Gość: misiek IP: *.3s.pl 24.10.07, 18:07 witam, czy chcodzicie tam czetso na zakupy ?? dzieje sie cos fajnego czy ogolnie same dziadzie i babcie tam sa ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szulc Re: m1 zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 23:38 jest okej ale: teraz chodze tam już tylko do Media Markt - kiedyś praktycznie dwa razy w tygodniu byłem w Realu - aktualnie nie mam takiej potrzeby bo bliżej są dyskonty. oferta sklepów na pasażu bardzo słaba - tzn jest to samo co w każdym innym supermarkecie - zdecydowanie wybieram Silesie oraz Forum - głównie dzięki takim sklepom jak Zara i reszta z tej kompani oraz Coffeheaven. Mogliby wypowiedzieć umowę następującym sklepom: Intermoda - nieporozumienie jeśli chodzi o ciuchy salon PLAY - po co w jednym markecie trzy punkty sprzedaży BYTOM - mają tam chyba dwa sąsiadujące stoiska - za dużo w życiu nie wszedłem do sklepu z walizkami, skórami, kamieniami, tak więc te sklepy out i jak najbardziej coś nowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: m1 zabrze IP: *.bib.wpia.us.edu.pl 29.10.07, 15:51 A po co Ci to? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: m1 zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 11:46 o wiele lepiej niż w Platanie Odpowiedz Link Zgłoś