drzazga1 17.08.03, 22:23 Prosze o dostęp dla znajomej po znajomości! Kto dziś dyżur pełni cenzorski?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzazga1 Dostęp dla Primrose poproszę! 17.08.03, 22:28 Z polecenia mojego ma sie rozumieć:-))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Dostęp dla Primrose poproszę! 17.08.03, 22:40 drzazga1 napisała: > Z polecenia mojego ma sie rozumieć:-))) > juz jest tutaj :-) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Sęks, już wie:-) 17.08.03, 22:56 drzazga1 napisała: > A pocztę Bec... no powiedz to, powiedz glosno jak musisz :)))) Odpowiedz Link
summa Tak, tak! 17.08.03, 23:02 betty-bt napisała: > no powiedz to, powiedz glosno jak musisz :)))) jak bedziesz mówić głośno, to tak żeby do mnie doleciało! coś sie czuję niedoinformowana ostatnio ;)) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Tak, tak! 17.08.03, 23:04 summa napisała: > > jak bedziesz mówić głośno, to tak żeby do mnie doleciało! coś sie czuję > niedoinformowana ostatnio ;)) chodzi o bec... ;-) Odpowiedz Link
summa Re: Tak, tak! 17.08.03, 23:08 betty-bt napisała: > chodzi o bec... ;-) ...... ????? ....zkę piwa? Odpowiedz Link
betty-bt Re: Tak, tak! 17.08.03, 23:10 summa napisała: > betty-bt napisała: > > > chodzi o bec... ;-) > > ...... > ????? > > ....zkę piwa? niech ona powie :))) to jej dzialka :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Powiem głośno: Beciaczku, skarbie tu mój.... 17.08.03, 23:38 drzazga1 napisała: > :-))))))) tak mi mow, tak mi dobrze :))) Odpowiedz Link
summa Re: Powiem głośno: Beciaczku, skarbie tu mój.... 17.08.03, 23:44 betty-bt napisała: > drzazga1 napisała: > > > :-))))))) > > tak mi mow, tak mi dobrze :))) O rrany! Dzis jak widzę słodkości na każdym wątku! ale niedługo padalcowa wpadnie i rozgoni towarzystwo :))) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Powiem głośno: Beciaczku, skarbie tu mój.... 17.08.03, 23:55 betty-bt napisała: > tak mi mow, tak mi dobrze :))) Miauuu... tak to jest, jak się przez tydzień za poduszkę robiło... rączki same do głaskania się składają.... Beciaczku:-))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Powiem głośno: Beciaczku, skarbie tu mój.... 18.08.03, 00:06 drzazga1 napisała: > Miauuu... tak to jest, jak się przez tydzień za poduszkę robiło... rączki same > do głaskania się składają.... a po ciemku i tak nie widac co sie glaska... > Beciaczku:-))) > moge tez? publicznie? Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Powiem głośno: Beciaczku, skarbie tu mój.... 18.08.03, 00:24 betty-bt napisała: > a po ciemku i tak nie widac co sie glaska... > Hehe... dokładnie, w nocy wszystkie... koty sa czarne;-P > > Beciaczku:-))) > > > > moge tez? publicznie? Niom:-))))) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: dorociatko 18.08.03, 00:43 wonsz napisał: > Jak ladnie. Bo ja cała jezdem ładna!!! :-P (i jaka skromna...) Odpowiedz Link
wonsz Re: dorociatko 18.08.03, 00:44 drzazga1 napisała: > Bo ja cała jezdem ładna!!! :-P > > (i jaka skromna...) Zweryfikujemy ;) K. Odpowiedz Link