Dodaj do ulubionych

Pani Szulik prezydentem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:13
Jest już nim , moim zdaniem jedyny właściwy wybór , kompetentna, zawsze
przygotowana , umie sobie radzić w trudnych sytuacjach , przygotowywała się do
tej funkcji 4 lata i umie prowadzić kampanie aby przekonać ludzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Pani Szulik prezydentem IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.06, 21:22
      BZDURA !!!
    • Gość: giga Rozjadą ją na miazgę razem z całym Zabrzem IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.06, 21:24
      żeby zarządzać miastem to trzeba mieć elementarne chociaż pojęcie o zarządzaniu,
      budżecie itp. a nie być szefem prowincjonalnego stowarzyszenia bez
      doświadczenia. wyobraź sobie że przyjeżdżają ludzie z Opla , żeby postawić
      fabrykę. pierwsza rozmowa i dają sobie spokój. Z innymi to samo. dobrymi
      chęciami piekło jest wybrukowane trzeba jeszcze coś wiedzieć. Wybór Szulikowej
      to przejaw głupoty.
      • Gość: mirek Re: Rozjadą ją na miazgę razem z całym Zabrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 00:08
        popieram
    • Gość: Stejal Re: Pani Szulik prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:48
      Wybór jest pomiędzy panią dyrektor stworzonego od podstaw LIceum Sztuk
      Plastycznych, które wiele znaczy w pejzażu kulturalnym naszego robotniczego
      miasta, a kierownikiem domu opieki społecznej z Gliwic który dla Zabrza nie
      nic. O czym więc na tym forum się dyskutuje?
      • Gość: wujek sam Re: Pani Szulik prezydentem IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.06, 21:57
        mylisz się. wybór jest pomiędzy żadnym wsparciem a wsparciem i doświadczeniem
        dużej partii , której ludzie zarządzają z bardzo dobrym skutkiem wieloma
        miastami w Polsce. wystarczy wybrać się do sąsiednich miast, żeby się przekonać.
        co może zaoferować dyrektor liceum plastycznego choćby najlepszego na świecie?
        Może i Szulikowa ma gadane ale to jej zaplecze to zgroza. tak jakby wziąć z
        ulicy przypadkowych ludzi. każdemu się wydaje że potrafi rządzić ale po czterech
        latach takich eksperymentów miasto jest w takim stanie jak po rządach
        Gołubowicza . Nie wiem czy nas na to stać
        • Gość: Stejal Re: Pani Szulik prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:26
          W sąsiednich miastach prezydentami są osobowości,które własną pracą zbudowały
          swoje zaplecze. Duża partia która niby daje wsparcie dopiero teraz się pod nich
          podpięła.Dziwię się,bo znam poglądy najmniej jednego, że dali się tak podpiąć.
          • Gość: halo dlaczego kłamiesz? IP: *.stk.vectranet.pl 25.11.06, 15:32
            tak nie jest. wygrywali z poparciem PO i działali na rzecz dobrobytu mieszkańców
            też z poparciem i wymianą doświadczeń w ramach PO
      • Gość: jero Re: Pani Szulik prezydentem IP: *.chorzow.n4a.pl 25.11.06, 19:57
        jakie miasto taki wybór
    • Gość: tran Re: Pani Szulik prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 09:48
      ?
    • Gość: absolwentka LSP Re: Pani Szulik prezydentem IP: *.com.pl 25.11.06, 13:01
      dała radę zarządzać szkolną placówką-da radę zarządzać miastem. Wiem, znam,
      chodziłam do plastyka. O takiej szkole inne miasta mogą tylko pomarzyć (wiem, bo
      mam kontak z absowlentami innych liceów). Ma wszystkie cechy, które powinien
      mieć Prezydent miasta - przedsiebiorcza, dobrze zorganizowana, pewna siebie,
      idąca ciągle na przód, nigdy do tyłu, nie zna sprawy, której nie można załatwić,
      trzeźwo myśląca i realnie patrząca na otaczającą nas rzeczywitość itp...

a te bzdury co wypusujecie na jej temat- to widocznie jej nie znacie i jest to
      ewidentny atak ze strony kontrkandydata...

30at doświadczenia - ta tabelka w czwartkowych gazetach- PIEKNA! :)

mam nadzieję, ze wygra...moja była dyrcia;)
      • Gość: wygra Re: Pani Szulik prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 13:17
        www.rafalmarek.eu/
    • Gość: info Re: Pani Szulik prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:58
      www.szulik.info/
      • Gość: YYY Re: Pani Szulik prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 18:00
        Ej, gdyby nie te kobiety świat byłby niczym. Racja, niech będzie Pani Szulik.
        Przynajmniej to swojska kobita. Rozgoni te stare układy na cztery wiatry. I
        żaden partyjny kolega nie będzie groził jej paluszkiem.
        • Gość: ton Re: Pani Szulik prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:00
          Tak, pora na kobietę a nie na tego Marka, skąd on się wziął??????????
          • Gość: YYY Re: Pani Szulik prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:12
            He, he. Wziął się nagle, niespodziewanie, nieoczekiwanie. Zbawca naszego
            Zabrza. Wyrwali go, biedaka, z cieplutkiego DPS, koledzy partyjni. I namaścili.
            I kazali startnąć w Zabrzu. Bo przecież trzeba znaleźć stołeczki dla gliwickich
            koleżków...Tam też bezrobocie, a Zabrze tak blisko ...
            • Gość: kelly Re: Pani Szulik prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:44
              Dobre, dobre.Popieram.
          • Gość: ania Re: Pani Szulik prezydentem IP: *.com.pl 26.11.06, 00:07
            baby są mnije podatne na korupcje podobno?
    • Gość: anka Re: Pani Szulik prezydentem IP: *.com.pl 26.11.06, 00:01
      eee...co wy tam wiecie;) Mańka to dobra kobita. Byłam na niejedym spotkaniu
      wyborczym -jestem pewna, ze da rade:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka