kicior99 16.05.07, 16:19 najlepiej freeware, taki, że odtworzy cały dysk razem ze sterownikami, ustawieniami itp. Na systemowym w w2k srodze się zawiodłem :( Link Zgłoś Obserwuj wątek
r0ger Re: polećcie mi idealny archiwizer 16.05.07, 16:34 Odtworzy dysk, to chyba program do backupu? Archiwizer, to np. WinRAR. Nie znam darmowego programu tego typu. Ja używam Acronis TrueImage i dla mnie jest on idealny. Na płytach dołączonych do czasopism komputerowych często pojawia się Paragon Drive Backup. Kiedyś go używałem, ale ma problemy z rozpoznawaniem dysków S-ATA na niektórych płytach głównych, dlatego właśnie kupiłem Acronis i nie żałuję. Link Zgłoś
kicior99 Re: polećcie mi idealny archiwizer 16.05.07, 16:46 RAR to kompresor po mojemu... Oczywiście chodzi mi o program do archiwizacji danych (takie słowo jest konsekwentnie używane przez literaturę i witryny z oprogramowaniem). Za nieporozumienie przepraszam. Link Zgłoś
tiges_wiz Re: polećcie mi idealny archiwizer 16.05.07, 17:14 jak tworzy archiwa, to jest archiwizerem ;) a tobie chodzi cos na ksztalt ghosta? Link Zgłoś
kicior99 Re: polećcie mi idealny archiwizer 16.05.07, 17:53 Mówcie do mnie po polsku :) Ghost to dla mnie duch :)))))) Przeczytałem opisy do Arconisa polecanego przez kolegę i zdaje się że ten program spełni moje oczekiwania. Link Zgłoś
tiges_wiz Re: polećcie mi idealny archiwizer 16.05.07, 19:17 www.chip.pl/arts/archiwum/n/articlear_167127.html Link Zgłoś