oleg3 22.05.04, 11:08 za trylogię "Pierwsza (2, 3) wojna z Niemcami" ? Jakiś forumowy doktorat honoris causa, uścisk dłoni admina )) Dziękuję eliot, dobra robota. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleg3 Linki 22.05.04, 11:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12217&w=11895061 Pierwsza wojna z Niemcami forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12217&w=12395305 Druga wojna z Niemcami forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12217&w=12592144 Trzecia wojna z Niemcami Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Jak uhonorować eliota 22.05.04, 20:05 oleg3 napisał: > za trylogię "Pierwsza (2, 3) wojna z Niemcami" ? > > Jakiś forumowy doktorat honoris causa, uścisk dłoni admina )) > > Dziękuję eliot, dobra robota. > Sława! No własnie! Ta trylogia jest perełka forum. A uhonorować? Uscicnałbym mu dłoń wirtualnie, ale przeciez ja tu jestem, jak wielokrotnie mówiłem, tylko wykidajłą, bo takie są uprawnienia admina... Natomiast eliot walnie przyczynił sie i do założenia i do sukcesu Forum Słowiańskiego, zatem jakiekolwiek wyróżnianie go z mojej strony byłoby uzurpacja, ale skoro tak bardzo chcecie, to dopisuje go grona wydajłów FS... Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie nakarm dziecko, kliknij w pajacyka TERAZ: www.pajacyk.pl Ignorant +++ Odpowiedz Link
zenta1 Re: Jak uhonorować eliota 22.05.04, 20:22 ...eliotowi proponuję nadać tytuł doktora honoris causa FS. natomiast pomysł z wykidajłą, nadzorcą lub strażnikiem naszego słowiańskiego gułagu jest dość wątpliwy. Z różnych względów. Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Jak uhonorować eliota 22.05.04, 20:32 zenta1 napisał: > ...eliotowi proponuję nadać tytuł doktora honoris causa FS. natomiast pomysł z > wykidajłą, nadzorcą lub strażnikiem naszego słowiańskiego gułagu jest dość > wątpliwy. Z różnych względów. Sława! Toz ja go mam za wielokrotnego ( bez podlizywania się za: podwójnego ściśle mówiąc, historyczno-ligwistycznego), a jako wykidajłę dopisałem już, więc w razie kasowania odpowiedzialność została podzielona pomiędzy mnie sztyleta i eliota. Niestety bardziej formalnie i urzędowo uczcić eliota nie mogę, bo nie mam taaaaaaaakiej wadzy))))))) PS To się nazywa socjologia władzy: eliot honorowo wrobiony za wybitne zasługi)))))) Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie nakarm dziecko, kliknij w pajacyka TERAZ: www.pajacyk.pl Ignorant +++ Odpowiedz Link
zenta1 Re: Jak uhonorować eliota 22.05.04, 21:41 ...no cóż w takim razie, niech będzie. Placet. Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Jak uhonorować eliota 23.05.04, 15:50 zenta1 napisał: > ...no cóż w takim razie, niech będzie. Placet. Sława! Zatem eliot pierwszym demokratycznym adminem F.S. BO ja z "urodzenia" jak założyciel, a sztylet69 z mojego namaszczenia))))))) Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Nad Łaby brzeg wracamy znów po wiekach! Ignorant +++ Odpowiedz Link
eliot Dzięki! Nagrodą mi jest, że ktoś chciał... 24.05.04, 12:37 ...to czytać. Z uprawnień korzystać nie zamierzam. Więc dzięki Ignor za uznanie i dopisanie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Dzięki! Nagrodą mi jest, że ktoś chciał... 24.05.04, 13:28 Sława! No jak to? Za trzy wygrane wojny z odwiecznym wrogiem należało Ci się! A z uprawnień skorzystasz pod naszą nieobecnośc gdy wystąpi cos drastycznego... Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Nad Łaby brzeg wracamy znów po wiekach! Ignorant +++ Odpowiedz Link
eliot Re: Dzięki! Nagrodą mi jest, że ktoś chciał... 24.05.04, 15:35 ignorant11 napisał: > Sława! > > No jak to? > > Za trzy wygrane wojny z odwiecznym wrogiem należało Ci się! > Dobra!!! Ale to Bolek je wygrał!!! A wrocić trzeba nie tylko za Łabę ale i za Soławę... Powolutku... powolutku... Pozrawiam Odpowiedz Link