Dodaj do ulubionych

Dr Ewa Miksch

IP: *.debacom.pl 03.03.07, 16:24
Chciałabym zasięgnąć opinii pacjentek, które były u p.ginekolog Ewy Miksch. Z
góry dziękuję za wypowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: teresa Re: Dr Ewa Miksch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 17:03
      Polecam ,polecam ,polecam to cudowna lekarka dla kobiet .Aż nie chce się od
      niej wychodzić z gabinetu.Symaptyczna ,miła i fachowa to dzis nie zdarza się na
      codzień.
    • Gość: konstantyn Re: Dr Ewa Miksch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:10
      potwierdzam! Znam Ewę od czasów studiów na....Politechnice Śląskiej.....
      Wspaniała kobieta, atrakcyjna a co do fachowości jako ginekologa nie wypowiem
      się bo jestem mężczyzną..
      • Gość: patysia Re: Dr Ewa Miksch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:29
        a gdzie przyjmuje?
        • Gość: Iza Re: Dr Ewa Miksch IP: *.centertel.pl 04.03.07, 18:55
          jest super, polecam, pracuje na Budowlanej 28 w przychodni w Rokitnicy
      • Gość: ewamiksch Re: Dr Ewa Miksch IP: *.zabrze.net.pl 24.09.07, 14:06
        Dziekuje wszystkim za bardzo mile slowa .Przepraszam te Panie ktorym
        w jakis sposob nie przypasowalam,Prosze o kontakt mailowy -chetnie
        odpowiem na pytania,umowie wizyte,Piszcie do mnie bardzo mi ta forma
        kontaktow odpowiada,Co do ciaz to uwazam ze faktycznie powinien ten
        prowadzic ciaze co odbiera porod,Bo to bardzo wazne,ja niestety nie
        pracuje na porodowce .Pewnie ze bym chciala ale nie da sie
        juz.Pozdrawiam kochane Panie,Ewa moj adres
        ewamiksch@poczta.onet.pl
    • Gość: kobieta Re: Dr Ewa Miksch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:27
      warto do niej iść kiedyś przyjmowała w Mikulczycach
    • Gość: duch Re: Dr Ewa Miksch IP: *.bater.net.pl 03.03.07, 21:04
      bardzo fajna i dobra lekarka! polecam!!!
    • Gość: dd99 Re: Dr Ewa Miksch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 22:03
      ja odradzam...
      a tak w ogóle to poczytaj watek o dobrym ginekologu, może tam cos znajdziesz
    • Gość: neska Re: Dr Ewa Miksch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 21:41
      Pani Ewa jest mama mojej koleżanki i chodze do niej od lat. Cudowna jesli masz
      opory przed wizytą, jajcara, ubaw po pachy i duża wiedza. Przyjmuje też z NFZ w
      budynku Mostostalu (tym w kierunku Zaborza)
      • Gość: ewe Re: Dr Ewa Miksch IP: *.e-zabrze.pl 27.08.07, 13:20
        witam dajcie dokładne namiary na panią doktor Ewe Miksch (razem z jakimś numerem
        telefonu) i informacją czy przyjmuje również na NFZ z góry dzięki
    • Gość: do neski Re: Dr Ewa Miksch IP: *.stk.vectranet.pl 13.07.07, 08:53
      Czy Ty aby nie wprowadziłaś nowego wątku i kogo prowadzić ciązę? ;) To samo IP
      i nik, hm.. Przecież tak nie można!
      • neska81 Re: Dr Ewa Miksch 13.07.07, 09:34
        tak, to ja, chodze do dr.Miksch, ale ciąże chce prowadzić u ginekologa, który
        odbierze poród, a raczej zrobi cesarkę, chodzi mi o dobre ,,zaplecze" w
        szpitalu, dr. Miksch jest dobra w codziennych sprawach typu upławy, dopasowanie
        sntykoncepcji.
    • Gość: Paweł Re: Dr Ewa Miksch IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.07.07, 13:54
      Ewa Miksch - laureatka tytułu Lekarz Roku 2005 przyznanego w plebiscycie Gala
      Rokity 2006 przez serwis www.rokitnica.zabrze.pl i mieszkańców dzielnicy
      Rokitnica.
    • Gość: ewe Prosze o dane kontaktowe IP: *.e-zabrze.pl 27.08.07, 14:00
      prosze o dokładne dane kontaktowe pani doktor telefon i gdzie przyjmuje ...
    • Gość: gość Re: Dr Ewa Miksch IP: *.e-zabrze.pl 16.10.07, 23:09
      namiary poprosze
      • Gość: gość Re: Dr Ewa Miksch IP: *.centertel.pl 28.02.14, 15:53
        chodze do niej od lat i polecam .namiary;wolnośći 338b Celubis Medyk 032 2720202 oczywiście na NFZ
    • Gość: Asia ginekolog IP: *.techmedia.com.pl 12.05.15, 17:21
      Najlepsza doktor-ginekolog w woj. śląskim!
      • Gość: Dorka Re: ginekolog IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.15, 14:12
        2 ciąze prowadzone przez Doktor Miksch przecudowna kobieta
    • Gość: pacjentka Dr Miksch IP: *.techmedia.com.pl 09.07.15, 23:29
      Czy pani doktor Miksch bada was drogie pacjentki (ciężarne) na fotelu ginekologicznym? Mnie ani razu nie zbadała,i mam mieszane uczucia co do niej.
    • Gość: była pacjentka Re: Dr Ewa Miksch IP: *.techmedia.com.pl 24.10.15, 13:49
      Bardzo dobry ginekolog w zakresie chorób kobiecych,ale fatalna w prowadzeniu ciąży!
    • Gość: Monika Gotter Re: Dr Ewa Miksch IP: *.pyskowice.jotanet.pl 20.11.15, 13:17
      Goraco polecam pania dr,mila ,bardzo ciepla ,zyciowa kobieta, jej lata doswiadczenia i ogromna wiedza sprawiaja,ze czuje sie u niej bezpieczna, dopoki przyjmuje nie zamierzam chodzic do nikogo innego!
      Poza tym bardzo lubie jej poczucie humoru ,mozna z nia o wszystkim porozmawiac ,o wszystko zapytac bez obaw .
      Gdyby wszyscy lekarze mieli podejscie do pacjentow tak jak dr Miksch mozna by sie bylo leczyc z przyjemnoscia?
    • Gość: moniaaa Re: Dr Ewa Miksch IP: *.pyskowice.jotanet.pl 20.11.15, 13:23
      Goraco polecam pania dr,mila ,bardzo ciepla ,zyciowa kobieta, jej lata doswiadczenia i ogromna wiedza sprawiaja,ze czuje sie u niej bezpieczna, dopoki przyjmuje nie zamierzam chodzic do nikogo innego!
      Poza tym bardzo lubie jej poczucie humoru ,mozna z nia o wszystkim porozmawiac ,o wszystko zapytac bez obaw .
      Gdyby wszyscy lekarze mieli podejscie do pacjentow tak jak dr Miksch mozna by sie bylo leczyc z przyjemnoscia!
    • adasia01 Re: Dr Ewa Miksch 05.01.17, 13:54
      Dziś byłam u tej Pani doktor pierwszy raz. Wcześniej chadzałam do różnych lekarzy - pań i i panów, ale Pani Ewa jest rewelacyjna. Naprawdę już po przekroczeniu progu gabinetu i pierwszym kontakcie z Panią doktor stres mija całkowicie, to bardzo ciepła kobieta, która rozumie problemy kobiet, czego czasem brakuje lekarzom mężczyznom. Polecam, świetna specjalistka, która naprawdę stara się pomóc a przy tym wszystko cierpliwie tłumaczy.
      Ela.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka