14.02.05, 22:02
Witam ,
co mozecie napisac jeszcze dobrego na temat naszego osiedla - wlasnie
zdecydowalismy sie na kupno w A6 parter. Po przeczytaniu paru opinii jestesmy
troche przerazeni. Prosze napiszcie cos.
Obserwuj wątek
    • magda_bemowwo_park Re: A6 15.02.05, 11:33
      ja jeszcze nie mieszkam,(A5) ale sie nie boje:) podoba mi sie dopracowanie
      niektórych szczegółów :)

safjanekt napisał:

> Witam ,
      > co mozecie napisac jeszcze dobrego na temat naszego osiedla - wlasnie
      > zdecydowalismy sie na kupno w A6 parter. Po przeczytaniu paru opinii jestesmy
      > troche przerazeni. Prosze napiszcie cos.
      • michalfront Re: A6 15.02.05, 15:40
        jak dla mnie nie ma się czego bać - szukaliśmy i oglądaliśmy ponad pół roku
        zanim zdecydowaliśmy się na BP
        wiedzieliśmy o trasie, widzielismy tramawaje itp. - to są niewątpliwie minusy,
        ale w zamian za to masz 15 min do centrum nawet w godzinach szczytu...
        poza tym takiego poziomu wykończenia nie widzieliśmy chyba nigdzie (w kilku
        przypadkach bloki gotowe na 100% wyglądały dużo gorzej (materiały, wykończenie,
        dbałość o szczegóły itp) niż nasz A3 kiedy jeszcze nikt tam nie mieszkał...
        myślę że będziecie zadowoleni
        poziom obsługi też nas pozytywnie zaskoczył (w porównaniu z polskimi firmami
        gdzie potraktowano nas gorzej niż źle) - ciekawe czy utrzymają poziom w
        kolejnych inwestycjach (słyszałem gdzieś że teraz będą budować na Siekierkach)

jedyna rada to sprawdźcie, czy może zostało jeszcze jakieś mieszkanie na
        piętrach? bo partery są naprawdę trochę za nisko (dobrze że osiedle będzie
        grodzone i strzeżone...)
        pozdawiamy

Agnieszka i Michał z A3
    • joanna96 Re: A6 15.02.05, 16:01
      Witam,
      My z mężem kupiliśmy mieszkanie w B2 tzn A8 też na parterze. Podobno miał być
      wysoki parter , no ale zobaczymy. Z racji tego że od 20 lat mieszkam na Bemowie
      i to bardzo niedaleko od BP obserwuję codziennie postępy w budowie -
      praktycznie każdego dnia widać różnicę. Ogólnie uważam że wybór jest naprwdę
      dobry. Standard podobno wysoki, kontakt z developerem w porządku.
      Pozdrawiam
      Aśka i Rafał
      • magda_bemowwo_park Re: A6 15.02.05, 17:14
        no proszę :) ja też mieskzam tu od 20 lat :)))
        • michalfront Re: A6 16.02.05, 11:25
          a ja 20 lat też mieszkałem niedaleko, bo na Chomiczówce...
          teraz od 4 lat w Śrónmieściu ale jak widać mnie ciągnie z powrotem w stare
          okolice...:)
        • watezag Re: A6 17.02.05, 14:47
          magda_bemowwo_park napisała:

> no proszę :) ja też mieskzam tu od 20 lat :)))

Ja też, może nie na Bemowie, ale na Jelonkach (Szobera, Świętochowskiego - te
          okolice), i nie od 20, ale od 24,5 ;-)))

Pozdrawiam

Wojtek (A3 34)
    • tomcat_8 Re: A6 17.02.05, 16:48
      A czego konkretnie się boicie?

Pozdrawiam
      • joanna96 Re: A6 17.02.05, 23:05
        Witam,
        Ogólnie obawy przeszły po podpisaniu umowy ( bo i tak juz za późno :)))teraz
        myślimy jak poustawiać sciany. A tak wogóle to gratuluję pomysłu założenia
        forum!Super!
        Pozdr.
        A
        • tomcat_8 Re: A6 18.02.05, 11:34
          Dzięki,

ale ostatnio czasu mam bardzo mało i niestety :( rzadko tu przebywam, nie
          mówiąc już o zarządzaniu tym forum. Cały czas chodzi mi po głowie pomysł
          założenia strony www naszego osiedla, ale tym powinien zająć się ktoś kto ma
          czas i się na tym zna. Ja niestety do takich osób nie należę :((.
          Może jest ktoś chętny???

Pozdrawiam
          • bartek_park Re: A6 18.02.05, 13:20
            To chyba nie ten watek... ale skoro tu juz zostal poruszony to strony jak
            strony - chyba na razie nie ma specjalnej potrzeby (zwlaszcza ze istnieje ta
            developera) ale przede wszystkim forum - tzn. dajacego wieksze mozliwosci niz
            to na gazecie - czyli grupy tematow, mozliwosc usuwanie i korygowania blednych
            postow, przenoszenia watkow do wlasciwych dzialow itd. czyli czegos w stylu PHP
            BB forum - jezeli jest taka potrzeba moge takie otworzyc na swoim serwerze, ale
            nie wiem czy jest sens dublowac z tym. Jezeli beda glosy pozytywne to nie ma
            sprawy - otworze. Choc pewnie milaby byla czyjas pomoc w moderowaniu...
    • safjanekt Re: A6 19.02.05, 07:44
      Serdeczne dziekuje. Pozdrawiam wszystkich
      • joanna96 Re: A6 19.02.05, 19:44
        Też pozdrawiam przyszłego sąsiada. Mam nadzieję że obawy znikną albo już
        zniknęły. U Was w bloku praca wre, u mnie stawiają już pierwsze piętro :))).
        Jeszcze raz pozdrawiam
        A.
        • mariusz1973 Re: A6 01.03.05, 12:42
          Witamy my będziemy mieszkać w A5.
          Też, mnie przyciągneło na Bemowo po 6 latach rozłąki. A mieszkałem na Radiowej
          od 1981 roku, zaś dzieciństwo spędziłem na Chomiczówce (niedaleko Bemowa :)
          Pozdrawiam Wszystkich obecnych i przyszłych mieszkańców Bemowa-Park
          Mariusz & Renata & Adaś
          • safjanekt Re: A6 05.03.05, 18:57
            Witam,
            to bedziemy sasiadami. My na parterze od strony wsch.pld.
            Pozdrawiamy,
            Gosia, Tomek i Julka
    • izabell83 Re: A6 07.03.05, 19:02
      witam. ja będę mieszkać w a6 na I piętrze... może nad Wami ;) widzę, że a6 się
      zapełnia-fajnie... szkoda tylko, że jeszcze tyle czasu trzeba czekać na
      odbiór... pozdrawiam...
      • safjanekt Re: A6 12.03.05, 19:19
        Witam,
        no to super, mam nadzieje, ze bedzie dobrze. Wazne jest aby miec porzadnych
        sasiadow.
        pozdr
        Malgosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka