Gość: monna IP: 213.17.235.* 04.04.08, 08:33 Witam, kogo mozecie polecic z tej branzy? Zabrze i okolice. Z góry dziekuje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: urzednik Re: kamerzysta i zzespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 14:46 Może Bobofruta ? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkam_w_zabrzu Re: kamerzysta i zzespół na wesele 05.04.08, 16:10 Może zastanów sie po co ci tak naprawdę kamerzysta. Myślisz, że będziesz to kiedys oglądac? Lepiej zamówić dobry serwis fotograficzny. Ze zdjeciami jest znacznie praktyczniej. I w przechowywaniu i pokazywaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiknik Re: kamerzysta i zzespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 23:20 u mnie robili z operatornia.pl - ladny film za nieduze pieniadze. Tyle ze chyba dzialaja na terenie zachodniej polski, ale warto sie zorientowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: kamerzysta i zzespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 11:44 polecam zespół z Mikulczyc KOJAK -> namiary 889-328-200, polecam gorąco, grali u mnie na weselu w składzie: Jasiu, Iwonka i policemann. Byłam bardzo zadowolona. Różnorodna muzyka, krótkie przerwy w graniu i doza uśmiechu z profesjonalnym wodzirejstwem! S U P E R !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek HD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 13:28 najważniejsze aby kamerzysta nagrywał materiał w formacie HD. Teraz kamery w tym standardzie są już w tej samej cenie co schodzące z rynku kamery PAL. Wiadomo iż aby odtworzyć sygnał HD będziesz potrzebował odtwarzacza ale lada miesiąc będą one ogólnodostępne dla przeciętnego kowalskiego. W stanach taki odtwarzacz już kosztuje około 400 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kamerzysta i zzespół na wesele IP: *.scom.za.digi.pl 19.07.08, 17:26 . Odpowiedz Link Zgłoś