Dodaj do ulubionych

Do Multikina na Sylwestra

22.12.06, 21:46
Był ktoś z Was we wcześniejszych latach na Sylwestra w Multikinie?
Taki nietypowy Sylwester jest ciekawy czy raczej odradzacie.
No i najważniejsze czy jeszcze są bilety.?
Z góry dzięki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: 40-latek Re: Do Multikina na Sylwestra IP: *.zabrze.net.pl 22.12.06, 23:00
      heyka
      Sylwster bardzo fajny dla osób stonowanych, chcących się tego wieczoru
      odprężyć, wypić delikatnie alkoholu (mają mież piwo, martini, drinki z wódką,
      rum z colą), potańczyć przy profesjonalnym nagłośnieniu z fajnym DJ. Od 21 będą
      grane różne filmy i tak do 3-4 w nocy. zabawa na holu cały czas. w cenie sa dwa
      drinki martini, lampka szampana, jakieś słodycze i dwa ciepłe dania. z
      cateringiem ostatnio mieli wtopę (chata rzepichy)ale gwarantują że teraz będzie
      zdecydowanie lepiej - 2 stanowiska do wydawania jedzenia. fajnie bo kino jest
      zamknięte i makx. 700 osób bawi się na ich obiekcie. Byłem dwa lata temu i jest
      super. ludzie przychodzą ubrani jak chcą, nikt nie patrzy że ten tak a tak :)
      Ja w tym roku idę - grają super filmy i będzie ten sam DJ, a ja mam na karku
      40 :( i gra moje przeboje młdzieńczych lat. na restaurację mnie nie stać więc
      idę do jedynej porządnej rozrywki w zabrzu :)
      do siego
      • Gość: Krzysztof Re: Do Multikina na Sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 23:15
        Ja byłem w Multikinie w Zabrzu rok temu i impreza taka sobie ale bo
        organizatorzy nie zadbali o dobrą organizacje i panował chaos
        • Gość: sasanka Re: Do Multikina na Sylwestra IP: *.jota.za.digi.pl 22.12.06, 23:58
          byłam i nikomu nie polecam
    • Gość: 1er Re: Do Multikina na Sylwestra IP: *.stk.vectranet.pl 05.01.07, 17:11
      było warto?
    • ivva1 Re: Do Multikina na Sylwestra 08.01.07, 15:38
      czy było warto?
      Osobiście jestem zadowolona, Sylwester był napewno inny.
      Było kilka minusów np.mało miejsc siedzących na holu, brak ciepłego jedzenia (o
      godz.3)
      Do plusów zaliczyłabym dobrą muzykę, miłą atmosferę, filmy ,które mi osobiście
      przypadły do gustu oraz luzny ubiór (zero fraków i wystrzałowych kiecek:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka