Dodaj do ulubionych

Ola niewiniątko- Klan

16.01.13, 10:00
jakieś to dziwne dla mnie. ten kurator oficjalnie wyznał Olce swoje uczucia, podrywał ją, ile się dało i dalej razem pracują. przecież zdrową psychicznie osobę szlag by trafiał w takiej sytuacji, a co dopiero kogoś z problemami psychicznymi.... a Olka taka zdziwiona, że Norberta trafiło, no bo ona się przeciż z kuratorem, tak przyjaźni i i musi go po prostu zaprosić. gdyby, na domową imprezę mój mąż koniecznie chciał zaprosić, mizdrzącą się do niego panienkę, też bym dostała jakiegoś ataku..... :) no to teraz odliczamy, kiedy w końcu Oleńka ulegnie kuratorowi i zazna normalności...cóż za dramat!
Obserwuj wątek
    • santana2000 Re: Ola niewiniątko- Klan 16.01.13, 10:13
      ale Norbert nie wiedział że ten kurator mizdrzy się do Olki. Widział że jest to jej "przyjaciel". Olka nic mu nie mówiła, że on ją podrywa, tylko Boskiej Adze się zwierzała, że on tam sie w niej podkochuje itp. i ona nie wie kogo wybrać.
      • myszka1969 Re: Ola niewiniątko- Klan 16.01.13, 10:47
        Strasznie mi Oli szkoda po tej parapetówce...Ja uważam, ze Norbert przesadza w swoich podejrzeniach, poza tym to Rafał sie do niej mizdżył, nie Ola do niego...Ale jednak zupelnie nie wzięła pod uwage kruchej psychiki Rafała i to jej wina, że tak sie stało jak sie satalo...Nawet jesli Norbert sie starał to przeciez jest bardzo chwiejny w swoich przekonaniach(chocby sytuacja z tym studentem, ktorego podejrzewal o zle zamiary a potem niczego nie pamietal )i mogła przewidziec, ze moze dojsc do czegos nieprzyjemnego...
        • toxicity1 Re: Ola niewiniątko- Klan 16.01.13, 11:20
          Co do tego studenta i jego koleżanki z ławki, to nawet zdrowy osobnik mógł uznać, że zachowują się... hmmm nie teges.
          Takie uśmieszki, szepty i spoglądanie na Norberta - mnie też by to wkurzyło.
          • madi138 Re: Ola niewiniątko- Klan 16.01.13, 12:21
            fakt. i do tego jeszcze, Olka wiedzac, ze kurator dziala na Norberta, jak plachta na byka, nie powinna go zapraszac. a teraz bidulka zdziwiona cala sytuacja. oj, jej to by sie jakas terapia przydala...
            • eo_wina Re: Ola niewiniątko- Klan 16.01.13, 12:59
              No wlasnie - czy osoby zyjace na codzien z osobami cierpiacymi na np. schizofrenie nie potrzebuja wsparcia psycholga? Czy Olenka nie powinna udac sie na terapie do pana Rafalskiego?
              A w kwestii szepczacych studenciakow - nie raz i nie dwa mnie sama trafil szlag - czlowiek wtedy mysli, ze te szepty i glupie smieszki dotycza jego samego, wiec i zdrowego nerw by szarpnal, co dopiero chorego.
              • tay2 Re: Ola niewiniątko- Klan 16.01.13, 14:09
                no daj spokoj.... jeszcze rafalski by ją zerżnął i dopiero by sie porobiło....
                • eo_wina Re: Ola niewiniątko- Klan 16.01.13, 15:06
                  Nie, on jest teraz Basią Botoks mocno oglupiony :-)
    • kuku-na-muniu8 Re: Ola niewiniątko- Klan 18.01.13, 13:27
      No i stało się! Wczoraj poszli sobie na kawkę...A podczas pożegnania...buziak. No kto by się tego spodziewał?! ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka