Gość: Olinka IP: 82.210.179.* 21.12.08, 19:38 Znalazłeś jakieś promocje przedświąteczne? Podziel się z innymi! Gdzie tanio kupić choinkę, karpia czy prezenty?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beryl Re: Jak oszczędziś na świętach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 21:32 Chyba nie do końca o to chodzi, ale mieszkałem kiedyś w okolicy gdzie: ad. 1 znikały rosnące wolnostojące świerki, jodły i sosny. ad. 2 - raz do roku przed świętami niemal wszyscy sąsiedzi szli na ryby i coś przynosili. zawsze nocą. i chyba na pewno nie na nocną promocję do tesco. ad. 3 raz przed świętami okradziono mi mieszkanie - zginęły nawet drobiazgi w postaci płynu do kąpieli itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM-owski Re: Jak oszczędziś na świętach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 11:56 Niezły sposób Beryl! Ja mam sąsiadów, którzy zawsze chwalą się choinką z lasu, ale zapytani o to, gdzie kupują czerwienią się i coś tam burkają od niechcenia. Pewnie więc twój sposób wprowadzają w praktykę! :) Tymczasem mogę podpowiedzieć, że trwa spacjalna promocja na sprzęt RTV-AGD dla klientów firmy Vattenfall. Każdy ich klient (a ja nim dla przykładu jestem) moża zakupić LCD, suszarki, opiekacze, żelazka, tostery i inne tego typu sprzęty po wyjątkowo promocyjnych cenach. Szczegóły są na ich stronie internetowej www.vattenfall.pl. Dodatkowo słyszałem, że świetne promocje odzieżowe się już rozpoczęły, chociaż zwykle zaczynały się w styczniu. Kupiłem np. spodnie Diesla za 150 zł, ale to w outlecie przy dworcu, więc może dlatego tak tanio. Wyprzedaże są też ponoć w sklepach normalnych, w centrach handlowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sknera Re: Jak oszczędziś na świętach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 14:02 Aby zaoszczędzić na świetach wystarczy iś na 2,5 dnia do tesciów lub wprosić sie do sąsiada którego nie lubimy ważne żeby był chrześcijaninem bo tradycja nakazuje zostawć 1 miejsce przy stole wigilijnym dla zabłąkanego gościa , to nic że sąsiad się juz do nas wcale nie odezwie ale jakieś 3stówki w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hi-lo Re: Jak oszczędzić na świętach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 10:27 wprawdzie juz po, ale zaoszczedzic mozna i tak:) w sklepach dopiero teraz sa PRAWDZIWE promocje. Vattenfall przedłuzył swoją promocję na AGD/RTV do 31 marca. np. suszarkę z dyfuzorem można kupić juz za 12 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitt Re: Jak oszczędzić PO świętach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 13:18 byłem na stronie tego vattenfalla. rzeczywiście tanie te sprzety i wygladaja solidnie. czy ktos cos kupił? chwalcie sie, pls, bo nie wiem, czy warto;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Queen1 sprzęty w promocji Vattenfalla IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 00:02 kupiłam nawilżacz powietrza. za 80 zł. dziala super. u mnie straszliwie grzeją kaloryfery, wiec nawilżacz to nie niewiadomo jaki luksus tylko prawie konieczność. tu jest link do ich promocji: www.vattenfall.pl/www/vf_pl/vf_pl/Sonderseiten/DMS/1496731vatte/1497220promo/index.jsp ja polecam - zwłaszcza nawilżacz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: sprzęty w promocji Vattenfalla IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 00:49 chciałem kupić kobiecie coś do domu, może sie skusze:) myślicie, że to dobry pomysł, czy lepiej jakaś suszarkę, czy coś takiego bardziej dla niej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nixon Re: sprzęty w promocji Vattenfalla IP: 80.72.34.* 30.01.09, 11:58 czy promocja obowiązuje tylko na Górnym Śląsku? tak pisza na stronie. a jak ktos jest klientem Vattenfalla spoza, to tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś