Dodaj do ulubionych

Czerwony kapturek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:46
Pojawiło się pytanie ale nie doczytałem odpowiedzi co <Razem >
Robią na odwrocie reklamy nocnego klubu czerwonego kapturka jeśli ktoś mi
odpowie będę wdzięczny gdyż byli to moi faworyci do których straciłem
szacunek.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Czerwony kapturek IP: *.zabrze.net.pl 12.10.06, 19:14
      coś taki ciekawy?
      • Gość: adam Re: Czerwony kapturek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 19:16
        To potworne pomówienia. Ewidentnie widać, że chcecie oczernić Razem dla Zabrze...
        ..a fe, tak nieładnie.
        • Gość: tomcio Re: Czerwony kapturek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 08:55
          ale razem sami se powiesili swój plakat ta drugiej stronie plakatu kapturka -
          więc chyba sami sobie a nie ktoś im
          • Gość: tade/ Re: Czerwony kapturek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 09:05
            też słyszałem że ten kolo z fuxa czyma z kapturkowym bosem z nikąd by się ten
            plakat tam nie wział --może na kaptureczki tez bonusa maja-podzielcie się
            chłopaki
            • Gość: xxx Re: Czerwony kapturek IP: 217.11.130.* 13.10.06, 09:46
              Mariuszowi pytalskiemu odpowiadam: a wiszą sobie.
              Fajnie tam i nie tak drogo. Wiem, bo sama chłopa posyłam żeby jaką odmianę miał
              i wiedział co mi trzeba.
              • Gość: ... Re: Czerwony kapturek IP: *.zabrze.net.pl 13.10.06, 17:02
                szacuneczek dla xxx!
    • Gość: czarny Re: Czerwony kapturek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 09:26
      wow ale akcja namiętna
    • Gość: wroni Re: Czerwony kapturek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 00:47
      no też widziałem ,mają plakat po jednej stronie ,Razem dla zabrza "po drugiej
      str-nocny klub czerwony kapturek -
      • Gość: mak Re: Czerwony kapturek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 21:49
        to ci dopiero
        • Gość: karlik Re: Czerwony kapturek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 00:00
          no ale jak to
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka