Dodaj do ulubionych

Jakoś tu szaro

27.09.03, 01:45
Jedna Elka na tylu chłopów. Tej sie darzy! Gdzie te baby? Czarna owca bekła.
Chyba po tym mleku w Gliwicach.
Obserwuj wątek
    • Gość: czarna owca Re: Jakoś tu szaro IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 10:12
      beeeeeee...........

a głosem ludzkim;z przerażeniem obserwuję kres udawania kapitalizmu w
      socjalizmie............brzydko się wali!
      • Gość: fox Re: Jakoś tu szaro IP: *.sympatico.ca 27.09.03, 20:34
        Zabierz sie pisania i napisz cos ciekawego, to zaraz sie rozjasni. Samym
        stwierdzeniem, ze jest tu szaro nic nie zmienisz - tylko praca uszlachetnia.
        • ma.ta Re: Jakoś tu szaro 28.09.03, 06:14
          Fox, a co to ja jestem Konopnicka? Wystarczy, że umiem czytać.
          Owieczko, czemu Ci się nie podoba projekt ustawy o wolności gospodarczej? Nie
          dostrzegasz negatywnego działania zezwoleń, koncesji, ponoszącego się reżimu
          fiskalnego, przejawów dominowania polityki nad ekonomią i w ogóle wzmagających
          się restrykcji wobec podmiotów gospodarczych?
          Ja chcę, żeby każdy zawód był wolny nie tylko mój.
          • Gość: czarna owca szarutko...................... IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 15:44
            nieporozumienie ma-ta........wielokrotnie na forum wyrażałam poglądy
            gospodarczo-liberalne
            rzecz w tym że aby realizować polityczne hasło wolności gospodarczej
            to raczej należałoby wycofywać zapisy istniejące i uchylac istniejące ustawowo
            regulacje..............
            USTAWIANIE WOLNOŚCI G. TO ABSURD[sam w sobie]gdy ZAKRES TEJŻE PRAKTYCZNIE NIE
            ISTNIEJE[chyba że w tzw. szarej strefie,czyli nieprawnie]Prowadzić to może
            wyłacznie do pełnej zależnosci i kontroli gospodarki przez państwo......
            A TO JUŻ BYŁO MA-TA!

........czerwonopolityczne zawracanie głowy........A NIE MA GROŻNIEJSZEGO
            MOMENTU DLA SYSTEMU, NIŻ TEN KIEDY LUDZIE WŁADZY TRACĄ ZDROWY ROZSADEK......
            • stanislaw.sidor Re: Jakoś tu szaro 28.09.03, 20:04
              Chylę czoła przed mądrością Pań. Zgadzam się z czarnulką Owieczką - ręce
              opadają. Pozwolę jednak zatrzymać się przy Jej stwierdzeniu: "A NIE MA
              GROŻNIEJSZEGO MOMENTU DLA SYSTEMU, NIŻ TEN KIEDY LUDZIE WŁADZY TRACĄ ZDROWY
              ROZSADEK......". Tak, ludzie władzy dawno stracili rozsądek i twarze,
              stwarzając poważne zagrożenie dla istniejącego systemu. Czy jednak obecny
              system jest nieodżałowaną wartością dla polskiego społeczeństwa?
              • Gość: Elżbieta Adach Re: Jakoś tu szaro i smutno... IP: *.debacom.pl / 213.17.142.* 28.09.03, 21:27
                Jak sprawy idą nie tak jak powinny... i jak dotyczy to spraw wielkiej wagi bo
                PAŃSTWOWEJ to nie może być inaczej niż w tytule.
                A czy ten system daje się jakoś zdefiniować Panie Stanisławie?
                Żyjemy w jakiejś ustrojowej hybrydzie, która rządzi się prawem dżungli, brakiem
                zasad i regułami wolnej amerykanki!
                Ma Pan rację Panie Stanisławie - nie mamy czego żałować!
                Mnie osobiście szkoda jest tylko tych kilkunastu zmarnowanych lat.
                Serdecznie wszystkich pozdrawiam E.Adach
                • stanislaw.sidor Re: Jest szaro ale nie smutno. 28.09.03, 23:43
                  Pani Elżbieto, jest za przeproszeniem ciulato ale nie musi być smutno. Miller
                  niedługo będzie kończył, Ben Laden rozwali Unię Eropejską, Busz podpisze
                  kapitulację w Afganistanie, Renata Beger zostanie prezydentem RP a ma.ta
                  przedstawi nam szwagra. Głowa do góry :-)
                  St.S.
                  • Gość: Elżbieta Adach Re: Jest szaro ale nie smutno. IP: *.debacom.pl / 213.17.142.* 29.09.03, 07:32
                    o rany!!! Naprawdę aż tyle nas czeka?!
                    • Gość: czarna owca Re: Jest szaro ale nie smutno. IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 14:54
                      eeeeeeee tylko ministrem............
                      pracowita jest nasza pani RENIA KOFANA..i "nesłika" ostatnio czyta
                      z kolezanka posłanką z Ziemiecic zapisały sie na kursy i dokształty
                      JA TO ZAWSZE POZYTYWNIE MYŚLE.........
                      i pozdrawiam
                      ps.czy ktos widział wiewiórke jak pędzi uliczką?????????
                      • Gość: Stanisław Sidor Re: Jest szaro ale nie smutno. IP: *.clan.pl 01.10.03, 08:18
                        Gość portalu: czarna owca napisał(a):
                        > czy ktos widział wiewiórke jak pędzi uliczką?????????

Widziałem owcy cień i stada baranów na placu Wolności. Bogaty wybór, polecam.
                        Pozdrowienia dla Kozy.
                        St.S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka