benito28 25.04.06, 14:54 czy jest w Bridgwater jakies miejsce gdzie czasem spotykaja sie rodacy z Polski? chcialbym kogos poznac bo jestem tu sam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruwsko66 Re: bridgwater 25.04.06, 19:02 ja mieszkalem w brigwater ale jak sie podszkole jezyka to tam wracamale napisz do kcora 99 to on ci pomoze powiedz ze znasz kruwsko66 to ci pomoze napisz do niego na poczte Odpowiedz Link
kicior99 Re: bridgwater 26.04.06, 10:31 nie ma. Czasem wpadaja do roznych knajp, ale tak naprawde to jest zbieranina nie majacych wspolnych tematow ludzi... Odpowiedz Link
d.su Re: bridgwater 30.04.06, 16:01 Ale tak chyba jest wszedzie, no moze poza Bristolem. U nas w Weston tez mimo ze jest nas jak mrówków to nie ma wspolnych miejsc. Chyba ze do takich zaliczyc sklep "u Iwana" gdzie zwykle Polakow sie spotyka. No i Dragon Inn, gdzie maja "Zywca" :). Ale to tylko w gronach wspolnych znajomych, nie ma grup otwarych. Za to jesli chcesz poznac Polakow z okolicy a niekoniecznie z Bridgwater, to chyba kosciol polski w Bristolu jest najlepszym rozwiazaniem Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: bridgwater 02.05.06, 13:18 dsu chyba racie nigdy tam niebylem w tym kosiele alechyba tam najlepiej znajomosci zazec a duzo chodzi tam do kosciola mlodych ludzi ????? Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: bridgwater 02.05.06, 13:19 ja wracam do briczloter dopiero jak podszlifuje agielski Odpowiedz Link