06.04.17, 20:24

Martyna Kowalik,to wspaniała dziewczyna, uwielbiam ją w roli Kamili, jest urocza, naprawdę może oczarować, a przy tym z krwi i kości.
Fakt, że Marcelina Robakiewicz wcześnie zaczęła grac Kamilę, ale kiedy miała te swoje naście lat juz nie była tak porywająca, jak obecna Kamila.
Pozdrawiam Panią Martynę!
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: Kamila 06.04.17, 22:43
      Martyna Kowalik,to wspaniała dziewczyna, uwielbiam ją w roli Kamili, jest urocza, naprawdę może oczarować

Czy jej figura i fryzura ma jakiś związek z Twoją oceną?
      • quba Re: Kamila 25.04.17, 05:19
        Nie zrozumiałam Twego pytania. Mogłabym być spokojnie jej mamą, może dlatego wydaje mi się urocza, że chciałabym mieć taką córkę, fajną, pyskatą, przebojową, na dodatek aktorka bardzo fajnie gra tę rolę.
        • taki-sobie-nick Re: Kamila 25.04.17, 18:56
          quba napisał:

> Nie zrozumiałam Twego pytania. Mogłabym być spokojnie jej mamą

To ty nie jesteś facet? System mi pisze "quba napisał" i z tego wyciągnęłam wnioski.

Jej mamą to ja też mogłabym być. :-P
          • quba Re: Kamila 27.04.17, 20:06
            a widzisz jak pozory mylą ;)
          • fajny_kwapisz Re: Kamila 01.06.17, 13:10
            przyjemna, budzi chucie
    • mysliciel662 Re: Kamila 23.05.17, 12:51
      A ja wolałam dawną Kamilę :)
      • latarnik88 Re: Kamila 23.05.17, 14:42
        Ja też wolałam dawną Kamilę , przynajmniej nie była taka wrzaskliwa.
        • taki-sobie-nick Re: Kamila 23.05.17, 19:51
          latarnik88 napisała:

> Ja też wolałam dawną Kamilę , przynajmniej nie była taka wrzaskliwa.
          >
          Ta jest wrzaskliwa, no co wy? Jest idealnie uczesana, do ostatniego strąka, ale tam wszystkie kobiety tak.
        • quba Re: Kamila 24.05.17, 19:28
          Moim zdaniem obecna dziewczyna jest naturalna, rozejrzyjcie się wokoło, dziewczyny w wieku Kamili są też takie śmiałe, kontaktowe i spontaniczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka