nie zmieniana do paru lat .... ladne zostały ..lampy -zawsze mi sie tam podobały :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Sorrento? czar prysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 12:48 A Sphinksa polecacie:)? ja to tam głównie na kawkę chodze, ale chodzi mi o jedzonko, smakuje wam-bo lokal osobiście mi sie podoba...ale gusta są różne..:) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Sorrento? czar prysł 10.09.06, 10:37 ...brak klimatyzacji...w lecie,bardzo uciążliwe .. Odpowiedz Link Zgłoś
jolaiaga Re: Gdzie w Zabrzu na romantyczną kolację:)? 08.09.06, 21:43 Witam co do Sfinxa to nawet polecam ja tam chodziłam na romantyczne kolacje i no nawet nawet, ale jest jeden minus jak dla mnie... Jestem wegetarianką a tam jest mało do zjedzenia dla takich jak ja, ale mój mięsożernypartner był zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zin Re: Gdzie w Zabrzu na romantyczną kolację:)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 15:08 Chatka pychatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu i jak kolacja, udana ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 16:25 wątek zapodany 5 dni temu więc pewnie juz po :) seksik był ?? partner, partnerka sprawdził/sprawdziła się ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: i jak kolacja, udana ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 20:11 nie no bez szczegółów;)...kolacja jak najbardziej udana-wybór padł na Starą Szkołę...i jak najbardziej trafny wybór:)polecam i pozdrawiam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
anita46 Re: i jak kolacja, udana ?? 10.09.06, 23:11 Jak to bez szczegółów? My nie byliśmy na tej romantycznej kolacji, to chociaż soczystą opowieść poprosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: i jak kolacja, udana ?? IP: *.zabrze.net.pl 17.09.06, 19:15 czekamy na te szczegóły... Odpowiedz Link Zgłoś