Dodaj do ulubionych

pytanie do Skutecznych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 20:44
Ostatnio kochałam się z facetem w 18 dniu cyklu (mój cykl trwa 28 dni).
Zastosowaliśmy stosunek przerywany, ale jestem taka zestresowana, że uważam że
w ogóle nie było warto :( Boję się, że mogłam zajść w ciążę :/
Co zatem sądzicie o stosunku przerywanym ???

Obserwuj wątek
    • Gość: anioł Re: pytanie do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 20:47
      Można się nabawić nerwicy.
      • Gość: mirek Re: pytanie do Skutecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:06
        Mamy taki stosunek jak stosunek do stosunku po stosunku hehehe
    • Gość: ateista Re: pytanie do Skutecznych IP: *.eranet.pl 31.10.06, 23:30
      Stosunek przerywany jest skuteczny jesłi przerwa pomiedzy wyciągnięciem a
      ponownym wprowadzeniem trwa dlużej niż zaschnięcie.
      W przeciwnym razie poczynają się nowi skuteczni, którzy pźniej ilość
      posiadanych dzieci usiłują przedtawiać jako wlasny plus w kampani wyborczej. A
      dla mnie to tylko niski poziom kultury seksualnej.
      • Gość: wwwwwwwwww Re: pytanie do Skutecznych IP: *.stk.vectranet.pl 01.11.06, 07:25
        przeciez ty z tym watkiem latasz po calym forum w na luzie tez dalas
        • mario2 Re: pytanie do Skutecznych 01.11.06, 07:50
          ja????
      • Gość: marica Re: pytanie do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 08:42
        Od niedawna śledzę wypowiedzi zabrzńskich forumowiczów. To ciekawa lektura.
        Moją szczególną uwagę zwrócił ateista, bardzo chciałabym go paznać bliżej. Żyję
        już dosyć długo, mam wielu znajomych i przyjaciół, ale osobiście nie znam
        takiego malkontenta i frustrata. Co Ty na to ,Ateisto?
        A ... masz jakichś przyjaciół?
        • Gość: ateista Re: pytanie do Skutecznych IP: *.eranet.pl 01.11.06, 10:19
          też chcesz zaleczyć swoje kompleksy moim kosztem? Prosze bardzo, nie mam nic
          przeciwko temu. Tylko wbij sobie w głowę jedno, ten kto jet przeciwko prawicy i
          ciemnogrodowi niekoniecznie musi byc malkontentem, o sfrustrowaniu nie
          wspominam. Nie licz jednak, że łatwo będzie Ci przebić się do kręgu moich
          znajomych. Bo przyjaciół to dobieram sobie sam :)
          • Gość: wierzonca Re: pytanie do Skutecznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 21:09
            Przyjaciół nikt nie będzie mi wybierał, wrogów wynajdę sobie
            sam............Mnie też ciekawi ten smutny facet/tka/
          • Gość: marica Re: pytanie do Skutecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 08:23
            Ała, mocne! Masz rację, niełatwo będzie przebić się do Twojego kręgu i chyba
            już nie będę próbowała. Wybacz jednak, że zaryzykuję: Nie masz wielu
            przylaciół.Ale to już Twój problem, nie mój. Ja życzę Ci więcej pogody ducha, a
            jakbyśmy się kiedyś spotkali, oddam Ci trochę mojej.
            • Gość: ateista Re: pytanie do Skutecznych IP: *.eranet.pl 02.11.06, 08:53
              szybko rezygnujesz. A wystarczyłoby poczkać kika lat, pokokietować.. :)
              Czt dla Ciebie liczy się ilość, czy jakość? Ja postawiłem na to drugie i jakoś
              dobrze na tym wychodzę. :)
    • Gość: xxx Re: pytanie do Skutecznych IP: 217.11.135.* 02.11.06, 07:56
      Przerzuć się na lody i będziesz spokojna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka