Dodaj do ulubionych

Zdjęcia tarasu

28.12.06, 14:50
Witam,
zapraszam wszystkich, którzy jeszcze nie mieli okazji oglądać tarasu:
gorczewska210.hopto.org/2006-12-28
Pozdrawiam,
Łukasz.
Obserwuj wątek
    • naiche Re: Zdjęcia tarasu 28.12.06, 22:09
      Bardzo fajne rozwiązanie. Aż wstyd się przyznać, do dnia dzisiejszego byłam
      pewna, że taras wchodzi w skład jakiegoś mieszkania bądź mieszkań hehehe. Jedyne
      co, to brakuje śmietników. Wystarczy, że ktoś wyjdzie choćby na przysłowiowego
      fajka. Pozdrawiam
    • margala ? 31.12.06, 13:06
      będzie tam można wyprowadzić psa?
      • gorczewska210 Re: ? 31.12.06, 16:22
        Nie proponuję. Jeszcze ktoś go zechce wyrzucić przez barierkę (...)

A tak zupełnie na poważnie - taras jest miejscem spotkań lokatorów, a nie
        szaletem dla psów. Poza tym, jest to miejsce zabaw dla dzieci (trawniki również
        - nie tylko piaskownica).

Podsumowując - już na spokojnie - myślę, że takie pytanie jest nie ma miejscu.
        Myślę, że nie jest to tylko moje zdanie.

Pozdrawiam,
        Łukasz.
      • naiche Re: ? 02.01.07, 21:29
        Bedzie margala aż do nas wpadał na spacerki z pieskiem? Mam nadzieję, że mieszka
        niedaleko, bo szkoda pieska. Ten to się niebawem nachodzi...
      • diablo_kp Re: ? 03.01.07, 10:59
        Tak, jak Wam tam zaraz wyprowadzę psa, co za pytanie, jak słowo daję...
        to jest taras na którym mają się bawić dzieci, można sobie wyjśc "na fajka",
        wieczorem wypić piwo patrząc w gwiazy, pooglądać fajerwerki na sylwestra albo
        może przy sprzyjających wiatrach obejrzec mecz z sąsiadami.
        Nawet mojego kota tam nie będę wypuszczał... starczy brudu zwierzęcego na
        ulicach:/

Krzysiek
    • 485868.anne Podziękowania dla Łukasza i innych 19.01.07, 16:11
      napewno będziemy mieli okazję zapoznać się wszyscy, ale już teraz za pośrednictwem tego forum chciałam podziękować tym, którzy włożyli swój wkład w umieszczenie zdjęć( zdjęcia Werbum30 sa dosłownie odlotowe) a głównie Łukaszowi który wyszedł z inicjatywą umieszczania photo kolejnych etapów rozwoju inwestycji.Napewno nie tylko mnie ale wielu innym spoza Warszawy dało to pewien spokój wewnętrzny i zadowolenie oglądając nasz budynek który "rósł"na łamach naszego forum z miesiąca na miesiąc.A mnie już szczególnie bo przyjezdzając 3razy w roku z Anglii nawet nie podjechałam na budowę bo widziałam jej stan na forum.Stokrotne dzięki.
      Anna
      (współlokatorka Łukaszaale z piętraI)
    • ewap35 Re: Zdjęcia tarasu 07.02.07, 21:59
      Niezłe zdjęcia. Trawnik- jak najbardziej TAK. Wysadzanie zwierzątek na tarasie,
      nie, nie i jeszcze raz nie! Ciekawe czy lokatorzy mieszkający "pod tarasem"
      wiedzą, co mają nad głowami!!??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka