Dodaj do ulubionych

CO Z WITĄ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 09:26
no właśnie co z tym WITĄ miał coś dla nas na wyższym szczeblu zrobić i co
nie powiodło mu się OJ JAKA SZKODA DLA NAS ZAWIÓDŁ NAS TEN CZŁOWIEK -
Obserwuj wątek
    • Gość: ateista Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 09:35
      Boirok nawet nie zdaje sobie sprawy z tego ze slużt Kaczorom jako maszynka do
      głosowania. Sam głosu nie zabiera, bo go po prostu nie ma. Tak samo nie ma
      swojego zdania. W głosowaniach ani myśli o Sląsku. Ważne dla niego tylko to, by
      nie podpaść Kaczkom. I takie coś ma czelność kandydowania na prezydenta Zabrza.
      • Gość: arek Re: CO Z WITĄ IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 03.10.06, 11:05
        co wy wypisujecie? a co miał zrobić dla nas? co z zabrza zrobić nowy jork?
        każdy z nas ma swoich szefów i nie koniecznie ich lubi. on ma swoich, myślicie
        że z nimi pływa po wodzie? nie dał plamy, nie zapisał się negatywnie, to jest
        ważne. niech kandyduje, gorszy od obecnego nie bedzie. może inni kandydaci są
        tak istotnie lepsi? wita na prezydenta, a co.
        • Gość: ateista Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:12
          Ciekawa retoryka. Dobry, bo nie zrobil nic zlego. Pewnie, jak ktos nic nie
          robi, to bledow nie popełnia. Plamę dał kumając się z tymi PiSowskimi
          mutantami. I jak kto w gó..e siedzi, to niech sie nie dziwi, że nasiaka
          jego "aromatem".
          Podam tylko przykład- gdy przyznawano pieniądze na wyższe uczelnie Wita
          głosował przeciw dotacji dla ASP. Za to za dotacjami na Swiątynię opatrzności,
          za dotacjami na wydziały klerykalne uczelni państwowych i watykańskich.
          A co zrobił, kiedy fundusze unijne ze Sląska przesuwano na ściane wschodnią?
          Prezydent musi być dobrym gospodarzem, a nie partyjniakiem służącym idei.
          Tak, każdy z nas ma swoich szefów. Jego zwierzchnością winien być elektorat.
          Ale nie jest. On służy poprzez PiSiorków obcemu państwu- Watykanowi.
          • Gość: Ewka Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 13:06
            A prawdomówny i wiarygodny ..... jak cały PIS.
            Pamiętacie - w wyborach startował przecież jako górnik, a to działa na
            część "elektoratu" dość pozytywnie. Z górnictwem miał do czynienia tyle co nic -
            jego kontakt z kopalnią to tylko (w czasach kiedy był przewodniczącym RM)
            ciepła posadka konsultanta na jednej z okolicznych kopalń, gdzie wpadał na
            kilka chwil 2 razy w tygodniu na kawkę (i nie robił tego społecznie).
            Twarzy ani rąk nie miał w życiu brudnych od węgla - więc WITA-GÓRNIK to ściema.
            O tym że cała rodzina utrzymuje się z prywatnego biznesu (przepisanego na żonę)
            już nie wspomniał bo to mniej medialne.
            Poza tym nie podoba mi się że ów Pan za bardzo obnosi sie ze swoim (szczerym
            lub nie) katolicyzmem, a ultrakatolik-ślazak na tak ważnym stanowisku jak
            prezydent miasta może być niebezpieczny (klapki na oczach).
            Prezydentem powinien być ktoś z dośwadczeniem i o kierunkowym wykształceniu,
            najlepiej osoba z zewnątrz (spoza układów i ze świezym spojrzeniem) a
            nie "inteligent" w pierwszym pokoleniu, nieznający biegle ani jednego języka
            zachodniego.
            ON PRZECIEŻ MA NAS REPREZENTOWAĆ, a ja takiego reprezentanta sobie nie życzę,
            bo w sejmie nie zrobił NIC. BIERNY, MIERNY ale WIERNY czyli zmarnowany mandat.
            • Gość: ateista Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 13:17
              Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Nawet jego były patron, który
              wykreował go na "samorządowca", niejaki Zygmunt H. nie chce mieć z nim nic
              wspólnego. Przyjmnie patrzeć jak panowie starają się nawzajem siebie unikać.
              Poczekam na wiece pana Wity. Ciekawe jak będzie sie tłumaczył ze swych
              grzechów, wśród których grzechy pychy, nijakości i zaniechania są grzechami
              lekkimi. A może myśli, że moherowy beret i ewentualnie krawat załatwią wszystko?
              • Gość: zet Re: CO Z WITĄ IP: *.za.digi.pl 03.10.06, 20:44
                Ewka masz u mnie piwo celne uwagi, świetnie to ujęłaś. Pozdrawiam.
                • Gość: ateista Re: CO Z WITĄ IP: *.eranet.pl 03.10.06, 21:36
                  to już drugie, bo u mnie ma też :) Byleby dziołcha za bardzo się nie spiła :)
    • Gość: Ewka Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:38
      Czytaliście quasi (styl+język...???) artykulik autorstwa (podobno) Pana Posła w
      ostatnich "Nowinach" - już tytuł "Wybieram cięższą robotę" dużo mówi.
      Megaloman i spec od autokreacji.
      Wy nie Wiecie że po prostu mamy szczęście mieć posła TYTANA PRACY. Chwali się
      tylko gdzie to nie należy (każdy poseł przecież gdzieś tam należy) i gdzie się
      nie udziela, ale podobnie jak w Sejmie jest tam tylko słupem potrzebnym PIS-owi
      jako quorum i głos. Wymiernych efektów (dla Zabrza lub regionu) - BRAK.
      Szczęśc Wam Boże (bo tak będziemy się pozdrwiać w Zabrzu jak wygra Pan Poseł.
      • Gość: eugeniusz Re: CO Z WITĄ IP: *.stk.vectranet.pl 05.10.06, 18:56
        Ewka brawo za trafne ujęcie "problemu" ;)masz u piwo ;p
        • Gość: Turysta Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 19:02
          U mnie tyż ;)
      • Gość: ateista Re: CO Z WITĄ IP: *.eranet.pl 05.10.06, 19:05
        Oprócz megalomanii dostrzegam w zachowaniach Pana (P)osła również dawke
        narcyzmu pomieszanego z kompleksem edypa. Tyle, że takiego posła mamy, jakiego
        wybraliśmy. Nie jest usprawiedliwieniem odpowiedź: ja nie głosowałem. Właśnie
        każdy, który został w domu oddał swój głos na Pana Witę.
        Czy chcemy takiego prezydenta ? Jeśli nie, to trzeba 12.11 ruszyć tyłki i
        pomaszerować do urn. Miejcie pewność, że kler nagoni moherowe zastępy a te z
        pewnością oddadzą swój głos na tego pana z mentalnościa wikarego z Piździbulic
        Mniejszych.
        P.S To już 3 piwo dla Ewki. dziewczyna wpadnie w alkoholizm :)
        Ale proponuje uhonorować ją np. w poniedziałek w Mozarcie o 18. Takie spotkanie
        forumowiczów. Co Wy na to? :)
        • de-bill Re: CO Z WITĄ 06.10.06, 10:51
          Nie przyjdę. Ja chcę dalej być de Bill'em, ale mogę Wam podrzucić
          zgrzewkę "żywca".
          • Gość: ateista Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 11:09
            Ależ de Billem możesz zostać tak długo jak Ci się tylko będzie chciało. Ja też
            pozostanę ateistą. Takie już mam przekonania.
            Żywca u nas dostatek, ale i tę zgrzewkę przyjmiemy jako zapowiedź niezłej
            zabawy.
            Wiec przemyśl sobie to raz jeszcze.

Czt Twój nick ma coś wspólnego z byłym zawodnikiem Pogoni Zabrze? :)
            • de-bill Re: CO Z WITĄ 06.10.06, 12:43
              Gość portalu: ateista napisał(a):

> Ależ de Billem możesz zostać tak długo jak Ci się tylko będzie chciało.
              > Ja też pozostanę ateistą. Takie już mam przekonania.
              > Żywca u nas dostatek, ale i tę zgrzewkę przyjmiemy jako zapowiedź niezłej
              > zabawy. Wiec przemyśl sobie to raz jeszcze.
