Gość: kolo IP: *.zabrze.net.pl 02.03.08, 00:42 KIEDY NAJLEPIEJ WYMIENIC OPONY NA LETNIE... GDZIE TO ZROBIC NAJLEPIEJ... I GDZIE SA NAJLEPSZE CENY...W PORÓWNANIU Z JAKOSCIĄ... JAKIS NOWY WARSZTAT JEST NA KORFANTEGO CZY KTOS COS WIE O NIM... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: OPONY LETNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 10:57 1. Zmieniłem opony już teraz. Temperatury ok. 10 st. + prognoza, że już nie będzie śniegu to znak dla mnie, by zmienić oponki. 2. Ja zazwyczaj zmieniam w Norauto w Zabrzu. Mają niekiedy promocje i poza tym wiem, że nie będę miał nigdy problemów z reklamacjami.Teraz zmieniłem w Kończycach oponki niedaleko szrotu i tam też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiakowa Re: OPONY LETNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 11:02 Ja też zmieniam oponki na kończycach polecam . Szybko i fachowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierownica Re: OPONY LETNIE IP: *.gprs.plus.pl 02.03.08, 19:46 Ja bym jeszcze poczekała. Podobno ma być śnieg przed świętami. A do NORAUTO to lepiej nie jechać w weekend bo nie obsłużą, każą czekać a potem umawiać się na poniedziałek. Tak ze mną zrobili :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: OPONY LETNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 22:49 Wstrzymaj się jeszcze z wymianą, bo wiesz.. w marcu jak w garcu, lepiej nie odwiedzać blacharza! A jeśli chodzi o wymianę, to polecam warsztat na Maciejowie na Wolności naprzeciw Ja-now-an. Chłop ma tam zawsze wiele do powiedzenia, ale jest naprawdę tani i solidny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cizi Re: OPONY LETNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 23:25 jesli jezdzisz po miescie to mozna juz zmieniac opony, jedynie jak planujesz dalekie wyjazdy to wtedy sie wstrzymaj. Ja juz zmieniłem - szybko i bez kolejek Odpowiedz Link Zgłoś
mat.cz Re: OPONY LETNIE 03.03.08, 08:58 zalezy ile kilometrow robisz dziennie jak mało to nie zmieniaj jeszcze ,nowy warsztat na al.korfantego to filia z hermisza -solidni nie wiem jak z cenami czy są konkurencyjni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: OPONY LETNIE IP: *.stk.vectranet.pl 03.03.08, 09:40 Wójcik na Hermisza.Przekładam opony tam od lat i nigdy nie miałem problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oponymózgowe Re: OPONY LETNIE IP: *.za.digi.pl 03.03.08, 13:29 Niedawno było prawie 20 stopni ciepła, zero śniegu, zero mrozu praktycznie całą zimę a oni na zimówkach......buhahahahaha spoko......oponiarze już pewnie myślą nad oponami wiosennymi i jesiennymi, wcisną wam kit a wy to łykniecie jak zwykle............wkrótce będziecie jeszcze częsciej wymieniać....hehe co za frajerostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oponiarz Re: OPONY LETNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 14:10 Nie rechocz, bedą jeszcze w marcu przymrozki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombi Re: OPONY LETNIE IP: *.zabrze.net.pl 03.03.08, 19:59 WITAM. BYŁEM NA TYM NOWYM WARSZTACIE NA KORFANTEGO. WJAZD JEST OD ULICY KOCHANOWSKIEGO.NIEZLE TO WYGLĄDA. SPRZET TEZ NIEZŁY MAJĄ. PRZYNAJMNIEJ NIEZLE WYGLĄDA JA SIE NA TYM NIEZNAM. CENY NORMALNE. TO JEST FILIA WARSZTATU Z ULICY HERMISZA JEZDZIŁEM TAM ZAWSZE I BYŁO SOLIDNIE I SZYBKO. TERZAZ CHYBA BEDE JEZDZIŁ NA TEN NOWY BO MAM BLIZEJ. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś