ma.ta 27.09.03, 01:45 Jedna Elka na tylu chłopów. Tej sie darzy! Gdzie te baby? Czarna owca bekła. Chyba po tym mleku w Gliwicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarna owca Re: Jakoś tu szaro IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 10:12 beeeeeee........... a głosem ludzkim;z przerażeniem obserwuję kres udawania kapitalizmu w socjalizmie............brzydko się wali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Jakoś tu szaro IP: *.sympatico.ca 27.09.03, 20:34 Zabierz sie pisania i napisz cos ciekawego, to zaraz sie rozjasni. Samym stwierdzeniem, ze jest tu szaro nic nie zmienisz - tylko praca uszlachetnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.ta Re: Jakoś tu szaro 28.09.03, 06:14 Fox, a co to ja jestem Konopnicka? Wystarczy, że umiem czytać. Owieczko, czemu Ci się nie podoba projekt ustawy o wolności gospodarczej? Nie dostrzegasz negatywnego działania zezwoleń, koncesji, ponoszącego się reżimu fiskalnego, przejawów dominowania polityki nad ekonomią i w ogóle wzmagających się restrykcji wobec podmiotów gospodarczych? Ja chcę, żeby każdy zawód był wolny nie tylko mój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna owca szarutko...................... IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 15:44 nieporozumienie ma-ta........wielokrotnie na forum wyrażałam poglądy gospodarczo-liberalne rzecz w tym że aby realizować polityczne hasło wolności gospodarczej to raczej należałoby wycofywać zapisy istniejące i uchylac istniejące ustawowo regulacje.............. USTAWIANIE WOLNOŚCI G. TO ABSURD[sam w sobie]gdy ZAKRES TEJŻE PRAKTYCZNIE NIE ISTNIEJE[chyba że w tzw. szarej strefie,czyli nieprawnie]Prowadzić to może wyłacznie do pełnej zależnosci i kontroli gospodarki przez państwo...... A TO JUŻ BYŁO MA-TA! ........czerwonopolityczne zawracanie głowy........A NIE MA GROŻNIEJSZEGO MOMENTU DLA SYSTEMU, NIŻ TEN KIEDY LUDZIE WŁADZY TRACĄ ZDROWY ROZSADEK...... Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw.sidor Re: Jakoś tu szaro 28.09.03, 20:04 Chylę czoła przed mądrością Pań. Zgadzam się z czarnulką Owieczką - ręce opadają. Pozwolę jednak zatrzymać się przy Jej stwierdzeniu: "A NIE MA GROŻNIEJSZEGO MOMENTU DLA SYSTEMU, NIŻ TEN KIEDY LUDZIE WŁADZY TRACĄ ZDROWY ROZSADEK......". Tak, ludzie władzy dawno stracili rozsądek i twarze, stwarzając poważne zagrożenie dla istniejącego systemu. Czy jednak obecny system jest nieodżałowaną wartością dla polskiego społeczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Adach Re: Jakoś tu szaro i smutno... IP: *.debacom.pl / 213.17.142.* 28.09.03, 21:27 Jak sprawy idą nie tak jak powinny... i jak dotyczy to spraw wielkiej wagi bo PAŃSTWOWEJ to nie może być inaczej niż w tytule. A czy ten system daje się jakoś zdefiniować Panie Stanisławie? Żyjemy w jakiejś ustrojowej hybrydzie, która rządzi się prawem dżungli, brakiem zasad i regułami wolnej amerykanki! Ma Pan rację Panie Stanisławie - nie mamy czego żałować! Mnie osobiście szkoda jest tylko tych kilkunastu zmarnowanych lat. Serdecznie wszystkich pozdrawiam E.Adach Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw.sidor Re: Jest szaro ale nie smutno. 28.09.03, 23:43 Pani Elżbieto, jest za przeproszeniem ciulato ale nie musi być smutno. Miller niedługo będzie kończył, Ben Laden rozwali Unię Eropejską, Busz podpisze kapitulację w Afganistanie, Renata Beger zostanie prezydentem RP a ma.ta przedstawi nam szwagra. Głowa do góry :-) St.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Adach Re: Jest szaro ale nie smutno. IP: *.debacom.pl / 213.17.142.* 29.09.03, 07:32 o rany!!! Naprawdę aż tyle nas czeka?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna owca Re: Jest szaro ale nie smutno. IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 14:54 eeeeeeee tylko ministrem............ pracowita jest nasza pani RENIA KOFANA..i "nesłika" ostatnio czyta z kolezanka posłanką z Ziemiecic zapisały sie na kursy i dokształty JA TO ZAWSZE POZYTYWNIE MYŚLE......... i pozdrawiam ps.czy ktos widział wiewiórke jak pędzi uliczką????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Sidor Re: Jest szaro ale nie smutno. IP: *.clan.pl 01.10.03, 08:18 Gość portalu: czarna owca napisał(a): > czy ktos widział wiewiórke jak pędzi uliczką????????? Widziałem owcy cień i stada baranów na placu Wolności. Bogaty wybór, polecam. Pozdrowienia dla Kozy. St.S. Odpowiedz Link Zgłoś