Dodaj do ulubionych

Pnowie ochroniarze

14.12.05, 10:57
Mam pytanie , jak państwa zdaniem spisują się ochroniarze na naszym
osiedlu , jakie mają podejście do nas lokatorów czyli w pewnym sęsie
pracodawdców .Pytam bo miałem nieprzyjemne starcie z jednym z panów
ochroniarzy.
Obserwuj wątek
    • mariusz1973 Re: Pnowie ochroniarze 14.12.05, 11:20
      Witam.
      Generalnie moja ocena jest negatywna. Jest tylko chyba jeden w stosunku do
      którego nie mam zastrzeżeń i można z nim porozmawiać a nawet stwierdze że jest
      sympatyczny. Żona moja jednak ocenia ich gorzej, zwłaszcza po tym jak jeden z
      nich biegnąc za nią (przegapił moment wejścia) krzyczał: ... Eeee a ty
      gdzie?..." Bez komentarza pozostawiam to zachowanie. Szczerze to mam nadzieję,
      że w przyszłości to MY mieszkańcy będziemy decydować o tym jaka firma ocharania
      nasze osiedle, tak więc niech mają się na baczności i troche WIECEJ KULTURY
      PANOWIE OCHRONIARZE.
      Pozdrawiam.
      • skafanderek Re: Pnowie ochroniarze 14.12.05, 15:04
        Potwierdzam, że jeden z Panów jest sympatyczny i uczynny ale duża część mnie
        raczej nie zachwyca. Niektórzy nawet na dzień dobry nie odpowiadają lub burczą
        coś pod nosem. Generalnie oceniam ochronę negatywnie.
        • speede1980 Re: Pnowie ochroniarze 14.12.05, 17:41
          Czyli jednak nie jestem przewrażliwiony.Faktycznie zgodzę się z wami , że jest
          jeden z ochroniarzy który jest naprawdę miły i uprzejmy to taki Pan troche przy
          kości i innych znaków szczególnych raczej nie ma , więc ciężko go dokładniej
          opisać.Ten co wczoraj mi podpadł nazywa się OGONOWSKI taki niski facio 160-170
          cm wzrostu z wąsikiem nie nauczony rzadnej kultury i wykonujący swe obowiązki z
          niesamowitą trudnością , zupełnie jak to my byśmy mieli być dla niego , a nie
          na odwrót .Miał nawet odruchy jak by chciał mnie zbić.KIedy mieszkałem na
          księżycowej w podobnym strzeżonym osiedlu ochroniarze byli jak do rany przyłórz
          dlatego jestem zdziwiony i zszokowany zachowaniem tegoż jegomościa.
          Pozdrawiam .
    • rafal9629 Re: Pnowie ochroniarze 14.12.05, 23:08
      speede1980 napisał:

> Mam pytanie , jak państwa zdaniem spisują się ochroniarze na naszym
      > osiedlu , jakie mają podejście do nas lokatorów czyli w pewnym sęsie
      > pracodawdców .Pytam bo miałem nieprzyjemne starcie z jednym z panów
      > ochroniarzy.

Nie wiem czego się spodziewasz po "firmie",która na rynku nie istnieje. Ktoś
      "wygrał" przetarg na "ochronę" (nie wnikam jak) i teraz chce czerpać z tego
      profity. Ja też miałem "przejście" z "ochroniarzem", który koniecznie chciał
      zajrzeć do mojego bagażnika przed wjazdem na teren osiedla, a jak usłyszał o
      nakazie prokuratorskim, to upłynnił się jak mgła... Z całą odpowiedzialnością
      za swoje słowa, twierdzę, że "ochrona" tego osiedla jest po prostu ŚMIESZNA. Do
      otwierania i zamykania bramy nie jest potrzebny "ochroniarz", wystarczy
      samodyscyplina mieszkańców.
      P.S.
      słowa w "" są WYŚMIEWANE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka