Dodaj do ulubionych

policja na Trocera

13.09.06, 23:33
Czy ktoś zna Panów Policjantów z tego komisariatu bodajże to jest 3 ...chodzi
mi o prewencje?Będe bardzo wdzieczna
pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aikon Re: policja na Trocera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 01:57
      na ul.Trocera w Zabrzu mieści się Komisariat Policji II.
    • Gość: ania Re: policja na Trocera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 13:47
      a o co ci chodzi bo nazwisk sie na forum nie ujawnia jest ochrona danych
      osobowych.Więc o co pytasz????
      • ania0701 Re: policja na Trocera 14.09.06, 14:01
        ja mialam watpliwa przyjemnosc obcowania z pewnym mlodym panem policjantem z
        tego komisariatu, wyjatkowo wrednym, ktory chcial mi wlepic mandat za
        niezapiete pasy, ktore mialam zapiete. nie przedstawil sie nawet,a na odchodne
        powiedzial "nastepnym razem wlepie pani te dwie stowki". paranoja.
        • Gość: fan ani0701 Re: policja na Trocera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 15:42
          Gdy spojrzysz na prowadzącego samochód, to rzadko można zauważyć kierowcę z
          zapiętymi pasami. Stało się to już nagminnym łamaniem prawa. Jednak każdy czuje
          się niewinny, gdy to niego tyczy.
          • Gość: miły Re: policja na Trocera IP: 212.106.131.* 14.09.06, 19:15
            dziwne, że piszesz z dwóch różnych kont - moze to jakas prowokacja ? a zresztą
            dziecinne masz tłumaczenie " ja miałam zapiete a policjant tiwredził, że nie
            miałam " czyli jedno z was jest w błędzie. Poza tym chyba zbyt późno wpadłas na
            pomysł wyjasnienia tej sprawy - trzeba było ją wyjaśnić na gorąco.
            • viktoria251 Re: policja na Trocera 14.09.06, 22:12
              hm wiem ze jest ochrona danych osobowych...wiec jesli ktos wie i moze to
              chciałabym prosić o ujawnienie nazwiska...na maila.Bardzo mi zalezy
              pozdrawiam
    • Gość: Aikon Re: policja na Trocera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 03:25
      dopiero co mówiłaś że policjant się nie przedstawił a upierasz się o podanie
      nazwiska skąd będziesz wiedziała że post.Kowalski jest tym policjantem o
      którego ci chodzi.Proponuję udać się do KPII i przekazać sprawę Komendantowi.
      • Gość: ania0701 Re: policja na Trocera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 07:15
        Widze,ze ktos sie pode mnie podszywa-wczoraj zostawilam tylko jedna wiadomosc.
        Nie bede biegac z ta sprawa na komisariat, bo uwazam,ze to nie ma sensu.
        Odmowilam przyjecia mandatu,poniewaz mialam zapiete pasy. Jestem ososba uczciwa
        i gdyby bylo inaczej-nie upieralabym sie. Zreszta, Pan Policjant podszedl do
        mnie, gdy zapaarkowalam juz samochod pod domem i zdazylam wysiasc. Wiec skad
        mogl wiedziec,ze mialam niezapiete pasy? Mam wrazenie,ze chcial sie przyczepic
        i okazac "swoja wyzszosc nad zwyklym obywatelem".
        • Gość: ania0701 Re: policja na Trocera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 07:23
          Spiesze wyjasnic,ze Victoria251 i ja nie jestesmy 2 w 1. Odpowiedzialam po
          prostu ja Jej pytanie i nie wiem, dlaczego wzbudzilam takie oburzenie.
          • Gość: miły Re: policja na Trocera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:04
            Aikon- widzę, że lubisz tworzyć zadymy. Odczep się od policjantów to ok
            chłopaki :)
          • Gość: sportmen Re: policja na Trocera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:24
            wiesz aniu0701 wzbudzasz sensację nie tylko tym, ze piszesz mało zrozumiale, ale
            także tym, że obcowałaś z wątpliwą przyjemnoscią z policjantem.....
            Reasumujac: trzeba czasem poczytać to co się pisze....
            A swoją drogą to może taki jest cel twoich postów?
            • viktoria251 Re: policja na Trocera 15.09.06, 15:51
              hm...widze ze temat zszedł z toru i wszyscy zajmują się anią...
              widocznie nikt nie może mi pomóc...
              szkoda:(
              • Gość: Olek Re: policja na Trocera IP: 212.106.131.* 15.09.06, 16:38
                a ile ty masz lat 15 ? kobieto weź się za siebie i jesli masz problem to idź do
                Komisariatu na Trocera i załatw sprawę od A do Z a nie tutaj bzdury wypisujesz
                • Gość: miro Re: policja na Trocera IP: *.zabrze.net.pl 15.09.06, 16:39
                  ale panience powiedziałeś...jestem z Ciebie dumny.joł-joł
                  • viktoria251 Re: policja na Trocera 15.09.06, 23:38
                    jeśli o mnie chodzi to nie jest sprawa dotycząca wykroczenia itp tylko całkiem
                    przeciwna...więc jesli ktoś nie wie proszę o powstrzymanie docinków pod moim
                    adresem bo ja nikogo nie obrażam i równiez sobie tego nie zyczę.
                    pozdrawiam
                    • Gość: sportmen Re: policja na Trocera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 07:46
                      no to ja nie rozumiem...i mam prosbę do Ciebie victorio251 wytłumacz mi co jest
                      sprawą całkiem przeciwną do wykroczenia? Czyzby wkroczenie?
                      Ja nie wiem i oficjalnie się tu przyznaję bez docinków pod Twoim adresem, bez
                      obrażania i życze sobie abyś była tak miła i mnie to wytłumaczyła.
                      Spać nie mogłem tylko rozmyślałem....jaka sprawa co jest całkowitą przeciwnością
                      wykroczenia wymagająca informacji o policjantach, a własciwie o prewencji przed
                      nimi?
                      Jak widzisz nie schodze z toru i zajmuję się Toba...
                      Będę bardzo wdzieczny!
                      • viktoria251 Re: policja na Trocera 16.09.06, 14:27
                        pewnemu Panu policjantowi chciałam podziekować...dlatego nie chcę jechać na
                        Trocera i każdemu napotkanemu tam na komisariacie tłumaczyć w jakiej sprawie
                        przyszłam itp.i że nie znam nazwiska tylko imię więc chiałam uzyskać informację
                        (nazwisko tego Pana a z resztą wtedy sobie już poradze)
                        Dziękuje Ci za "miły odzew"
                        Pozdrawiam
                        • Gość: sportmen Re: policja na Trocera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 19:01
                          jak widzisz moja wdzięcznosc ma materialny wymiar.....vide email
                        • Gość: edek Re: policja na Trocera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 15:58
                          Wiktorio napewno miał na imię Sławek.Podziękuj Sławkowi Janosik ma nazwisko.
                          • Gość: Aikon Re: policja na Trocera IP: *.stk.vectranet.pl 18.09.06, 07:19
                            to nie był Janosik tylko Pyzdra,jemu należą się podziękowania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka