Dodaj do ulubionych

Probemy z pęcherzem

11.06.13, 13:55
Witam
Choruję na sm....nie wiem jak niektórzy z chorujących miało problemy z pęcherzem na tle
nerwowym.
. Otóż jak się stresuję przed czymś lub kimś to mnie ciśnie na pęcherz i muszę szybko
skorzystać z wc. Oczywiście po wypiciu jakiegoś napoju normalne. Nie wiem jak sobie z tym problemem radzić ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ten sam problem Re: Probemy z pęcherzem IP: 81.15.209.* 12.06.13, 07:57
      Nie wiem na ile jest to wina sm, ale od dłuższego czasu mam takie problemy. Wstaję w nocy co najmniej raz, mam często parcie na pęcherz mimo że nie jestem w stanie się załatwić, a czasami bez parcia wiem, że czas do WC. Podobno parcie na pęcherz w sytuacjach stresowych ( u mnie na przykład z niedzieli na poniedziałek - kiedy trzeba do pracy) określa się mianem pęcherza wegetatywnego. Jak sobie radzić? Praktycznie - ja np. wszędzie gdzie dłużej przebywam mam ustalone namiary na WC, jeśli może być problem z dostępem do toalety to co najmniej 1,5 h przed wyjściem staram się nie pić, zawsze pamiętam żeby, gdy tylko jest okazja korzystać z WC, nawet jeśli wydaje mi się, że nie ma potrzeby. Jeśli przy okazji masz skłonność do infekcji to polecam sposób jaki podpowiedział mi lekarka rodzinna - zawsze mam przy sobie furaginę + Vit C, działa od razu i infekcja się nie rozwija.
    • Gość: iv Re: Probemy z pęcherzem IP: *.cable.smsnet.pl 18.06.13, 10:40
      biorę DITROPAN 5mg rano i wieczorem i jest duuużo lepiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka