Dodaj do ulubionych

Wójtowicz to cynik!

06.11.06, 14:40
Mówił mi, że naród jest ciemny
i trzeba wydać 20 tyś zł, żeby
dostać 1 tysiąc głosów.
Uważa ludzi za głupków.

Przed poprzednimi wyborami pożyczył
odemnie 20 tyś zł i nie oddał.
Teraz udaje , że mnie nie zna.

Poprzyjcie jakiegoś kandydata,
który nie sprywatyzował dla
siebie czterech przychodni w Zabrzu.

Ja głosuję na Rafała Marka. Wy głosujcie
na kogo chcecie, byle nie na tego
ginekologa-biznesmena.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Wójtowicz to cynik! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:01
      A to lisek, wójtowiczowi mówie nie!
    • Gość: Miron Re: Wójtowicz to cynik! IP: *.stk.vectranet.pl 06.11.06, 20:47
      Dla każdego zwierzątka jest miejsce na świeci, to i dla cynika sie znajdzie!

A propos kasy, to mówisz, że nie ooddajee?!!!
      Aż się boję co to będzie z mo.....
    • Gość: Lekarz Re: Wójtowicz to cynik! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:22
      Znam Mariusza i wiem ze mój przedmówca ma wiele racji. Nie wypada mi powiedziec
      tego oficjalnie poniewaz zastrasza mnie i innych lekarzy z NZOZ. Na mój głos
      nie może liczyć, ale wybaczcie mi pacjenci ja muszę go wywieszac w Przychodni
      ponieważ ci jego donosiciele Kowalczyk i inni mu doniosą a ja będe mieć kłopoty.
      • Gość: Kicia Re: Wójtowicz to cynik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:32
        Cholera a co będzie z moimi pieniedzmi?
        • Gość: cuthbert ciągle Wójtowicz IP: *.debacom.pl 06.11.06, 23:48
          a ja poproszę może jaśniejsze dowody od Państwa: j.w4 i Lekarza. Bo takie
          pomówienia to i ja mogę w oka mgnieniu wymyśleć na każdego kandydata.
          "Pożyczyłem panu Iksińskiemu 1000 zł i mi nie oddał. Iksiński to złodziej!"
          Zatem gdyby Iksiński kandydował to też byłoby oszczerstwo i potwarz...
          Jeśli Wójtowicz nie oddał Ci szmalu idź do sądu a nie wypisuj na forum andronów!
          Wciąż życzę rozsądku użytkownikom tego forum :)
    • Gość: hana Re: Wójtowicz to cynik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 17:21
      Mówił mi, że naród jest ciemny ---jasne
    • Gość: wyborca Re: Wójtowicz to cynik! IP: *.debacom.pl 11.11.06, 22:00
      to że cynik to widac na prawie każdym słupie w mieście, wystarczy popatrzeć na jego cyniczny uśmiech na plakacie
      • Gość: ! Re: Wójtowicz to cynik! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 00:55
        !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka