Gość: baśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 16:55 czy jest ktos wstanie opisac mi szczerze jak pracuje sie w lovely look jakie są tam zasady z gory dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolek Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.stk.vectranet.pl 26.02.08, 15:49 a co szukasz pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 16:22 tak szukam i słyszałam ze tam potrzebują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.stk.vectranet.pl 26.02.08, 20:51 ja tez potrzebuje fryzjerki. moze jakies namiary na siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
yakoob77 Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia 19.06.08, 12:14 jeśli szukasz pracy jako fryzjerka to daj jakieś namiary, salon w Gliwicach szuka 2 fryzjerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim kategorycznie odradzam!!! IP: *.ds.po.opole.pl 16.09.08, 14:20 widze ze masa opini sie posypala.ja jestem i zawsze bede na nie!!!! kategoryczne.nie powiem bo tez swego czasu zarabialam tam ok 1500 zł ale powiem wam szczerze ze to sa grosze w porownaniu do tego ile dla nich wyrobilam.czy jesli wypracujesz dla LL 8000zł to 1500 jest suma ktora cie satysfakcjonuje.dla mnie to czysty wyzysk.ze nie wspomne jak trzeba bylo zapierniczac zeby te 8000 miec.wychodzac z tamtad o 21 czasem nie wiedzialam jak sie nazywam a potem przyjezdzal menager regionalny i i tak dostawalas zjeba...za wszystko.za kazda pierdołe.nigdy od nikogo nie uslyszalam dziekuje.nigdy bym tam nie wrocila.jest taka masa salonow i wszedzie potrzebuja fryzjerow.nie dajcie sie skusic tym obietnicom.tam na prawde jest grosze. kategorycznie odradzam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animek0 Re: kategorycznie odradzam!!! IP: *.eranet.pl 26.10.08, 19:12 kategoryczne NIE dla tej zasranej firmy. kazdemu kto tam chce sie zatrudnic naprawde odradzam. pracowalam w tym salonie prawie 5 lat najpierw jako fryzjerka potem jako menadzer. na poczatku nasluchalam sie fantastycznej opini o salonie w ktorym sie zatrudnilam obiecywali takie warunki i kokosy ze myslalam ze salon jest naprawde super. ale po pierwszych 3 miesiacach wszystko kur... wyszlo na jaw. obiecali mi dni wolne jakie tylko chce i dupa. nic nie bylo i musialam zrezygnowac ze szkoly poza tym bylam na szkoleniu ktore bylo beznadziejne i nie moglam sie zwolnic bo podpisalam jakas debilna umowe na kwote 2000 zl. zapie... sie w salonie caly tydzien po 10 albo 9 godzin w wekendy po 12 i za co ? za marne 850 zl. premia jest do wyrobienia ale jak chcesz dostac wiecej niz 150 zl premii to musisz ujebac utarg 7000 a i tak ci go wezma bo przekroczysz wspolczynnik albo zle wypelnisz dokumenty. wogole nie szanuja pracownikow i wyrzywaja sie na nich fizycznie i psychicznie. po tylu latach zapier... przychodzenia w dzien wolny za kogos robiac wiecznie nadgodziny nie uslyszysz nawet dobrego slowa. wiecznie cie skrytykuja i zabiora kase za balagan, brak czarnego obuwia, identyfikator nie po tej stronie koszulki co ma byc i braki w kasie w glupiej wysokosci 5 zl.. co chwile zmieniaja umowy. i w dupie maja starych pracownikow stawiaja tylko na nowych tlukow co nie maja nieraz pojecia jak obsluzyc klienta i sa wiecznie po nich reklamacje. ciesze sie ze wkoncu przejzalam na oczy ze w innym salonie naprawde moze byc lepiej. duzo lepiej. po pracy w tej firmie zostaly mi tylko zylaki i uraz psychiczny jak mozna traktowac pracownika jak tania sile robocza ( bo dla nich liczy sie tylko kasa) i poniewierac jak szmate. odradzam wszystkim prace w tym salonie.DLA LL NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia 01.03.08, 22:42 PODOBNO WYZYSK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.chello.pl 22.04.08, 21:13 totalny wyzysk, zasuwanie w każdą sobotę, kasa tak śmieszna, że nie wiesz czy się śmiać czy płakać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izaa Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.stk.vectranet.pl 22.04.08, 22:51 jaka to jest smieszna kasa? jakies szczegoly mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.cust.tele2.pl 13.06.08, 15:24 JA PRACUJĘ PIENIĄDZE NIE ZA MAŁE NIE ZA DUŻE W TAMTYM ROKU ZARABIAŁO SIĘ LEPIEJ ZARABIAŁM DO 2000 TERAZ GÓRA DO 1600 A WYRABIAM TO SAMO NA KASIE CO WTAMTYM ROKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.chello.pl 14.11.10, 21:49 swietny jest salon w platanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: 178.218.231.* 07.01.12, 14:37 Zamiast podpisu MAMA powinno być PRACOWNIK TEGO SALONU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.08, 00:16 Śmieszna kasa? To się zatrudnij jako prezes Orlenu. Nie będziesz narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.cust.tele2.pl 16.06.08, 13:05 nie na rzekam czasem warto coś zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) praca jako fryzjer w lovely look IP: *.piekary.net 03.07.08, 17:45 Powiem tak pracuje tak już od pewnego czasu ale zaczęłam w tym roku... Ale jak mam być szczera to jestem zadowolona z tej pracy fakt nie zarabia sie 2 tysięcy ale jak człowiek sie stara to 1600 można mieć... i jak w każdej pracy trzeba pracować. pracuje sie wszystkie soboty a niedziele 2 w miesiącu ale za to jest w tygodniu zawsze coś wolnego ma sie 2 umowy na pełny etat i zlecenie resztę dowiesz sie jak przyjdziesz do któregoś z naszego salonu...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Praca w lovely look - Stanowcze NIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 77.252.18.* 09.08.08, 18:56 Basiu ! Tam zawsze potrzebują ! a to dlatego , że grosze płacą. Praca w marketach czyli 7 dni w tygodniu od 8:30-21:30 . Nie maja personelu toteż często trzeba pracować nadgodziny, za które nie płacą ! Ponadto wiecznie potrącają premie za bzdury.A to za brak czarnego obuwia , a to za brak czarnych spodni a to za głupią minę, bo przemęczenia pracownika tyraniem nie wezmą pod uwagę! Jest podstawa i procent od obrotu , ale uwierz mi ze musiałabyś chyba robić 15 tys miesięcznie obrotu (co przy tych cenach jest niemożliwe) żeby 2 tysiące zarobić ! Nie polecam - śmiechu warte,a zarazem żałosne ! Pracowałem tam grubo ponad 8 lat , przez ten cały czas dawałem z siebie wszystko, zarzynałem się, a teraz co mam w zamian?- poza schorowanym kręgosłupem i żylakami na nogach NIC !Tam jest stale kolejka klientów , którzy Ciebie poganiają bo nie ma zapisów . Siedzą zdenerwowani ubliżają fryzjerom, a potem jeszcze piszą skargi do centrali za które solidnie obrywasz ! Jak kiedyś odejdziesz stamtąd, to nie dość, że wypalona zawodowo, zniechęcona,zmęczona fizycznie i psychicznie, to wystraszona przed każdym nowym miejscem pracy !Za cały twój trud włożony w rozwój tego salonu nawet dziękuję Ci nie powiedzą - maja ludzi za nic ! Masz wybór! Teraz tylu fryzjerów poszukują...Wybierz sobie jakiś markowy salon nie pchaj się tam do tego molochu -dobrze radzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: Praca w lovely look - Stanowcze NIE !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 19:56 Bardzo dziękuję za szczerośc,nie weszłam w to ,zaczerpnełam opinie głębiej i potwierdzam to co piszesz i ostrzegam innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: Praca w lovely look - Stanowcze NIE !!!!!!!!! IP: 77.252.18.* 09.08.08, 20:58 Wiem jak tam jest , bo jak wspomniałem pracowałem tam ponad 8 lat :) Do dziś dnia nie mogę się pozbierać. Jestem psychicznym wrakiem tak ryją tam człowiekowi psychikę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: Praca w lovely look - Stanowcze NIE !!!!!!!!! IP: 77.252.18.* 09.08.08, 21:00 Jeśli jesteś zarejestrowana w portalu Nasza KLasa , to wejdź tam sobie w profil Lovely L. i obejrzy zdjęcia... szare, zmęczone twarze biednych ludzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Praca w lovely look - Stanowcze NIE !