Gość: Wyborca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:43 W związku z tragedią w kopalni Halemba Rafał Marek przerwał kampanię wyborczą. Taki gest zasługuje na szacunek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karol Re: RAFAŁ MAREK przerwał kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:49 taki gest uważam za śmieszny i efekciarski. Tragedia z Halemby nie wpłynie na zmianę terminu wyborów, nie zatrzyma biegu świata. Trzeba dalej żyć bo życie nie znosi próżni. Myślę, że ten tragiczny wypadek jest dla pana Marka wygodnym pretekstem. Źle się czuje w kampanii. Swój "program" mamrocze pod nosem jak słabo wyuczoną na pamięć lekcję. W dodatku chyba materiał wykuł ale nie zdążył jeszcze go zrozumieć. W Halembie był wybuch metanu i dlatego pan Marek ma już wolne. Jego jedynym atutem jest partyjny szyld pod którym se stanął. Przecież jedyne w Zabrzu co zrobił to zapisał się do PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: RAFAŁ MAREK przerwał kampanię IP: *.stk.vectranet.pl 22.11.06, 23:56 Karol!! Dzięki!! Brawo!! Tak trzymaj!! Nie przestawaj!!! Jeszcze parę dni do wyborów!! Szulikowa Ci zapłaci!! Jestem pewien!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkarol Re: RAFAŁ MAREK przerwał kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:59 wyborco, nie zapłaci. Niestety. Mimo to uważam, że gdy piszesz .. "w związku z tragedią w Halembie.." to owa tragedia i kampania pozostają zupełnie bez związku. Imprezy, nawet wyborcze, z akcentami rozrywkowymi są niestosowne. Spotkania merytoryczne mnie nie rażą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: RAFAŁ MAREK przerwał kampanię IP: *.stk.vectranet.pl 23.11.06, 00:03 Karol!! Nie przejmuj się żałobą!! Przecież to Cię nie obchodzi!! Dalej!!! Oczerniaj, bluzgaj, opluwaj!!!! Przecież to lubisz!! życie toczy się dalej!! W końcu Szulikowa musi wygrać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: RAFAŁ MAREK przerwał kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 00:05 mój biedny woborco - nie oczerniam, nie opluwam, nie bluzgam. Po prostu nie zgadzam się na takiego kandydata na prezydenta jak pan Marek. Mimo to życie faktycznie toczy się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TZW Wyborcy Re: RAFAŁ MAREK przerwał kampanię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:28 Głupi wyborco, gdybyś w mateczniku siedział, nigdy by się o tobie Karol nie dowiedział. Biedny ten Marek z takimi zwolennikami. Karol ma rację Małgośka wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: RAFAŁ MAREK przerwał kampanię IP: *.stk.vectranet.pl 23.11.06, 22:41 Ale mi dowaliłeś!! Długo myślałeś na tymi wypocinami??? Jestem zdruzgotany!! Stary!! Marnujesz się!! Czeka wolny wakat po P.Lewandowskim! Złóż podanie!! Masz szanse!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: RAFAŁ MAREK przerwał kampanię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 02:21 Karol głupi jesteś !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: RAFAŁ MAREK przerwał kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 07:37 ktosiku, a do tego mam pryszcze, utykam na lewą nogę i jestem łysy. Ale co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mola Re: RAFAŁ MAREK przerwał kampanię IP: *.foxnet.com.pl 23.11.06, 10:54 i to jest bardzo dobry gest !! szacunek dla p.Marka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: RAFAŁ MAREK przerwał kampanię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:24 aria kola i mola jo wos...... nie beda rymowoł, ale nie zmieniajcie tak często imion, a Marek nie prowadził żadnej kampanii, więc nie miał co przerywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aria Re: RAFAŁ MAREK przerwał kampanię IP: *.foxnet.com.pl 23.11.06, 10:55 I takiego prezydenta chcę mieć w zabrzu. odpowiedni poziom i odpowiednie zachowanie ! Nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: RAFAŁ MAREK przerwał kampanię IP: *.foxnet.com.pl 23.11.06, 11:02 szkoda że kontrkandyt nie przerwał łazenia!1 wstyd . P. Marku to ładny gest z pana strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: RAFAŁ MAREK przerwał kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:28 pani Szulik tez przerwala dzialania kampanii!!! uczestniczy tylko w spotkania merytorycznych.Wszystko inne ustalo. Nie rozumiem w takim ukladzie czemu pan Marek jest taki wspanialy ze nie prowadzi kampanii!!!ja mam pytanie czy on wogole wczesniej proawdzil kampanie?ja nic o nim nie wiem ,nie dostalam ulotki,nie mialam okazji sie spotkac bo pan Marek chyba unika wyborcow jak ognia!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś