gorczewska210 28.12.06, 14:50 Witam, zapraszam wszystkich, którzy jeszcze nie mieli okazji oglądać tarasu: gorczewska210.hopto.org/2006-12-28 Pozdrawiam, Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naiche Re: Zdjęcia tarasu 28.12.06, 22:09 Bardzo fajne rozwiązanie. Aż wstyd się przyznać, do dnia dzisiejszego byłam pewna, że taras wchodzi w skład jakiegoś mieszkania bądź mieszkań hehehe. Jedyne co, to brakuje śmietników. Wystarczy, że ktoś wyjdzie choćby na przysłowiowego fajka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gorczewska210 Re: ? 31.12.06, 16:22 Nie proponuję. Jeszcze ktoś go zechce wyrzucić przez barierkę (...) A tak zupełnie na poważnie - taras jest miejscem spotkań lokatorów, a nie szaletem dla psów. Poza tym, jest to miejsce zabaw dla dzieci (trawniki również - nie tylko piaskownica). Podsumowując - już na spokojnie - myślę, że takie pytanie jest nie ma miejscu. Myślę, że nie jest to tylko moje zdanie. Pozdrawiam, Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
naiche Re: ? 02.01.07, 21:29 Bedzie margala aż do nas wpadał na spacerki z pieskiem? Mam nadzieję, że mieszka niedaleko, bo szkoda pieska. Ten to się niebawem nachodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
diablo_kp Re: ? 03.01.07, 10:59 Tak, jak Wam tam zaraz wyprowadzę psa, co za pytanie, jak słowo daję... to jest taras na którym mają się bawić dzieci, można sobie wyjśc "na fajka", wieczorem wypić piwo patrząc w gwiazy, pooglądać fajerwerki na sylwestra albo może przy sprzyjających wiatrach obejrzec mecz z sąsiadami. Nawet mojego kota tam nie będę wypuszczał... starczy brudu zwierzęcego na ulicach:/ Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
485868.anne Podziękowania dla Łukasza i innych 19.01.07, 16:11 napewno będziemy mieli okazję zapoznać się wszyscy, ale już teraz za pośrednictwem tego forum chciałam podziękować tym, którzy włożyli swój wkład w umieszczenie zdjęć( zdjęcia Werbum30 sa dosłownie odlotowe) a głównie Łukaszowi który wyszedł z inicjatywą umieszczania photo kolejnych etapów rozwoju inwestycji.Napewno nie tylko mnie ale wielu innym spoza Warszawy dało to pewien spokój wewnętrzny i zadowolenie oglądając nasz budynek który "rósł"na łamach naszego forum z miesiąca na miesiąc.A mnie już szczególnie bo przyjezdzając 3razy w roku z Anglii nawet nie podjechałam na budowę bo widziałam jej stan na forum.Stokrotne dzięki. Anna (współlokatorka Łukaszaale z piętraI) Odpowiedz Link Zgłoś
ewap35 Re: Zdjęcia tarasu 07.02.07, 21:59 Niezłe zdjęcia. Trawnik- jak najbardziej TAK. Wysadzanie zwierzątek na tarasie, nie, nie i jeszcze raz nie! Ciekawe czy lokatorzy mieszkający "pod tarasem" wiedzą, co mają nad głowami!!?? Odpowiedz Link Zgłoś