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 21:30 super ze ktos w koncu poruszył ten temat.kazdemu komu chociaz przez mysl przeszłozeby sie tam zatrudnic definitywnie odradzam.mialam przyjemnosc(bardzo watpliwą) tam pracowac i dzis z czalym przekonaniem moge powiedziec ze wole isc za 700 zł do sklepu buty sprzedawac(tam zarabisz niwiele więcej) niz sie tam scierac,z wiecznie zniecierpliwionymi klientami i szefostwem ktore ma pretensje o krzywo przypiety indentyfikator kiedy ty sie słaniasz na na nogach ze zmenczenia po 9 godzinach pracy w niedzile:) zero szacunku dla pracownika...zero.....omijajcie to miejsce szerokim łukiem. to obóz pracy :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jop Re: Praca w lovely look - Stanowcze NIE !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 20:57 racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Praca w lovely look - Stanowcze NIE !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 16:20 to bardzo dziwne że piszecie takie rzeczy, a najdziwniejsze jest to że LL funkcjonuje od 5 lat, więc ciężko jest w nim przepracować 8!!! ja pracuje tam 5 lat, i jestem bardzo zadowolona, a te zmęczone szare twarze na Naszej Kalasie to chyba jakas przesada, i bardzo prosze nie obrazaj osób które sa na tych zdjęciach bo to nie ładnie. ps. skoro ja mam zmęczona twarz to Ty masz chyba niezłe rumieńce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LL Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 16:32 skoro jest tak źle to dlaczego pracuje tam tyle ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 14.08.08, 19:25 tak sobie czytam te bzdurki i jestem w szoku, szczegolnie opinia pana zyczliwego, cos z toba nie tak!!!!!!!! skoro uwazasz ze taki oboz pracy, tak pomiataja ludzmi, to jak to sie stalo ze wytrzymales tam 8 lat?? przeciez w naszym zawodzie do pracy potrzebuja wszedzie, po 3 miesiacach powinienes odejsc!!!!!!! a nie teraz biedny wrak psychiczny-smiechu warte, ja sama tam pracuje 4 lata, w roznych salonach, w zyciu tej pracy bym nie zamienila,wszyscy sa bardzo wporzo wobec mnie,fakt nieraz ktos zwroci uwage ze cos robie nie tak,ale z usmiechem na twarzy,w koncu kazdemu sie zdaza,a premi za nic nie obrywaja, daj spokuj...malo tego to daja mobilizacje do pracy, ciagle konkursy, super wyjazdy, szkolenia,a wszystko za friko, ekipa na wypasie,imprezki wspolne,dla mnie bomba:) fakt klienci czasem daja popalic i nogi czasem bola,ale to wszedzie,ale slyniemy z tego ze jestesmy dobrymi fryzjerami i z takim papierem potem przyjma cie wszedzie, poza tym wszystko w//g kodeksu pracy,zadnego wyzysku,godzin tyle ile trza a nie 200 jak w innych salonach, po2 albo 3 dni w tygod.wolne,pelnoplatny urlop i wszystkie swiadczenia,a zarobki roznie,ja sama jak kiepski miesiac to zarobie 1600,ale ostatnio udalo mi sie zarobic 2800 bez nadgodzin,srednio zarabiam 2tys,a jesli chodzi o nasza klase to jakie szare twarze???????? kazdy usmiechniety,wspolne impry full-wypas, oj panie zyczliwy,proponuje zmienic swoj nick na zalosny :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaszek Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK !!!!!!!!! IP: 85.11.107.* 06.09.08, 18:57 Żałosne........ ha ha ha.... Pracowała tam znajoma mojego kolegi, byłem tam kilka razy i widziałem jak tam się zapiernicza i to szczególnie w soboty, a zarobek faktycznie jest podobno marny! Dobrze zarabiają i bawią się na super full wypasionych imprezach tylko same lizusy i chyba prezesi od siedmiu boleści, nie wspominając o tych regionalnych, którzy posiadają dwie lewe rączki :D Byłem kiedyś świadkiem jak do Zabrza przyjechała regionalna - cyrk niesamowity. Jedna fryzjerka na salonie, a przemądrzała regionalna wydzierała się na zapleczu, że wszystko słychać na salonie, a później wychodzi z miną jak gdyby nic!! Szkoda mi było tylko koleżanki, że ktoś tak prymitywny nimi rządzi. Po prostu śmiechu warte!!! Mam nadzieję, że zamkną ten Auschwitz, lub dają normalnych ludzi do zarządzania!! Pozdrawiam byłych klientów i klientki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusia_a_1 Re: Praca w lovely look - Stanowcze NIE !!!!!!!!! IP: *.eranet.pl 23.10.08, 13:33 ten salon to tragedia czemu piszesz ze szkolenia sa darmowe?to dlaczego karzą ci podpisywaś chore umowy szkoleniowe na rok czasu na kwote 3000tyś!!!!!!!!!! nie ma nic w tej firmie dobrego ja byłam na wyższym stanowisku niz fryzjerka menadzer regionalny nawet nie jest fryzjerką tylko liczy sie kasa ciągle im mało wieczne braki w kasie i oskarżenia że wszyscy kradną!!!!!!! zatrudniają osoby które wogóle nie mają pjecia o zawodzie mało jest dobrych fryzjerów z doświadczeniem wiecej tłuków!!! nie polecam nikomu tego salonu totalny wyzysk.a to że wypłaty są na czas to nic nie znaczy jak zapieprzasz cały czas i marna podstawa jest 850 zł a na premie nie zawsze jest co liczyc bo nie zawsze da sie ja wyrobić tym bardziej jak je zmienili.NIE PAKUJCIE SIE W TEN SALON TO JEST STRATA CZASU I ZDROWIA,NERWÓW PRACY W TYM ZAWODZIE JEST DOŚĆ I BARDZO SIE CIESZE ŻE SIĘ UWOLNIŁAM OD TEGO OBOZU PRACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Praca w lovely look - Stanowcze NIeee!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.04.09, 00:47 A skąd wiesz ze słyniecie z tego że jesteście dobrzy?? sondaż przeprowadziłaś wsród potencjalnych klientów?- buahaha wiesz nie szybkość wykonywania usług jest miara bycia dobrym fryzjerem, a dobre umiejętnosci a tak się składa ze te salony maja okropną opinię...Poczytaj to forum, tam nawet kelnerzy strzyga- haha Wstyd sie przyznać ze sie tam pracowało, ale przyznac sie trzeba chociaż wstyd uszy pali... Dobrze, że inni pracodawcy dają szansę... Ba! Jak usłyszą w odpowiedzi na pytanie gdzie pracowałaś ze w LL to komentują " aaa, tam w obozie pracy, to sie natyrałaś..." I jeśli to Ty K.P. , lub Ty J.L. to piszecie, to jesteście żałosne!! I nie macie wstydu ! a swoja drogą :) takie bajki opowiadacie...., szkoda, ze same nigdy nie pracowałyście na stanowisku fryzjera.. tylko ciepłe stołeczki wygrzewacie... wolałabym czuć ból tyłeczka od siedzenia w klimatyzowanym aucie , niż ból kręgosłupa i nóg , który do dziś mi doskwiera.... :/ :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
fleuler Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK !!!!!!!!! 02.06.09, 21:03 Misia- a mi się wydaje że ty wogóle chodzisz w szoku........co ty pie...sz ?? :) jakie wyjazdy ? imprezki??śmieszna jesteś :) zgadzam się w 100% z Panem Życzliwym. aha nie zamieniłabyś roboty bo widocznie jesteś zbyt kiepska w tym co robisz.....napisz mi chociaż 1 powód do mobilizacji.....i jakie szkolenia za friko???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK !!!!!!!!! IP: 165.72.200.* 28.07.09, 14:42 widać kto umieszcza te komentarze...Asiulka i Kasiulka :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 20:10 Najlepsi Fryzjerzy , którzy na szczęście już nie pracują w tym wesołym miasteczku :) :) pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuler Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK !!!!!!!!! 17.06.09, 22:51 jedno pytanko - co wąchasz lub łykasz zanim wchodzisz do salonu ?? :) daj namiar do swojego dealera bo z tego co widzę to ma mocny towar :) .....ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniasss Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 19:29 W lovely look pracują same patyraki!!!!Dzisiaj wróciłam z przypadkowej wizyty w lovely look, masakra na maxa, fryzjer, który mnie obcinął sprawiał wrażenie jakby nie kończył żadnej szkoły, więc na wstępie zapytałam jak długo pracuje w zawodzie, odpowiedział, że "bardzo długo", efekty żnujące!!!nie polecam!!!gdybym miała własny salon za nic w świecie nie przyjęłabym fryzjera/ki po praktyce w tym salonie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.04.09, 00:37 Bo są nie świadomi :) i póki się nie zatyrają i nie wejdą głębiej w te atmosferę i te politykę tej firmy to ślepo wierzą ze jest OK :), ale jak ktoś bystry to sie nie da zmanipulować i szybko się zwolni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.08, 19:26 Dlaczego Ci najlepsi nie wypowiadaja negatywnych zdań na temat pracy w Lovely Look? Odpowiem wam... Kazdy jest wynagradzany w odpowiedni sposob do jego pracy i tak jest wszedzie!!!! Ciesze sie ze wlasnie tych negatywnych osob nie ma u nas w firmie :))) Nie kazdy moze pracowac z nami tylko Ci najlepsi!!! Twierdzisz , ze pracowales tyle lat(8 lat) w LL? Odpowiedz Mi na jedno pytanie i samemu sobie... co Ty w tej firmire zrobiłeś dobrego? I po tylu latach twierdzisz ,ze bylo tak zle , to w jaki sposob tyle lat w niej istniałes? Po co?- pytam!!!??? Jedno zaprzecza drugiemu!!! Taka własnie jest mentalnosc ludzi takich jak Ty. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 14.08.08, 19:32 bravo niunia, dziwny koles, ja nie kumam takich ludzi za grosz? jak wytrzymal 8 lat? cos tu nie tak z tym panem zyczliwym:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.08, 19:42 Nikt nie powiedzial , ze praca fryzjera jest lekka !!!! Od "X" lat, kazdy fryzjer ciezko pracuje na wlasnych nogach, ale wybierajac ten zawod , kazdy z nas sie z tym liczyl a 1600zl zarabiaja Ci, ktorym sie nie chce pracowac!!!! Ta firma rozwija ,a klienci jak wszedzie z humorem lub bez!!! Proste!! Jest gdzies inaczej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan he Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.08, 19:48 Macie racje dziewczyny. Ta firma jest THE BEST. Ktora firma jest w stanie dac nam chociaz polowe z tego co nasza??? hahaha ZADNA!!!! Mamy klientow, super zarobki wyplacane na czas, zajebiste imprezy, nagrody az chce sie chodzic do pracy!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotka Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK!!!!!!!!! IP: *.spi.net.pl 07.09.08, 14:11 Mam pytanie do tych którzy tam pracują. Mam zamiar po 15 latach pracować jako fryzjerka ,bo taki mam zawód wyuczony.Dużo sie pozmieniało i techniki też. W lovelly chętnie mnie chcą przyjać.Podobno poduczą/. A na czym to miało by polegać?/i za ile. ?? Ile zarobie jako początkujaca?/Bo tak trzeba powiedzieć. I niewiem komu tu wierzyć,bo opinie są podzielone przy tych wypowiedziach.?/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fleuler Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK!!!!!!!!! 09.06.09, 21:59 pie...ij sobie w łeb.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK!!!!!!!!! IP: *.ittp.media-com.com.pl 13.01.17, 22:33 wow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.04.09, 16:29 "co Ty w tej firmire zrobiłeś dobrego? I "- w tym pytaniu masz odpowiedź... Każdy jest traktowany właśnie jak nikt i nikt w oczach prezesów ani takich ludzi zaslepionych jak Ty w tej firmie nie zasługuje nawet na podziękowanie... choćby za 8 lat tyrania w pocie czoła ... przy zepsutej klimatyzacji w 30 stopniach Celsiusza od 9- 21. 00 Załosna jesteś ... Ty i cała ekipa lizusów oraz "zarządzających" ta firmą gó... na zarządzankiu się znających do której domniemam należysz.. Ot Prezeski i menadzerki po zawodówkach ... No comment ... Odpowiedz Link Zgłoś
fleuler Re: Praca w lovely look - Stanowcze TAK!!!!!!!!! 17.06.09, 22:54 tak masz rację. w nagrodę gała z połykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buahaha Re: Praca w lovely look - Stanowcze NIE !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.04.09, 01:12 Twój salon prosperuje 5 lat , a są salony w sieci np w Opolu który w sierpniu będzie obchodził dziesięciolecie swojego istnienia ... Widzę że pojęcia o istnieniu tej sieci salonów nie masz :) to BYła kiedyś sieć Essalle i dobrze sie tam zarabiała i pracowało , a kiedy sieć została sprzedana i zmieniła nazwę na LL to również zmienił sie system płac i "motywowania" a raczej demotywowania pracowników . Sieć zamieniła się w Obóz pracy !!!!!!!! kto tyrał tam kilka lat ten wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelly Re: Praca w lovely look - Stanowcze NIE !!!!!!!!! IP: *.szczecin.mm.pl 08.10.09, 14:14 to dziwne że LL istnieje od 5 lat.ja tam zaczelam pracowac 8 lat temu.jezeli tam pracujesz to jestes mocno nie doinformowana.zarobki MASAKRA!!!!! prawdziwy oboz pracy. ja bylam menagerem i zasuwalam w urlop nawet za takie gowniane pieniadze ze az zal.na szczescie ucieklam w pore. ps. a te twarze na zdjeciach na NK to rzeczywiscie szare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w lovely look - Stanowcze NIE !!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 17.12.08, 15:10 Jak czytam te BZDURY ktore wypisujecie na temat LL to mnie w dupie szczypi.Jak sie wam nie chce kur.a pracowac to na dupie siedzcie a nie piszecie h.j wie co.Ja pracuje w Zabrzu od Marca na poczatku gdy dopiero sie rozkrecalam zarabilam 1200zl. teraz od tego czasu zmienilo sie duzo dostalam awans a z wyplata nie schodze ponizej 2300zl a utargi 7000zl to jest utarg leni smierdzacych ja robie 11000zl z palcem w nosie.Nigdy nie zmienie tej roboty a jesli komus nie odpowiada praca w weekendy i kilka dni wolnego w zamian w tygodniu to trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee bee Re: Praca w lovely look - Stanowcze NIE !!!!!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.01.09, 14:08 ty szma... ja tez pracowałam w LL i wyrabiałam 7000 a nawet dużo więcej i nigdy takiej wypłaty nie dostałam jeżeli uważasz że jestem leniem to podaj mi swoje namiary tak ci wpierdo.......że cie rodzona matka nie pozna głupia kur..... Takie opinie jak ty piszesz to tylko lizodupy potrafia wymyśleć a może za dodatkową kasę ktoś ci podyktował.A na koniec do wszystkich którzy chcą podjąć prace w LL zastanówcie się dobrze.ODRADZAMMMMMMMMMMMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Praca w lovely look - Stanowcze NIE !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 13.02.09, 21:40 kultury trochę!! to dobrze że już nie pracujesz w LL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahaha Re: Praca w lovely look - Stanowcze NIE !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.04.09, 01:16 Na kogo Cię awansowali ?? Na chłopca do bicia? hahahah za dodatkowe 150 zł brutto ponosisz odpowiedzialnosc za brak czarnego stroju ekipy i wielu innych nieistotnych pierdół.. byleby tylko premie potrącić !!!Koń by sie uśmiał .. Albo Ty masz klapki na oczach , albo zyjesz w zakłamaniu, albo dałas sie zmanipulować, albo jestes z jedna z osób zarządzających ta firmą- tylko one tam dobrze zarabiaja.. wszyscy dobrzy fryzjerzy i porządni pracownicy się stamtad wolnili dawno i wciąz sie zwalniaja... Ta sieć to kompletny kicz jesli chodzi o usługi :/ byle co do pracy(chemi) i byle jaka jakośc usług, bo na nakład ilość, a nie na jakość !!! Żenada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy.. Re: Praca w lovely look - Stanowcze NIE !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.04.09, 16:36 troche kultury !! aleś Ty dziewucho prosta... I prosze popatrzcie ludzie , jakich fryzjerów LL zatrudnia , nikt juz tam nie chce pracować, to zatrudniaja kelnerów , albo takich prostaków jak ta... bo cóz innego o kulturze osobistej niniejszej pani mozna sie dowiedzieć... wszystko wskazuje na jedno ... NA JEJ BRAK !!! mogłabym wymienic nazwiska osób zarządzających tam, ale są Ci dobrze znane zatem te własnie osoby i wiele innych osób pracujących i zarządzających tam , to własnie takie prostaki jak Ty !!! ;] Gratuluje ;] trafiłaś na swojaków , a teraz możecie sobie rączke podać o ile ich na to stać by zwykłemu fryzjerzynie podać w ogóle rekę... Za pare lat , jak zmądrzejesz, adaj Bóg... też będziesz pisała negatywy na tym forum , ale pod innym nickiem , bo wstyd Ci będzie przyznać sie do błędu ;] NARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozczarowana Re: Praca w lovely look - Stanowcze NIE !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.04.09, 20:07 Jeszcze oszukuja na wypłacie,byłam tam pomocą fryzjerska,co miesiąc oszukiwali mnie o około 30 zł,jak sie zorientowałam,natychmiast odeszłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahah Re: Praca w lovely look - Stanowcze NIE !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.04.09, 01:20 POmoce fryzjewrskie to dopiero maja tam prze...ne :) bo pracują za 5 złoty brutto hahaha i lataja tylko ze szmatami , albo odwalaja cala brudna robote za fryzjera ktory za te wlasnie robote premie gó...ana , bo gó...ana , ale weźmie hahahahhahahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
thermospeed Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia 07.09.08, 15:42 Mój znajomy tam pracował stanowczo nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 18:06 Niewiem jak teraz obecnie ale było czy wyrobisz czy nie to 850 na ręke z tym ze zapieprzasz w soboty obowiązkowo plus niedziele w tygodniu do wybrania,a szkolenie to jedziesz na 3 dni do Warszawy lub przyjezdza trener Cie szkolic jak juz przejdziesz to szkolenie to sie nie wycofasz bo zaplacisz koszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotka Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.spi.net.pl 07.09.08, 20:07 a,o jakie koszta tu chodzi? ile to kosztuje? a,może ktoś w obecnym czasie pracuje i może sie wypowiedzieć. Bardzo prosze,i dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotka Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.spi.net.pl 07.09.08, 20:10 ja szukam pracy,moze narazie jako pomoc.Jestem z okolic Sosnowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.stk.vectranet.pl 08.09.08, 22:05 a do Zabrza chce ci sie dojezdzac do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotka Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.spi.net.pl 09.09.08, 07:34 Wolałabym bliżejZabrze bardzo daleko. A,czy przyjmuja tam bez dużego doświaczenia.?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.cust.tele2.pl 12.09.08, 22:24 Ja pracuję w lovelylook już dość długo i powiem krutko, że powinny nam dać większą podstawe, bo premia to nie wszystko pracownik co rok powinien mieć większą podstawe wtedy czuł by się doceniany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelner Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 09:05 tam nie trzeba wcale doswiadczenia przyjmują kazdego kto lubi dłubac we włosach nawet kelnerow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.tktelekom.pl 29.09.08, 15:51 Jak pojedziesz na szkolenie to musisz podpisac umowe a jak bedziesz chciala zerwac umow to zaplacisz 1000zł bo Lovely Look z jednej strony daje a z drugiej zabiera Beznadziejny program który wiecznie jakis bonów nie rozliczy albo cos i potem brakuje pieniedzy . wiec kto musi sie dołozycz?? pracownik !!! bo jak brakuje kasy a przyjedzie regionalny to zrobi max afere i wtedy asystenci i menager salonu dostaja po dupie byłam nie raz swiadkiem jak regionalna sie na nich rzucała bo złotówki brakowało a oni biedni czasami nawet nam pracownikom nic nie mówili tylko z własnych napiwków dawali. Co prawda mozna zarobic ale trzeba sie tez nazapier... ale to chyba norma. Obóż pracy?? No tak niestety jest klienci leca na "taśmociagu" jeden po drugi byle tylko wiecej głów zrobic i kosmetyków sprzedac. Najgorszy jest brak szacunku ze strony menagerów regionalnych i prezesa. Przyjezdzaja i zamiataja ludzmi traktuja jak szmaty nie rozumia cze pracuje sie ktorys dziew z rzedu oczywiscie liczac caly weekend i niedziele gdzie sie pracuje po 9 godz. Pozdrawiam i stanowczo odradzam tego salonu chyba ze ktos tylko na kase leci a nie traktuje własnej psyhiki poważnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.cust.tele2.pl 08.10.08, 11:49 Teraz trzeba tam robić cztery soboty i niedziele brak szacunku wtym salonie a menadzerowie i asystenci wybierają sobie same klijentów najlepiej same farby ,bo obcięcia im się nie opołaci chcą pokazać że są najlepsi a tak na prawdę dużo im trzeba niewiem kto ich wybierał na stanowisko wyższe.jak mają dobrych pracowników to niestety same odchodzą bo z takimi bezmu....... nie będą pracować na sczęście ja już tam nie pracuję.Niewiem czemu nie zrobią wywiadu z każdym pracownikiem jak im sie tam pracuje może by sie ktoś odważył powiedzieć ,ale poco zwykły pracownik sie nie liczy .Ważne że mają dobrego menadzera ktury kazdy dobry pracownik się zwolni bo z takim warjatem nie wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.chello.pl 13.02.09, 21:30 co ty dziecko wiesz :)!!! manager nie ma premii od obrotu, po co ma zabierać klientów fryzjerom. głupota!! skoro pracowałaś to powinnaś wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.cust.tele2.pl 31.03.09, 18:37 dużo wiem bo tam pracowałam co się dzieje że głowa boli tylko wy niechcecie wiedzieć prawdy bo po co, ja byłam osobą taką co miałam duże obroty i dużo klijentów tylko manedzerowi bardzo zawadzałam i myślę że mu się to kiedyś wszystko odbije życzęto mu z całego serca.jeżeli ktoś lubi pracować to polecam ten salon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahaha Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.chello.pl 06.04.09, 01:34 BYłam jednym z menadzerów :) i ma 500 zł premii :) te 500 brutto jest rozpisane !!! co za ile :) premie dostanie jak salon wyrobi target tzn plan niemnozliwy do wyrobienia celowo narzucany tak wielki zeby wlasnie złotówki zabrakło i zeby nie trzeba było płacic tej premii :) OSZUSCI LL to najgorsze dranie jakich kiedykolwiek spotkałam na swojej drodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.ittp.media-com.com.pl 13.01.17, 22:29 dla napiwków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopelka Nigdy w życiu!stanowcze nieeeeeeeeeee IP: *.telpol.net.pl 03.02.09, 13:28 Lovely Look-po pirwsze zero szacunku do pracownika, menager tępy nie nadajacy sie na kierowanie ludzmi, daja lojalnosciowe umowy i wysylaja na szkolenie na ktorym nic sie nie nauczysz bo to tylko seciema zeby cie uwalic na rok jak nie to masz im placic 3000zl a szczerze sie nie da wytrzymac tej pracy bo idzie sie zajechec psychicznie i fizycznie bo jak w tygodniu pracujesz po 8 lub 6 h to przypada ci kazda sobota po 12h no i moze jedna wolna niedziela a reszte niedziel pracujesz po 11h nic sie nie mozesz odezwac bo odrazu jestes zlym pracownikiem a niektore osoby co sa juz tam bardzo dlugo na wyzszym stanowisku sa tak falszywe ze az to sie w glowie nie miesci jeden wielki balagan, placa poprostu smieszna za to co sie tam robi bo to ze jestes fryzjerem to nie wystarczy sprzatasz ile sie da no i oczywiscie jak juz wysiadasz z sil po 12 h to najlepiej by bylo jeszcze jakbys szorowal kafelki na kolanach, czlowiek sie normalnie cos menagera zapyta a ten z glupim tekstem i jedzie po tobie, co do godzin i dni wolnych potrafi zrobic taki grafik ze siasc i plakac. OBOZ PRACY i tyle zero szacunku do ludzi jak ktos nei chce zwarjowac to lepiej omijac to miejsce wielkim lukiem, jeszcze dodam cos na temat uslug jak nie ma np maski nawilzajacej to klient dostaje np odbudowujaca zeby tylko wcisnac mu dodatkowa usluge fryzjer-sprzataczka-sprzedawca w jednym i to za 850 zl ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibox Re: Nigdy w życiu!stanowcze nieeeeeeeeeee IP: *.telpol.net.pl 03.02.09, 14:28 i tu się z tobą zgadzam praca tam to jeden wielki cyrk o ile można tak powiedzieć bo czasami i siąść i płakać nic nie słyszysz tylko pracuj i pracuj od menagera i od regionalnego i tylko cię o coś ciągle opierniczają ,że mała sprzedaż to najlepiej kupić za swoje żeby plan zrobić hahaha albo czemu takie małe utargi no to nic nie pasuje tylko na żywca wciągać klientów do salonu no koń by się uśmiał i tak ciągle no ile tak można wytrzymać.Ty musisz pracować a firma ma cie w du...dostajesz marną podstawę a jeżeli nawet ogólnie krajowo ci podniosą to mądrale i tak cie udupia bo dadzą taki próg do zdobycia premii że gów.... wyrobisz tylko po to żeby nie musieli ci zapłacić więcej jak gołą pensje.A na dodatek musisz być lojalny i tu się pytam w stosunku do kogo bo firma nic dla pracownika nie robi te umowy szkoleniowe to jedno a święta albo mikołaj czy kiedykolwiek ktoś dostał jakiś bon albo dziecko pracownika paczkę nie bo po co MURZYN ma pracować a profity zbierają oni.Jak przypadkiem powiesz o tym klientowi ze nic nie dostajemy to nawet nie patrz w lustro żeby nie wyczytać z jego twarzy"politowania dla ciebie a zaraz potem TY IDIOTKO TO CO TY TU JASZCZE ROBISZ"i to tyle wszystkim zainteresowanym pracą w LL życzę dużo szczęścia albo inaczj jeżeli takowe chcecie mieć to szukajcie pracy gdzie indziej no chyba ze masochizm hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Nigdy w życiu!stanowcze nieeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 14:55 ja w LL tez pracowalam i serdecznie dziekuje za taka prace. to jest dobre dla ludzi ktorzy nic nie umieja, tam same mlode twarze, i nowe co chwile, chca sie wyzyc na kliencie, nauczyc i uciekac po roku lojalki :P bo na szkolenia wysylaja kazdego nikogo to nie ominie. i ciagle tyllko sprzedaz, kuracje, i tak w kolko. podstawa jest marna, za urlop dostajesz tylko podstawe bo premia juz nie wchodzi do sredniej ;/ niestety, taki myk zeby mniej zaplacic pracownikowi, i fugi czyscic domestosem haha normalnie wyzysk. i urlop od lachy tez daja. JAK JESTES PRACOCHOLIKIEM TO BARDZO PROSZE TO JEST PRACA DLA CIEBIE, ALE JEZELI NIE TO STANOWCZO ODRADZAM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUNEGUNDA Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: 95.160.243.* 06.03.09, 09:00 POPIERAM OPINIE NA NIE! WYZYSK, TRAKTOWANIE JAK MAŁE DZIECI. MENAGER SALONU ZACHOWUJE SIĘ JAK PO PRANIU MÓZGU.JA MAM DOŚĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahaha OBÓZ PRACY !!Nie podejmujcie sie tam zadnej pracy! IP: *.chello.pl 06.04.09, 01:29 Przyjmuja kazdego , bo im nie zalezy na jakosci a na ilosci byleby pracownik dobrze owce ciosał czekajace w kolejce a dobrze znaczy szybko zeby kasa wpadała raz dwa trzy hahaha :) O nich świadczy ! Daja ogłoszenie i pisza ze przyjma bez doswiadczenia , ta siec spadła na psy ich poziom usług jest strasznie niski !!!! z reszta jak kelner scina włosy to mozna sobie wyobrazic... a te ich szkolenia które rzekomo oferuja takze sa na niskim poziomie.... no i co do tych awansów - KOMPLETNA BZDURA !!!! tam zarzadzaja ludzie po znajomosci :) taka klika :)) dorwali sie koryta i nikogo nie dopuszcza a nie daj Bóg sie o stołek postarac, to ... no comment ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a* Re: OBÓZ PRACY !!Nie podejmujcie sie tam zadnej p IP: *.dsi-sieci.pl 08.07.10, 21:18 z tym się akurat nie zgodzę. Po roku pracy od pomocy fryzjerskiej zaczynając dziś jestem starszym asystentem i bez względu na to ile zrobie mam 1300 podstawy a to co ustukam premii z utargu to swoją drogą. i nie mam nikogo z rodziny i znajomych w firmie. To jest firma dla ludzi którzy chcą się rozwijać i piąć w górę a nie dla osób pracujących aby pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiechu warte Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.chello.pl 29.10.08, 17:03 Lotka, daj sobie spokój z ta pomocą.... dadzą ci niecałe 3 zł za godzinę i będziesz zapieprzać z mopem, bo tam wiecznie tłumy ludzi więc straszny syf... i tyle z twojej pomocy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahaha Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.chello.pl 06.04.09, 01:23 Lotka ! Ja tam Tyrałam 8 lat i serio ze szczerego serca Ci odradzam :) bywało tak ze wychodziłam stamtad o pierwszej w nocy , bo system pierdzielnął i trzea było paragony nabijac hahah :) nikt nie podziekował a za nadgodziny nie zaplacił nawet :) tylko te gwiazdy po zawodówkach prezeski od siedmiu bolesci przyjezdzaly i leczyły swoje kompleksy poniżając pracowników :) JA CI MOWIE DAJ TY SE DZIEWUCHO SIANA Z TA ROBOTA ... Odpowiedz Link Zgłoś
thermospeed Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia 09.10.08, 17:30 Zawsze chciałem być fryzjerem Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia 18.12.08, 20:31 A zostałeś frajerem? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fustek jatka IP: 195.94.210.* 17.01.09, 20:34 Ale dołożyłeś thermospeedowi... Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: jatka 03.02.09, 22:40 thermospeed ma może jakieś niespełnione fantazje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuler Re: jatka 02.06.09, 20:50 Yo:) ja powiem tak- Jebać tą firmę. ja też pracowałem 5 lat i wyrabiałem dużo większe utargi niż wyżej opisane....Każda osoba która jest w miarę ogarnięta wie jak się tam pracuje...ponadto zgadzam się z innymi - tam zatrudniają idiotów ludzi którzy nie powinni trzymać nożyczek w rękach. bez stażu bez doświadczenia . Szkolenia? konkursy ?? pojebało ich jak oni to nazywają konkursami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fustek Re: jatka IP: 195.94.210.* 06.06.09, 21:25 Strach się tam czesać, a strzyc to już sport extremalny - jeśli wszyscy pracownicy mają podobne poglądy! Odpowiedz Link Zgłoś
fleuler Re: jatka 17.06.09, 22:37 Człowieku lepiej pomyśl co się dzieje przy koloryzacji..:) generalnie można się pośmiać,szczególnie jak przychodzi taki nowy delikwent do pracy (zero doświadczenia itd. ) i bierze niczego nie świadomą klientkę....ha ha ha...przez pierwsze 10 minut jest ok bo fryzjerka miesza farbę. Jazda zaczyna się zaraz potem..:)czasami nawet szkoda tych ludzi (klientów )ale ubaw jest zajebisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z zaborza Loki, looki, spox IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.09, 23:00 No to ja zapuszczam włosy! Precz z fryzjerami-partaczami! Odpowiedz Link Zgłoś
grubapupa Re: Loki, looki, spox 05.08.09, 21:07 Zapuszczaj włosy, popuszczaj dupsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.ittp.media-com.com.pl 13.01.17, 22:31 idz do LL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 09:45 NIGDY < PRZENIGDY !!!! Ta firma nie sznuje pracowników za grosz, tyrasz za grosze wszytkie soboty i 2-3 niedziele. Kasa strasznie marna na taki zapiernicz. Swój sprzęt trzeba mieć (szczotki , nożyczki itp) a to koszt 500zł i sie przecież zużywa. A ta akwizycja!!! wciskanie klientą kosmetyków za niebiańska kase. Satnowcze NIE. Wyprujesz sobie zdrowie w tej firmie i nawet jednego dobrego słowa nie otrzymasz, a jak bedziesz miala słabszy dzień to tylko opiernicz, zero zrozumienia, Liczy sie tylko kasa dla nich. A i zero socjalki, nawet wody nie ma do picia w ten upał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 09:57 A i jeszcze coś, tak ludze chcą tam pracować ze co chwilkę wydłużają okres na jaki musisz tam pracować po speudo szkoleniu. Kiedys było poł roku teraz 2 lata. O tej umowie mówią ci dopiero na "szkoleniu" jak nie podpiszesz to wracaj z W-wy na swój koszt. Pózniej nie ma zadnych szkoleń, tylko zapiernicz, wszelka gadka o szkoleniach , wyjazdach to ściema. Był wyjazd na dupne SPA, dla tych co przez cały rok na L-4 nie byli ani dnia - hahaha, okazało się ze więcej czasu w busie sie spedziło niż tam i na miejscu nic z definicji SPA nie było, szkoda gadać traktuja nas jak bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atylla Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.makronet.pl 17.08.09, 20:19 zgadzam się ze zdaniem mojej przedmówczyni , przepracowałam parę lat w LL i żałuję że wcześniej nie odeszłam . Charowało się jak wół , po weekendzie człowiek nie miał siły na nic i jeszcze ten ból kręgosłupa . "kadra zarządzająca " - totalny brak kompetencji i zero współczucia. Jedynym plusem były maile z W-wy , które były na tak miernym poziomie że rozbawiały nas do łez. A jeżeli chodzi o zarobki to jest czysty wyzysk , obecnie robię utargi w wysokości 60 % moich utargów z LL a mam dużo wyższą wypłatę i normalną spokojną pracę . Pozdrawiam wszystkich z obozu pracy LL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 12:31 to oboz!!!!jeszcze tam pracuje ale sie za niedlugo zwalniam,juz nerwowo nie wytrzymuje,tylko sprzedaz i kuracje ,harujesz jak idiota ,i w soboty i w niedziele i gowno z tgo masz!!jeszcze narzekaja!masakra,dobrze ze mi sie juz po roku umowa szkoleniowa skonczyla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOściu Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.09, 21:33 Cała ta firma to jeden wielki ch.......:) stwierdzam to po przeczytaniu reszty postów pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia 09.10.09, 20:07 Nie przesadzaj ze słowami. Bo WŁOSY stają dęba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opole Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 19:21 oj ludzie tu napewno nie przesadzaja tylko maja racje,jak macie zamiar zatrudniac sie w tej firmie to przemyslcie to 100 razy,istny oboz pracy!!za nic na swiecie bym tam nie wrocila,menadzerka taremna tylko pogania zeby zapierd... bo ma z tego premie!!na szkolenia cie wysylaja ale pod warunkiem ze rok bedziesz harowac u tej bandy!!ci co tam pracuja sa slepi,dopiero jak odejda to przejza na oczy tak jak ja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia 23.01.10, 21:06 Kazali ci podpisać jakieś dokumenty, że zwrócisz koszty szkolenia, jeśli odejdziesz z pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdzięczna Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: 193.238.200.* 09.02.10, 10:22 dziękuje:*uratowana .....od bagna.....;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 15:27 nie podjelam tam pracy,dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: operacyjny Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.chello.pl 23.01.10, 21:21 myślę ze 7 lat w tej firmie pracowałaś jeszcze płakać morzesz a zle nie zarabiałaś,ale zyczę powodzenia mimo ze zle się wyrażasz o firmie dzięki której na chleb miałaś Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia 25.01.10, 20:08 O, dział pijaru firmy się odezwał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovelyLOOK Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 18:17 Powiem tak: Uważam, że manager to nie zwykły tempak, jak tutaj piszecie nie zawsze jest po zawodówce, ja jestem po maturze, mam studia i doświadczenie w zarządzaniu zespołem, więc myślę, że byle durnia nie wybrali na managera, a jeżeli tak dalej uważacie, to ciekawe jakie Wy macie wykształcenie, jeżeli takie to dla Was mało? Po drugie myślę, że same negatywy piszą tu ludzie, którzy zostali fryzjerami z przymusu, bo osoba, która ten zawód naprawdę kocha nigdy nie miałaby dość, tylko chętnie przychodziłaby do pracy, żeby pokazać co umie i tworzyć coś nowego. Pozdrawiam cieplutko wszystkich, którzy kochają fryzjerstwo :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość12 Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.chello.pl 04.02.10, 23:57 Ale się wychwaliłaś a pewnie strzyc nie potrafisz,do tego trzeba mieć talent a nie wykształcenie.Pozatym ja tu czytam ze tam bez nadziejni menagerowie są co innych batem gonią więc co do tego ma twoje super wykształcenie?Wyżywacie się na innych dla kasy i ich gnoicie a do tego na jakieś nie profesjonalne szkolenia wysyłacie.CHYBA CZYTAĆ NIE UMIESZ O CO TU LUDZIOM CHODZI???PRZECIEZ NIE O TWOJE WYKSZTAŁCENIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovelyLOOK Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 11:52 W ogóle nie zrozumiałeś wypowiedzi. Moje wykształcenie to jedno, a to, że umiem doskonale wykonywać wszelkie zabiegi fryzjerskie to drugie. Chcesz, możesz się uczyć od Mistrza, zapraszam na lekcje:) Odpowiedz Link Zgłoś
zza_lady Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia 07.02.10, 21:30 Chyba to kupuję! Szczególnie podoba mi się to: "wszelkie zabiegi fryzjerskie"... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 22:07 ALE MASZ CZŁOWIEKU DZIURY W MÓZGU.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryz Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: 178.218.231.* 23.08.14, 20:48 HA HA HA operacyjna czyli regionalna,proszę naucz się jak się pisze słowo :możesz ; Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia 13.02.10, 20:02 Szczerze????? Tutaj, na forum? Nie wierzę, że są jeszcze tak naiwni forumowicze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.chello.pl 21.02.10, 20:36 jestem byłym pracownikiem LL,salony są otwarte 7 dni w tygodniu więc mósisz być przygotowana na prace w sobote i niedzielę.,w soboty pracuje się tam wszystkie po 12godz,przy dobrym szćzęściu trafisz na 10godz.ale na mniej nie licz,niedziele przeważnie 1 wolna i na 8 godz w niedziele nie licz jesteś cały dzień.Jak Cię zatrudnią to na szkolenie do W-WY wyślą i to na umowie jeszcze próbnej,a tam nic się nie nauczysz ściema i brak profesjonalizmu poco?zeby cię umową zobowiązać i przez rok nie możesz się zwolnić od nich bo będziesz musiała kase oddawać słyszałam ze teraz to umowa na ok.3000tyś ale pewna nie jestem.ZEBY NAJ NIŻSZĄ KRAJOWĄ zarobić musisz co m-c 5.700 wyrobić wiem ze ten pułap podniósł się chyba do 6000tyś ale pewna nie jestem,atmosfera tam tez kiepska dziewczyny się obgadują na wzajem i,kablują jedna na drugą,nic powiedzieć nie możesz bo zaraz z tego cyrk zrobią i jeszcze przeciw tobie odwrócą więc trzeba uwarzać co się mówi bo powtarzają jak papugi.jeszcze zależy czy się menager spodobasz bo jak nie to przejebane masz będziesz kozłem ofiarnym i to ona z ciebie go zrobi.ale taki prawdopadobnie na każdym salonie jest,powiem tak bardzo cięzko się tam pracuje a nawet jak jesteś dobra w tej pracy to i tak nikt tego nie zauważy umiejętności nie ważne fylko się psychicznie poryjesz ale decyzja należy do ciebie a jak na spotkanie w sprawie tej pracy do LL pujdziesz to zwróc uwagę czy gdzieś grafik wisi to się przekonasz jak tam inni pracują to naj lepszy dowód na to ze tu prawde piszę.AAAA i w święta zawsze norme godzin podnoszą bo ruch jest i głupio się tłumaczą jakimś trzy miesiecz.okresem rozliczeniowym,a tak naprawde to twoim prywatnym czasem kase walą a ty chodzisz do tej pracy bo co CI więcej zostało jak umowe szkoleniową masz co do PIP pujdziesz na skargę?proszę bardzo to cię Zwolnią a ty im 3000 tyś za szkolenie oddasz i w sumie to tu ludzie prawde piszą ja ci to tak grzeczniej opisałam POWODZENIA ZYCZĘ Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia 22.02.10, 20:41 No to smutne, że taki mamyw Polsce biznes... Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia 24.02.10, 21:48 Ale taka jest prawda! I o tym w mediach nie mówią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolczykk Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.zamek.net.pl 26.03.10, 20:41 To naprawde obóż pracy.Żle sie pracuje i tyle. Za grosz szacunku dla drugiej osoby. Poniżenie tylko. OJJJ..... Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia 02.04.10, 20:21 To dlaczego ludzie się na to godzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolczyki Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.zamek.net.pl 17.05.10, 18:53 Bo zależy im na praktyce w tym zawodzie.Jest bardzo ważna w tym zawodzie. każdy pocierpi i odchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koksik Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.10, 20:21 fryz na zero i jest luz Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia 09.06.10, 19:36 We wielu zawodach ludzie cierpią i... odchodzą. W policji na przykład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 00:38 a ty co pies jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość... Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.toya.net.pl 12.10.10, 14:38 Pracuje tam dosyć długo i powiem szczerze,że sama się sobie dziwię że tak długo tam wytrzymałam.Na samym początku było całkiem inaczej,począwszy od ubioru a skończywszy na umowach.Pogarszać się zaczęło od momentu jak zatrudniła się tam pani J.L. zasmakowała stanowiska i kasy i prosze co sie porobiło??? zapierdzielasz jak dziki wół a traktują cię jak robola a nie człowieka!!! za nic nie masz podziękowania,co by się nie zrobiło zawsze jest jakieś ALE,jak czytałam opinie że się dostaje coś za freee to uśmiałam się do łez,jak kur... za free?!!! taka dupna wielce firma a nawet paczek na święta nie dostajemy!!! ooo przepraszam dostaliśmy kubek kur... jeszcze z logo tej firmy hahaha śmiechu warte!!! wdydzili by się,owszem są konkursy ale jak widze te nagrody to aż się w nich uczestniczyć nie chce!!!kiedyś był e-mail że w magrode dostaniemy SUPER TOREBKE O KTÓREJ MARZY KAŻDA DZIEWCZYNA:) ja wygrałam tą PIĘKNĄ torebke,jak ją zobaczyłam to ąz mi się płakać zachciało,lepsze są z gazetami w sklepach!!! jest coraz gorzej,więc rozglądam się za czymś innym bo tu się tylko można garba dorobić nic więcej!Jak ktoś chce pracować w tym zawodzie i nieć z tej pracy satysfakje to KATEGORYCZNIE odradzam tą firmę!!!weekendy się po całych dniach zapie... i co z tego że się ma wolne w tygodniu?? co mi po tym jak zazwyczaj w weekendy się gdzieś wyjeżdża,menagerowie mogą sobie robić grafiki jak im się podoba,im wolno mieć wolne weekendy a inni mają za nich zapierdlalać!!! szkoda w ogóle pisać na temat tej firmy,mam nadzieje że nie dacię się nabrać!POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hahahaahhahaha:) Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.10.10, 19:15 moja opinia na temat tej firmy jest taka praca którą tam odwalamy nie jest doceniana zawsze ale musi być od czasu podjęcia tam pracy straciłam pasie nie ma satysfakcji . Pracujesz na akort ne na jakość tam nie liczy się jak tylko ile to naprawde jest cała prawda o pracy w tej firmie chodź na rozmowie złote góry obiecują to jest inaczej . Fukcię kierowniczą zajmują osoby nie wykrztałcone nie mające pojęcia o !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tępaki po zawodówkach . pozdrawiam :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.10, 19:03 jestem osoba która równiez może odetchnąc z ulga ,teraz w końcu moge się przejrzec w lustrze i sie nie boje że się siebie wystrasze bo tak niestety się wyglada po kilku tygodniach czy miesiącach ,cenie siebie swoje zdrowie jestem dobrym fryzjerem i nigdy w zyciu tam nie wróce ,teraz czuje ze żyje wciskanie kuracji kosmetyków ciągły nacisk za gó...ane pieniądze śniło mi się juz po nocach, wierze ze nie każdy salon tak to odczuwa mam taką nadzieje albo sami siebie oszukujecie pracując tam sobie sie dziwie gdzie ja oczy miałam, cóz każdy jest kowalem swojego losu,miesiące bez tej pracy i żyje jak człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.09.14, 12:14 Tak jest w prawie każdym salonie.wyzysk,szantaż,mobing w każdej formie i kozioł ofiarny zawsze jest ,bo brak odpowiedzialności ze strony pracodawców .Pozwalają na to .Niestety znam przypadek że mobing w przypadku jednego salonu na osobie się nie opłacił.......dziewczyna nagrywała ,żal jej było przez co przeszła......ale pracodawca za to zapłacił i to słono ,za przyzwalanie.......więc warto drodzy pracodawcy kontrolować co się dzieje wśród pracowników ,bo świadomość pracowników i ich praw coraz większa jest.I wynająć menagera którego się szkoli aby niepozwalać na takie sytuacje...... a najlepiej nagrywajcie jeśli Was ktoś krzywdzi i już Odpowiedz Link Zgłoś
ronin301 Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia 10.06.10, 10:59 nigdy nie pracowalem jako fryzjer ale chcialbym Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia 01.07.10, 19:45 Dlaczego? Lubisz brać ludzi pod włos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia NIE!! IP: *.mmj.pl 17.02.11, 22:19 Szczerze odradzam wszystkim, którzy chcą podjąć tam pracę!! Traktują ludzi jak bydło, wciskają klientom kity, zachowują się jak telemarketerzy zamiast robić swoje, to o co klient poprosi. Marne pieniądze za tyle czasu pracy i jedne wielkie HAMSTWO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /''/''/' Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia NIE!! IP: *.stk.vectranet.pl 17.02.11, 22:33 Jak hamstwo, to mi Cię nie żal. Pożałuję Cię jak będzie chamstwo. Pracowałaś tak jak piszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORA WRÓŻKA Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.cable.smsnet.pl 22.02.11, 13:41 Witam wszystkich :) Zainteresowanych pracą w salonach lovely look . NIE POLECAM Pracowałam tam i to co napiszę to jest szczera prawda Obiecują zarobki szkolenia cuda wianki - Dostaniesz 1000,00zł nie licz na więcej ,możesz sobie wyrobić premię ale musisz przekroczyć próg 6500,00zł jak zrobisz 7000,00 dostaniesz 100zł premii ,żenada . Szkolenia oczywiście są w warszawie wysyłają cie jak im pasuje,nie pytają Cię o zdanie czy ci pasuje ,ale musisz podpisać z nimi umowę na 1 rok żebyś czasem się nie zwolniła o jak się zwolnisz w tym czasie to musisz oddać mi kasę za szkolenie. Najważniejsze im nie zależy na fryzjerach -fryzjerkach ,tylko na tym żebyś sprzedawała kosmetyki -marka na wyłączność -,wciskała kurację .To jeszcze nie wszytko ,oczywiście pracujesz jak robot,wiecznie pretensję ze nie zaproponowałaś, kosmetyku ,kuracji .zwolniłam się ponieważ menadżer znęcał się psychicznie po protu MOING .i NIE LICZCIE NA TO ZE JAK NIE BEDZIECIE SPRZEDAWAĆ KOSMETYKÓW i roić KURACJI TO WAS TAM ZOSTAWIĄ .wywalą was nawet jak jesteś bardzo dobrym fryzjerem TAM SIĘ LICZĄ KOSMETYKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.cable.smsnet.pl 22.02.11, 15:44 Popieram wszystkie osoby które są na nie odradzam Sosnowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooooo Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: 178.218.231.* 24.02.11, 11:56 Co to jest MOING ??? Zwolniłaś się ? kiedy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytalski Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: 178.218.231.* 24.02.11, 18:38 Przed przyjęciem do pracy powinni pisać dyktada :) Żeby tyle błędów w paru zdaniach ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytalski Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: 178.218.231.* 24.02.11, 18:39 Dyktanda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ) Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.cable.smsnet.pl 26.02.11, 13:31 Sama popracuj ,ze słownikiem ortograficznym : ) A nie pouczaj innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: praca jako fryzjer w lovProsze,ely look-opinia IP: 222.165.130.* 01.05.11, 03:39 Prosze, masz tu dopowiedz pracownika tego tez cudownego salonu fryzjerskiego w ktorym nie tylko klientów a także pracowników wykorzystują... tu masz linka do opini jednego z ich pracowników www.pracadokitu.com/temat/646/lovely-look-auchan-katowice/ Zatrudnij się tam to wtedy pogadamy... Bo łatwo się mówi i krytykyje o miejscach gdzie nas nie ma... Ale do tych salonów do tych sieci chodzą tylko "naiwni" i "nowo bogaccy" ludzie dla których się pieniądz nie liczy... bo za tą samą usługę mogli by mieć 50% taniej w innym salonie... a przynajmniej "rzeźnik" by ich nie obcinał... TAK "RZEŹNIK" bo sam byłem świadkiem jak ta "firma" zatrudniła rzeźnika bez żadnych papierów... Ludź jak ludź ale wy ludzie płacicie i to nie mało !! ale jak płacicie to wymagajcie odpowiedniego personelu !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssss Re: praca jako fryzjer w lovProsze,ely look-opini IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 02.05.11, 17:58 boże nawet rzeżnik im sie do pracy nada byle jak najtaniej, tania siła konia pociągowego jak ta firma ma miec klientów jak zatrudnia takich ludzi no chyba ze o to chodzi ale jak to mówili salon ma byc ekskluzywny niby jakim cudem cudem rzeznik może i przyciagnie klientów ale na dział mięsny w którymś z marketów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 02.05.11, 17:51 prawda cała prawda mam nadzieje że ta firma splajtuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutka Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: 178.218.231.* 04.05.11, 13:49 Splajtować nie splajtuje ,ale fakt faktem że już tam nie ma fachowców.Mają same początkujące fryzjerki które za 1000 zł będą pracowały . Ale po pół roku odchodzą i znowu przychodzą nowe ,zielone z fryzjestwa osoby. Tylko klientów żal, ale co tam :) Ja sobie chwalę ;) tysiak za prace przez wszystkie soboty i niedziele to jest to !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyna Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.static.mgcentrum.3s.pl 24.08.11, 21:11 temat sie wyczerpał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik LL Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: 178.218.231.* 05.10.11, 16:51 Brak słów aby opisać to co szefostwo robi z personelem.Teraz niby jest cisza, ale to zapewne że już mają pełne gacie ,bo nie mają personelu i sami się gubią kogo zatrudnić a kogo zwolnić. Ich ;gwiazdy; już tam nie pracują bo miały dosyć tego wyzysku i wiecznego niezadowolenia przełożonych- które notabene, nie wiedzą ile to jest 2+2. Szefostwo udusiło kaczkę znoszącą złote jajka :) Nikt na świecie by nie rozwalił tak dobrze działającej firmy.Ale pare osób które nie mają pojęcia o fryzjerstwie + para klakierek( które twierdzą że są przezabawne i najmądrzejsze) rozniosły w pył te firme. Może kiedyś ktoś przejrzy na oczy. Ja tam jeszcze pracuje ,ale ju z mam przygotowane wypowiedzenie. Aż mnie korci żeby zobaczyć minę szefostwa i najmądrzejszej regionalnej .Tak na marginesie ,to jest jedyna firma gdzie wykszałcenie podstawowe wystarczy aby być wysoko postawioną osobą. Tak jeszcze zapytam - dlaczego ciągle mamy takie promocje ??? czy aby nie dlatego, żeby ostatni klienci którzy nam zostali przyszli do salonu??? czy może dlatego ,że to co robią pracownicy LL na włosach klientek to maks porażka ??? ZROZUMCIE !!!- FIRMA KTÓRA SIĘ CENI ,MA CENY NA WYSOKIM POZIOMIE!!!!! To co dobre, jest drogie jak BMW :) a na taki szeis jak fiat są promocje :) Zupełnie jak w LL. Już żygać mi się chce tymi ciągłymi promocjami( klientą zersztą też) każdy się z nas smieje że jesteśmy jak osły co ciągle za grosze tyrają i do tego mamy 2 umowy. Jedna na podstawe i reszta na umowe zlecenie JEDNA WIELKA FIKCJA !!! W życiu nie dostane kredytu, bo wykazuje 1050 zł dochodu. Na przyszłośc będziemy płakać z naszej emerytury a ci którzy teraz się z nas smieją będą mieli zawsze kase. No chyba że wreszcie fryzjerki zmądrzeją i będą dalekim łukiem omijać te beznadziejną i pełną wyzysku firme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiz Żal mi was dziewczęta... IP: *.play-internet.pl 12.01.12, 13:46 Sprawdźcie proszę, na czym polega zjawisko mobbingu. To o czym piszecie jest jawnym wykroczeniem! Czego się boicie? Jeżeli osoba wyżej stanowiskiem krzyczy na was, przedrzeźnia, naśmiewa się lub krytykuje waszą osobę, nagrajcie proszę taką rozmowę telefonem komórkowym i wyślijcie do dobrego dziennikarza. Byłam raz klientką LL. Fakt faktem wyszłam zadowolona z usług, nie zauważyłam nic podejrzanego prócz przemęczenia i wyuczonej regułki promowania produktów. Żal mi było gdy fryzjerka wyklepała ,,dzień dobry, na imię mam... i będę się panią zajmowała" Sztucznie, nienaturalnie.... W sytuacji nagłośnienia tej afery, nawet byli pracownicy mogliby dołączyć do jawnego protestu. Nawet gdy nad Tobą wisi ,,lojalnościówka" , masz prawo wręczyć wypowiedzenie w trybie natychmiastowym, opisując w powodzie sposób traktowania. Takie wypowiedzenie jest z winy pracodawcy i nie mają prawa żądać od was jakichkolwiek kar pieniężnych!! PiP jest dla was- zapamiętajcie to. Trzymam kciuki za ludzi rozsądnych, którzy zechcą walczyć o swoje prawa i nie narzekać. Musicie mieć jasno określone zasady. Pracujecie od poniedziałku do piątku, niedziele i soboty są NADGODZINAMI a więc traktowane inną stawką ! Nie mogą być traktowane jako premia dodatkowa liczona według normalnych stawek. Skserujcie grafik czy zróbcie mu zdjęcie i przynieście do najbliższej placówki Pipu wraz z umowami i ,,paskami" lub potwierdzeniem wpływu na konto. Sprawdzą wam czy nie doszło do zaniedbań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Żal mi was dziewczęta... IP: *.static.mgcentrum.3s.pl 06.03.12, 20:00 Gdyby Pani wiedziała jak jest naprawde w tej firmie,to myśle że przeżyła by Pani prawdziwy szok. Klienci już na salonie widzą jak sztutcznie jest prowadzona rozmowa z klientką. Siadanie i przedstawianie z imienia- żałosna sprawa.Cała reszta jest tylko i wyłącznie po to aby Pani zapłaciła jak największy rachunek. Kuracje -jeden wielki kicz, są tylko po to by zawyżyć średni paragon,a o to tylko chodzi. My jesteśmy rozliczani z poszczególnego klienta. Jak jeden klient wykona tylko podstawową usługe to mamy maile z Warszawy i opiernicz. Jak do normalnej usługi naciągniemy klientke na kuracje + kosmetyk to jesteśmy chwaleni. Tak naprawde to kosmetyki Erilla są b.drogie i do bani.Fryzjerzy którzy tam pracują ,są z reguły bardzo słabi,ponieważ szanujący się fryzjer nie będzie pracował po 12-scie godzin oraz w soboty i niedziele za 1100 zł - tyle dostajemy z tytułu umowy o prace, reszta to pieniądze z umowy zlecenia. Ale co z tego jak na starośc bedziemy mieli minimalne emerytury. Zeby zarobić coś wiecej na umowe zlecenie musimy zrobić ponad 7200 zł utargu. Do tej kwoty pracujemy za 1100 zł. Wszystko co powyżej to umowa zlecenie i 30 % - podatek. Wieć teraz Pani widzi dlaczego musimy namawiać na te kuracje i kosmetyki. Musimy też namawiać klientki któ¶a przyjdzie na modelowanie lub strzyżenia do zrobienia koloryzacji,tak aby klientka zostawiła jak nawięcej pieniędzy. Rotacja u nas pracowników jest niesamowita. Co chwilę ktos odchodzi. Szefosto to szczyt chamstwa i bezczelności. Towarzystwo wzajemnej adoracji. Menadzerem zostaje największy lizus. O regionalnych nie wspomne ,bo to osoby które w prostym zdaniu robią 3 błędy i nie mają nic poza zawodówką. Przy następnej wizycie, niech Pani spojrzy z boku na obsługe . Wszyscy nakręcają klienta na jak największy rachunek a gdy już klientka się zgodzi na kosmetyk lub drogą kuracje to wtedy są puszczane oczka do koleżanek a co mniej inteligentne krzyczą do koleżanek ;hura,mam sprzedaz;NIech Pani spojrzy jeszcze na naszą strone intenetową i dowi się Pani że jest Twój fryzjer,lovelly look i provalliance....... no i to jest jedna firma, która ma tyle kasy aby opłacić adwokatów i tak zagmatwane umowy że zadna z nas nie odważy sie donieśc tego gdzieś dalej. Są wiec dwa wyjscia. Albo się zwolnić albo wycierać pot z czoła,łzy z oczu i czasami krew z nosa (po 12-stu godzinach pracy non-stop przy fotelu takie mniewamy objawy) i pracować dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.komputerlan.pl 15.04.13, 16:01 Witam to prawda co piszą o salonie Lovely look.Ja tam pracowałam i mnie zwolnili za to ze nie pojechałam na szkolenie i za to ze parametrów nie wyrabiałam dla nich jest tylko ważne wciskanie kosmetyków i kuracje które w ogóle nie pomagają. Dobrych fryzjerów zwolnili.A przyjmują teraz które nieumiejąca nic w tym zawodzie NIE POLECAM TEGO SALONU NAWET W OPOLU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no LL Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: 178.218.231.* 19.04.13, 23:32 Szczęsciara z ciebie. Nawet nie wiesz jak dobrze dla ciebie ze Cię zwolnili. To jest obóz pracy i pralnia mózgów. Dobrze wiem o czym piszesz mając na mysli kuracje i parametry TO JEST CHORE CO ONI WYMYŚLAJĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.13, 20:34 Odwiedziłam salon w Łodzi przy ul. Brzezińskiej. Poprosiłam o obcięcie włosów do ramion i wycieniowanie przodu. Efekt- mam włosy wycieniowane wszędzie i dużo krótsze niż chciałam. Całe szczęście, że mogę je związać. Była to moja ostatnia wizyta w tym salonie. Drogie Panie z salonu w Łodzi - słuchajcie tego co chce klient!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: 178.218.231.* 04.06.13, 16:52 No ale Pani została obcięta według standartów tej firmy... HAHAHA fryzjerka musiała Panią obciąć tak jak jej kazali na szkoleniu a ze szkolenie do bani to i fryz do bani.No ale najważniejsze ze zakupiła Pani kosmetyk i kuracje zrobiła sobie:) DRAMAT DROGIE PANIE DRAMAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzona Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: 178.218.231.* 25.08.13, 20:15 Ta firma już padła ,czy też nie chce się nikomu nic pisać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.215.200.17-internet.zabrze.debacom.pl 07.09.11, 19:37 Przyjmę do pracy fryzjera/fryzjerkę z doświadczeniem(umiejętnosc czesania koków i upięć ślubnych)ENERGICZNĄ!Informacje w Salonie Galaxy Zabrze ul.3-go maja 61 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LL Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: 178.218.231.* 07.01.12, 14:41 Brak słów aby opisać to dziadostwo co tam jest - a przeklinać nie wypada....kiedyś byłą taka piosenka: Loda robi mu bo umie,loda robi mu bo lubi.................kto wie to zatrybi o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.elwico.pl 17.01.12, 12:12 niewliczając że teraz próg 7100 niepolecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: 178.218.231.* 20.01.12, 16:01 Taki próg ???? Kto normalny tam jeszcze pracuje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
weronika.franco Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia 10.02.14, 18:08 ...nie odpowiem jak się pracuje w LL, ale mogę zaoferować pracę w Zabrzu, Salon "EWA BEAUTY" Zabrze - centrum, ul. Karola Miarki 21 , pełny etat, stała umowa o pracę, komfortowe warunki pracy, wymagane doświadczenie na samodzielnym stanowisku, 514-102-136, CV można wysyłać na adres ewa.beauty@wp.pl , najlepiej osobiście w salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca jako fryzjer w lovely look-opinia IP: *.play-internet.pl 07.09.15, 12:36 Wszystko ok gdyby nie wciskala ludziom kosmetykow które w rzeczywistości można kupic 3razy tańsze proponuje sprawdzić ceny nawet w internecie....a poza tym sie nie wypowiem Odpowiedz Link Zgłoś