Gość: meg22 IP: *.smrw.lodz.pl 09.09.12, 22:22 pulsmedycyny.pl/2565263,54495,kolka-niemowleca-zwiazana-z-migrena-matki Myślicie, że jest związek? Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quelquechose Re: Migrena a kolka 11.09.12, 09:25 Oby nie... :( Moja corka miala kolke. Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnapanienka Re: Migrena a kolka 11.09.12, 11:02 Moje dzieci miały kolki..:( jedno i drugie...córka mniejsze, ale miała cholera oby nie miały w przyszłości kłopotów zdrowotnych!!! już im współczuję,że mają taką matkę..:((( znów będę sobie wbijać...mam kolejny powód...:( Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Migrena a kolka 12.09.12, 02:26 Moja corka nie miala w ogole. wlasciwie nie ma i migren, takie prawdziwe ma b. rzadko, (odpukac w niemalowane !!!) ale czesto ma napieciowe bole glowy. tak, ze, trudno mi powiedziec. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
donjuan Re: Migrena a kolka 17.09.12, 09:03 Migrena jest powiązana z działalnością watroby, przynajmniej niektóre jej odmiany, stąd ten zwiazek korelacyjny z kolką. U siebie od najmłodszych lat do dziś obserwuję dolegliwości trawienne w postaci wzdęć , zaparć, rozwolnień . I jednocześnie typowe objawy migrenowe i depresyjne. Już niejednokrotnie cytowałem na tym forum omawiającą te sprawy książkę autorów francuskich C. Loisy, S. Beorchia i C. LAmousse "Migrena" na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś