Dodaj do ulubionych

Program Młodzieży w GTV

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 00:17
Warto obejrzeć mimo braków warsztatu
fajnie się ogląda BRAWO za pomysł!!!!
Dlaczego "dorosły GTV" jest taki mierny?
Ani warsztatu ani pomysłu nuda i miernota.

Obserwuj wątek
    • Gość: lizus Re: Program Młodzieży w GTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 00:19
      Kliknij na link i się przekonaj
      www.gtv.zabrze.pl/video/mlodziezowy.html
      • Gość: pan z brodą Re: Program Młodzieży w GTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 08:12
        dziewczyny mogłyby chociaż cycki pokazać
        • Gość: Artur Re: Program Młodzieży w GTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 19:47
          Zboczeńcom proponuję inne posty
          oglądałem i okazuje się że można
          przydała by się zmiana w GTV
          • Gość: Krzychu Re: Program Młodzieży w GTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 22:43
            przepraszam bardzo, ale czy pokazanie pieknych, młodych piersi jest zboczeniem ?
            • Gość: Mecenas Re: Program Młodzieży w GTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 22:58
              Krzysiu wyjdz po angielsku
              • Gość: PiS Re: Program Młodzieży w GTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:32
                nondidju.over-blog.com/article-5246500.html
    • Gość: Berta Re: Program Młodzieży w GTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 16:09
      fajny program dużo ciekawych pomysłów
      • Gość: pan z brodą Re: Program Młodzieży w GTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 20:51
        ale nie ma cycuszków ;(
      • Gość: gosc Re: Program Młodzieży w GTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:04
        amatorszczyzna!!!!!
        5,10,15....hehe
        • Gość: Chuchollek Re: Program Młodzieży w GTV IP: *.com.pl 06.08.07, 23:36
          Żenujący koszmarek nadający się ewentualnie na youtube jako nieudolny dowcipas.
    • Gość: Pupilek Re: Program Młodzieży w GTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 21:58
      Łubu dubu, łubu dubu
      niech nam żyje p.o.Redaktor Naczelny GTV
      To Grażyna Herich jest pomysłodawcą
      i głównym inicjatorem pomysłu młodzieży!
      to ja pupilek ...mówiłem
      Dziękuję Bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka