viktoria251 13.09.06, 23:33 Czy ktoś zna Panów Policjantów z tego komisariatu bodajże to jest 3 ...chodzi mi o prewencje?Będe bardzo wdzieczna pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aikon Re: policja na Trocera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 01:57 na ul.Trocera w Zabrzu mieści się Komisariat Policji II. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: policja na Trocera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 13:47 a o co ci chodzi bo nazwisk sie na forum nie ujawnia jest ochrona danych osobowych.Więc o co pytasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
ania0701 Re: policja na Trocera 14.09.06, 14:01 ja mialam watpliwa przyjemnosc obcowania z pewnym mlodym panem policjantem z tego komisariatu, wyjatkowo wrednym, ktory chcial mi wlepic mandat za niezapiete pasy, ktore mialam zapiete. nie przedstawil sie nawet,a na odchodne powiedzial "nastepnym razem wlepie pani te dwie stowki". paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan ani0701 Re: policja na Trocera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 15:42 Gdy spojrzysz na prowadzącego samochód, to rzadko można zauważyć kierowcę z zapiętymi pasami. Stało się to już nagminnym łamaniem prawa. Jednak każdy czuje się niewinny, gdy to niego tyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: policja na Trocera IP: 212.106.131.* 14.09.06, 19:15 dziwne, że piszesz z dwóch różnych kont - moze to jakas prowokacja ? a zresztą dziecinne masz tłumaczenie " ja miałam zapiete a policjant tiwredził, że nie miałam " czyli jedno z was jest w błędzie. Poza tym chyba zbyt późno wpadłas na pomysł wyjasnienia tej sprawy - trzeba było ją wyjaśnić na gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
viktoria251 Re: policja na Trocera 14.09.06, 22:12 hm wiem ze jest ochrona danych osobowych...wiec jesli ktos wie i moze to chciałabym prosić o ujawnienie nazwiska...na maila.Bardzo mi zalezy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aikon Re: policja na Trocera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 03:25 dopiero co mówiłaś że policjant się nie przedstawił a upierasz się o podanie nazwiska skąd będziesz wiedziała że post.Kowalski jest tym policjantem o którego ci chodzi.Proponuję udać się do KPII i przekazać sprawę Komendantowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania0701 Re: policja na Trocera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 07:15 Widze,ze ktos sie pode mnie podszywa-wczoraj zostawilam tylko jedna wiadomosc. Nie bede biegac z ta sprawa na komisariat, bo uwazam,ze to nie ma sensu. Odmowilam przyjecia mandatu,poniewaz mialam zapiete pasy. Jestem ososba uczciwa i gdyby bylo inaczej-nie upieralabym sie. Zreszta, Pan Policjant podszedl do mnie, gdy zapaarkowalam juz samochod pod domem i zdazylam wysiasc. Wiec skad mogl wiedziec,ze mialam niezapiete pasy? Mam wrazenie,ze chcial sie przyczepic i okazac "swoja wyzszosc nad zwyklym obywatelem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania0701 Re: policja na Trocera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 07:23 Spiesze wyjasnic,ze Victoria251 i ja nie jestesmy 2 w 1. Odpowiedzialam po prostu ja Jej pytanie i nie wiem, dlaczego wzbudzilam takie oburzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: policja na Trocera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:04 Aikon- widzę, że lubisz tworzyć zadymy. Odczep się od policjantów to ok chłopaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportmen Re: policja na Trocera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:24 wiesz aniu0701 wzbudzasz sensację nie tylko tym, ze piszesz mało zrozumiale, ale także tym, że obcowałaś z wątpliwą przyjemnoscią z policjantem..... Reasumujac: trzeba czasem poczytać to co się pisze.... A swoją drogą to może taki jest cel twoich postów? Odpowiedz Link Zgłoś
viktoria251 Re: policja na Trocera 15.09.06, 15:51 hm...widze ze temat zszedł z toru i wszyscy zajmują się anią... widocznie nikt nie może mi pomóc... szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: policja na Trocera IP: 212.106.131.* 15.09.06, 16:38 a ile ty masz lat 15 ? kobieto weź się za siebie i jesli masz problem to idź do Komisariatu na Trocera i załatw sprawę od A do Z a nie tutaj bzdury wypisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: policja na Trocera IP: *.zabrze.net.pl 15.09.06, 16:39 ale panience powiedziałeś...jestem z Ciebie dumny.joł-joł Odpowiedz Link Zgłoś
viktoria251 Re: policja na Trocera 15.09.06, 23:38 jeśli o mnie chodzi to nie jest sprawa dotycząca wykroczenia itp tylko całkiem przeciwna...więc jesli ktoś nie wie proszę o powstrzymanie docinków pod moim adresem bo ja nikogo nie obrażam i równiez sobie tego nie zyczę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportmen Re: policja na Trocera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 07:46 no to ja nie rozumiem...i mam prosbę do Ciebie victorio251 wytłumacz mi co jest sprawą całkiem przeciwną do wykroczenia? Czyzby wkroczenie? Ja nie wiem i oficjalnie się tu przyznaję bez docinków pod Twoim adresem, bez obrażania i życze sobie abyś była tak miła i mnie to wytłumaczyła. Spać nie mogłem tylko rozmyślałem....jaka sprawa co jest całkowitą przeciwnością wykroczenia wymagająca informacji o policjantach, a własciwie o prewencji przed nimi? Jak widzisz nie schodze z toru i zajmuję się Toba... Będę bardzo wdzieczny! Odpowiedz Link Zgłoś
viktoria251 Re: policja na Trocera 16.09.06, 14:27 pewnemu Panu policjantowi chciałam podziekować...dlatego nie chcę jechać na Trocera i każdemu napotkanemu tam na komisariacie tłumaczyć w jakiej sprawie przyszłam itp.i że nie znam nazwiska tylko imię więc chiałam uzyskać informację (nazwisko tego Pana a z resztą wtedy sobie już poradze) Dziękuje Ci za "miły odzew" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportmen Re: policja na Trocera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 19:01 jak widzisz moja wdzięcznosc ma materialny wymiar.....vide email Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: policja na Trocera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 15:58 Wiktorio napewno miał na imię Sławek.Podziękuj Sławkowi Janosik ma nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aikon Re: policja na Trocera IP: *.stk.vectranet.pl 18.09.06, 07:19 to nie był Janosik tylko Pyzdra,jemu należą się podziękowania Odpowiedz Link Zgłoś