Gość: eid IP: *.zabrze.net.pl 06.11.07, 18:55 Polećcie mi najlepszy lokal na kameralne, niezbyt drogie, miłe miejsce na przyjęcie weselne, na niewielką ilość gości (w granicach 30 osób) DZIĘKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiboo Re: przyjęcie weselne 06.11.07, 22:00 Pare m-cy temu fotografowałem wesele odbywające się w Starej Szkole na Grunwaldzkiej. Taka właśnie impreza na ~40 osób. Wszystko było dobrze przygotowane, lokalizacja stosunkowo blisko centrum więc z dojazdem nie ma problemu - myśle że to miejsce w sam raz na tych rozmiarów uroszczystości i powinno spełniać zadane przez Ciebie kryteria :) Jak to się kształtuje cenowo nie mam pojęcia ale podejrzewam że dosć przystępnie. Możesz tam sprobować się czegoś dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: przyjęcie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 19:51 Rest. pod Kasztanami przy ul. Wolnosci, mielismy tam impreze, apartament na noc poslubna gratis. 150 od osoby a dwa dni 225 zł od osoby. Kazdemu sie podobalo... Korzystalem takze z transpotu dla gosci, www.speedtravel.pl, w miare nowe busy i bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: przyjęcie weselne IP: *.zabrze.net.pl 07.11.07, 20:41 www.czarnykot.go3.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: przyjęcie weselne IP: *.atman.pl 07.11.07, 21:13 w czerwcu tego roku robiliśmy wesele w Biskupicach w "Beskidzie"-pyszne jedzenie, duże urozmaicenie, makaron do rosołku domowej roboty :-))...Naprawdę polecam. Wesele było na 36 osób, jednodniowe to koszt ok 105 zł od osoby (alkohol, słodycze, tort i ciasta we własnym zakresie)Ale tort i ciasto można zamówić u nich i naprawdę nie zedrą skóry a do tego wszystko świeżutkie i bardzo smaczne. Kilka znajomych osób miało tam wesele albo przyjęcia typu komunia. Byliśmy bardzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś