obywatel_piotr 10.03.06, 19:00 witam panie i panow;)pytanko czy mozna pic alkohol biorac divascan w ulotce nic nie pisze a lekarza zapomnialem zapytac;) z gory dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziubasekk Re: divascan+alkohol 10.03.06, 19:21 Witam :) niestety nigdy nie bralam divascanu,ale z doswiadczenia wiem,ze zadnych lekow,a co dopiero tych na migrene,nie mozna laczyc z alkoholem!!! Radze takze,chociaz wiem ze to trudne,odstawic alkohol,bo on moze byc przyczyna oooogromnej migreny!Ostatnimi czasy migrene mam coraz rzadziej,wiec zaczelam popijac,ale wtedy,kiedy mialam mega migreny musialam calkowiscie z niego zrezygnowac;) to tylko wydaje sie takie straszne-no i jeszcze wytlumaczyc wszystkim czemu nie pije-to jest najgorsze:)pozdrawiam dziubasekk Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 Re: divascan+alkohol 13.03.06, 20:30 Brałam ten lek- na ulotce chyba nic nie pisze o interakcji z alkoholem. Ja okazyjnie piłam alkohol-nie zauwazyłam skutków ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
maadga Re: divascan+alkohol 14.03.06, 08:47 również brałam Divascan, zrezygnowałam z niego bo miałam mega migreny. W tym czasie napiłam sie 2-3 razy po lampce alkoholu i nie było jakiś zmian w samopoczuciu. Odpowiedz Link Zgłoś