              >
              > Czt Twój nick ma coś wspólnego z byłym zawodnikiem Pogoni Zabrze? :)

Dziękuję za zachętę. Myślę, że moje teksty i moja gęba szybko się skojarzą i
              skończy się zabawa w de Bill'a.
              Parafraza z bitwy pod Grunwaldem jest celna. Brawo! Rozważę możliwość
              ufundowania drugiej zdrzewki.
              Szanowny Ateisto, wszelkie pytania zmierzające do zdekonspirowania mnie
              uchylam, powiedziałem już - chcę dalej być de Bill'em czyli dokuczliwym idiotą
              nieodpowiedzialnym za słowa.
              • Gość: ateista Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 13:16
                Mnie się taka Twoja postawa szalenie podoba, wiec nie musiałbyś obawiać sie
                tego, że bedziesz później miał gębę nie do poznania :)) Uczestniczę od 6 lat w
                różnych zlotach, spotkaniach, imprezach ludzi znających się z netu i jakoś nie
                zauważylem, by real przekładał się na net i odwrotnie. Poza tym nie wierzę, by
                ktoś Cię rozpoznał, jeśli sam tego nie będziesz chciał.
                W każdym razie co dwie zgrzewki to nie jedna, a w połączeniu z potencjałem,
                który założyłem na to spotkanie, może się okazać dość skutecznym medium
                służącym integracji. W jakiś sposób musisz te zgrzewki dostarczyć, a chyba nie
                będziesz ich słał umyślnym?
                Wiec pozostaje Ci jedynie zmaterializowanie się i uczczenie Ewki :)
                • Gość: :))) Re: CO Z WITĄ IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.06, 18:58
                  mfi.pl/~buczo/PIS.jpg
    • Gość: klaudia Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 00:51
      ?
      • Gość: sprzeciw Re: CO Z WITĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 15:12
        BYLE NIE WITA, sPISzmy go na straty. Niech cieszy się lżejszą robotą. Może
        zostanie wybitnym dziennikarzem, w Nowinach pokazuje "lwi pazur"
    • Gość: jureczek Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 21:07
      Co z Witą. Nic - milczy.
      Milczy też dyrektor jego biura poselskiego choć powinien dbać o PR swego (mam
      nadzieję już niedługo)chlebodawcy. Olewka wyborców - cel czyli mandat poselski -
      osiągnięty.
    • Gość: mariusz Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 22:58
      niech da se kolo luzu ---
    • Gość: wita was wita Re: CO Z WITĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 00:09
      Jak to? zorganizował przecież 2567 pielgrzymek.
      • Gość: Hary Poter Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 07:57
        Co się dziwić - przecież jego elektorat to mocherowcy.
        • jasio2222 Re: CO Z WITĄ 12.10.06, 20:13
          www.wita.com.pl Wygra Pan Wita
    • Gość: PILA Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:56
      ... a z Witą to co do tej pory!! Czyli??
    • Gość: jansa Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:10
      wita to Baba,,,niezdecydowana
    • Gość: stefan Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:18
      ZAWIÓDŁ NAS TEN CZŁOWIEK
    • Gość: jero() Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 08:48
      ? on ? nie on jest wstrętny
    • Gość: doradca Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 14:28
      nastepnym razem pomysl, zanim oddasz swoj glos na to indywiduum!
    • Gość: prezes Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 17:01
      Łubudubu łubudubu czy Wita aby napewno jest członkiem naszego klubu??
    • Gość: asia Re: CO Z WITĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 08:57
      Szuka zajecia, bo co może robić jak rozwiązą Sejm - będzie jeździł po tartakach
      za drewnem do swoich sklepów ?????
      Och.... to już chyba nie przystoi VIP-owi (jak o sobie mówił) więc trzeba
      rozkręcić kolejny temat zastępczy, najlepiej typu kolonie dla "biednych"
      (czytaj rodzin nierobów - dzieciorobów) i można znów błyszczeć w lokalnym
      środowisku mocherowców.
      Biednym (w większosci mającym wyłacznie postawy roszczeniowe) trzeba dawać
      wędki a nie ryby - ale jest to bardziej pracochłonne i mniej medialne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka