speede1980 14.12.05, 10:57 Mam pytanie , jak państwa zdaniem spisują się ochroniarze na naszym osiedlu , jakie mają podejście do nas lokatorów czyli w pewnym sęsie pracodawdców .Pytam bo miałem nieprzyjemne starcie z jednym z panów ochroniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz1973 Re: Pnowie ochroniarze 14.12.05, 11:20 Witam. Generalnie moja ocena jest negatywna. Jest tylko chyba jeden w stosunku do którego nie mam zastrzeżeń i można z nim porozmawiać a nawet stwierdze że jest sympatyczny. Żona moja jednak ocenia ich gorzej, zwłaszcza po tym jak jeden z nich biegnąc za nią (przegapił moment wejścia) krzyczał: ... Eeee a ty gdzie?..." Bez komentarza pozostawiam to zachowanie. Szczerze to mam nadzieję, że w przyszłości to MY mieszkańcy będziemy decydować o tym jaka firma ocharania nasze osiedle, tak więc niech mają się na baczności i troche WIECEJ KULTURY PANOWIE OCHRONIARZE. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
skafanderek Re: Pnowie ochroniarze 14.12.05, 15:04 Potwierdzam, że jeden z Panów jest sympatyczny i uczynny ale duża część mnie raczej nie zachwyca. Niektórzy nawet na dzień dobry nie odpowiadają lub burczą coś pod nosem. Generalnie oceniam ochronę negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
speede1980 Re: Pnowie ochroniarze 14.12.05, 17:41 Czyli jednak nie jestem przewrażliwiony.Faktycznie zgodzę się z wami , że jest jeden z ochroniarzy który jest naprawdę miły i uprzejmy to taki Pan troche przy kości i innych znaków szczególnych raczej nie ma , więc ciężko go dokładniej opisać.Ten co wczoraj mi podpadł nazywa się OGONOWSKI taki niski facio 160-170 cm wzrostu z wąsikiem nie nauczony rzadnej kultury i wykonujący swe obowiązki z niesamowitą trudnością , zupełnie jak to my byśmy mieli być dla niego , a nie na odwrót .Miał nawet odruchy jak by chciał mnie zbić.KIedy mieszkałem na księżycowej w podobnym strzeżonym osiedlu ochroniarze byli jak do rany przyłórz dlatego jestem zdziwiony i zszokowany zachowaniem tegoż jegomościa. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
rafal9629 Re: Pnowie ochroniarze 14.12.05, 23:08 speede1980 napisał: > Mam pytanie , jak państwa zdaniem spisują się ochroniarze na naszym > osiedlu , jakie mają podejście do nas lokatorów czyli w pewnym sęsie > pracodawdców .Pytam bo miałem nieprzyjemne starcie z jednym z panów > ochroniarzy. Nie wiem czego się spodziewasz po "firmie",która na rynku nie istnieje. Ktoś "wygrał" przetarg na "ochronę" (nie wnikam jak) i teraz chce czerpać z tego profity. Ja też miałem "przejście" z "ochroniarzem", który koniecznie chciał zajrzeć do mojego bagażnika przed wjazdem na teren osiedla, a jak usłyszał o nakazie prokuratorskim, to upłynnił się jak mgła... Z całą odpowiedzialnością za swoje słowa, twierdzę, że "ochrona" tego osiedla jest po prostu ŚMIESZNA. Do otwierania i zamykania bramy nie jest potrzebny "ochroniarz", wystarczy samodyscyplina mieszkańców. P.S. słowa w "" są WYŚMIEWANE Odpowiedz Link Zgłoś