Dodaj do ulubionych

Genialny ruch Mentzena

23.05.25, 12:12
Ale wykombinował... PIEKNIE! Teraz nadal jest w centrum uwagi i rozdaje karty...

Jego rozmowe z Nawrockim obejrzało juz ponad 3700 ogladajacych i to na samym kanale Mentzena.

NA kanale zero nastepny milion na republice tez duzo.

SUKCES!

Bardzo jestem ciekaw co bedzie jutro z Trzskowskim.
Obserwuj wątek
    • ignorant11 Re: Genialny ruch Mentzena 26.05.25, 14:02
      Bo co zrobił z Trzaskowskim w wywiadzie pokazał środowisku konserwatywnemu, że to nie nasz kandydat. A potem pyfkiem podważył chęć lewizny do głosowania na niego. Podobno to prowokacja Sikorskiego i rozgrywka wewnątrz platfusiarni. Co jeszcze istotne, że jakiejś częsci platfusiarni pokazał, że jest ( Mentzen ) dla nich strawny
      • scand Re: Genialny ruch Mentzena 27.05.25, 09:25
        Menzten jest młody, chyba jeszcze musi się uczyć.

Zabawne że trójka Trzaskowski-Nawrocki-Menzten ma doktoraty, ale doktorat Menztena jest chyba najmłodszy - nie sprawdzałem tego.
        • scand Re: Genialny ruch Mentzena 27.05.25, 09:32
          Sprawdziłem w Wiki. Rzeczywiście, oto roczniki doktoratów trójki

T-N-M = 2004 - 2013 - 2015
          • ignorant11 Re: Genialny ruch Mentzena 27.05.25, 11:55
            scand napisał:

> Sprawdziłem w Wiki. Rzeczywiście, oto roczniki doktoratów trójki
            >
            > T-N-M = 2004 - 2013 - 2015

Teraz znajdź jakośc tych doktoratów. Bo sa znane na poziomie pracy licencjackiej.
    • eliot Re: Genialny ruch Mentzena 27.05.25, 18:39
      Wykazał raczej polityczny brak doświadczenia. Dał się złapać w pułapkę zastawioną przez Sikorskiego i co gorsza nie potrafił wyjść z tego z twarzą. Wracając zaś do doktoratów, to o doktoracie Tuska jakoś nie słyszałem? Może to moja nieuwaga? Chyba, ze chodzi o doktorat honorowy, ale to nawet Bolek ma ich więcej... Jeśli coś wiesz na ten temat, to podrzuć tytuł i poromotora!
      wink
      • ignorant11 Re: Genialny ruch Mentzena 27.05.25, 19:30
        eliot napisał:

> Wykazał raczej polityczny brak doświadczenia. Dał się złapać w pułapkę zastawio
        > ną przez Sikorskiego i co gorsza nie potrafił wyjść z tego z twarzą. Wracając z
        > aś do doktoratów, to o doktoracie Tuska jakoś nie słyszałem? Może to moja nieuw
        > aga? Chyba, ze chodzi o doktorat honorowy, ale to nawet Bolek ma ich więcej...
        > Jeśli coś wiesz na ten temat, to podrzuć tytuł i poromotora!
        > wink
        >
        tusk to tvnprofesor podobnie jak Sroda ale przynajmniej wykłada, niestety nie kafelki ale jakies bzdetysmile))

Prowokacja Sikorskiego obróci sie przeciwko nim. Bo on oglądał wywiad z trzaśnietym w pubie Mentzena.

On po dobrym zgrilowaniu dupiarza poszedł do swoejego pubu i co miał zrobić? Wywalic ich na zbity pysk? Po wywiadzie z obsrańcem?

Wejdź w jego buty. Przeprowadziłes wywiad uprzejmy ale zgrilowałeś wracasz do swojej knajpy a tu taaakie towarzystwo...

Łapiesz za maczetę? Przywalisz im kuflem w łeb?

No dzień dobry panom. Pyfko z "faszystą" wyjdzie bokiem lewiźnie...
        • eliot Re: Genialny ruch Mentzena 28.05.25, 16:27
          Oczywiście, całość sytuacji wyszła na plus Nawrockiemu, ale muszę przyznać, że moja wysoka dotąd ocena Mentzena mocno zmalała... Polityk nie może być tak naiwny, już samo zaproszenie na piwo powinno w nim zapalić światełko alarmowe. Sikorski już czekał na sygnał. Na kilometr pachniało ustawką. Wywołał w Konfie niepotrzebny bunt i sprzeciw. To oczywiście doda głosów Nawrockiemu ale nie potwierdza jego zdolności przywódczych. Mam nadzieję, że nie będzie dalej brnął w zaprzeczanie, tylko wyciągnie z tego wnioski i więcej tak prostych błędów nie popełni.
          • ignorant11 Re: Genialny ruch Mentzena 29.05.25, 00:54
            eliot napisał:

> Oczywiście, całość sytuacji wyszła na plus Nawrockiemu, ale muszę przyznać, że
            > moja wysoka dotąd ocena Mentzena mocno zmalała... Polityk nie może być tak naiw
            > ny, już samo zaproszenie na piwo powinno w nim zapalić światełko alarmowe. Siko
            > rski już czekał na sygnał. Na kilometr pachniało ustawką. Wywołał w Konfie niep
            > otrzebny bunt i sprzeciw. To oczywiście doda głosów Nawrockiemu ale nie potwier
            > dza jego zdolności przywódczych. Mam nadzieję, że nie będzie dalej brnął w zapr
            > zeczanie, tylko wyciągnie z tego wnioski i więcej tak prostych błędów nie popeł
            > ni.
            >

Adzisiaj jak widzisz jest juz inaczej po jednaznacznym opowiedzeniu sie pana Slawka za panem Karolemsmile))

I kto wyszedł na durrnia? POtrzskany Sikorskysmile))
            • eliot Re: Genialny ruch Mentzena 29.05.25, 18:04
              I, na szczęście, trzeba to przyznać, Mentzen znalazł bardzo zgrabne wyjście z tej sytuacji. Dzisiaj Nawrocki opublikował zdjęcia z ich spotkania. Szacun! Byłem ciekawy czy na to się zdecyduje, czy dalej będzie szedł w zaparte...
              wink
              • ignorant11 Re: Genialny ruch Mentzena 30.05.25, 12:04
                eliot napisał:

> I, na szczęście, trzeba to przyznać, Mentzen znalazł bardzo zgrabne wyjście z t
                > ej sytuacji. Dzisiaj Nawrocki opublikował zdjęcia z ich spotkania. Szacun! Byłe
                > m ciekawy czy na to się zdecyduje, czy dalej będzie szedł w zaparte...
                > wink
                >
                >

Ta manipulacja geniuszy od Trzaskowskiego moze sie obrócić przeciwko nim.

Ale jest bardzo ciekawie.
      • scand Re: Genialny ruch Mentzena 27.05.25, 19:40
        Chodzi o Trzaskowkiego, też na T smile Co do jakości nie wypowiadam się bo nie czytałem, ale można podać dziedziny.
        TNM - Politologia, Historia, Ekonomia
        • eliot Re: Genialny ruch Mentzena 28.05.25, 16:16
          scand napisał:

> Chodzi o Trzaskowkiego, też na T smile Co do jakości nie wypowiadam się bo nie czy
          > tałem, ale można podać dziedziny.
          > TNM - Politologia, Historia, Ekonomia

Jeśli chodzi o T, to tytuł brzmi jak poniżej... sądzę, że to wystarczy za cały komentarz...

"Dynamika Reformy instytucjonalnej w Unii Europejskiej"
          wink
          • scand Re: Genialny ruch Mentzena 28.05.25, 21:57
            Tak, o dynamice można pisać w nieskończoność smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka