gatta13 22.12.05, 21:53 Dobra czy nie? Piłam dziś mandarynkową, koleżanka zachwycona, dla mnie kompletnie bez smaku. Widziałam w sklepach jakąś ekskluzywną serię z tej firmy, ale jakoś nie mam przekonania... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mafik Re: Dilmah 28.12.05, 13:24 Dilmah ma specyficzny smak. Bardzo smakuje wszystkim tym, którzy nie pili herbat parzonych. Dla mnie strawne są dwie dimah - brzoskwiniowa i wiśniowa. Wiem, że są aromatyzowane, ale czasem jak się nie ma tego co się lubi, to się lubi co się ma! Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: Dilmah 20.07.06, 19:49 też piłam mandarynkową. nawet jedną noszę w portfelu w razie potrzeby, ale jednak chyba wymienie ją na herbatę vitaxu jakąś;-) taniej i smaczniej wyjdzie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczki Re: Dilmah 18.09.06, 12:14 a ja piłam cynamonowa u znajomych ale nigdzie nie mogę jej kupić;( Odpowiedz Link Zgłoś
boginipiekna Re: Dilmah 09.10.06, 20:02 A mi bardzo posmakowała z owoców liczi :) Odpowiedz Link Zgłoś
julsza Re: Dilmah 17.10.06, 17:30 liczi jest ok lubie tez zielona jasminowa i czysta, te w zoltym podelku, jest bardzo lagodna pamietam Dilmaha jak wchodzil na rynek polski - wtedy to byla sama perfuma, fuj Odpowiedz Link Zgłoś
julsza frida 23.10.06, 14:58 i co? nie mozesz dostac? moge Ci kupic i wyslac - rozumiem uzaleznienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: frida 30.10.06, 22:57 julsza napisała: > i co? nie mozesz dostac? moge Ci kupic i wyslac - rozumiem uzaleznienia ;) :)) Kupiłam, ale za waniliową to się musiałam po mieście nachodzić. Odpowiedz Link Zgłoś