sherlock_holmes Re: potrzebujemy ok 700 postów a mamy ich 06.09.03, 19:07 Pomozemy! Wchodze w to i chce byc tym, ktory zdobedzie trofeum. Jaka jest nagroda? Poza oczywiscie honorowym wirtualnym usciskiem dloni wszystkich osob z forum Odpowiedz Link
betty-bt Re: potrzebujemy ok 700 postów a mamy ich 06.09.03, 19:08 sherlock_holmes napisał: > Pomozemy! > Wchodze w to i chce byc tym, ktory zdobedzie trofeum. > Jaka jest nagroda? Poza oczywiscie honorowym wirtualnym usciskiem dloni > wszystkich osob z forum nagroda jest fiat 126p :))) i piwko! Odpowiedz Link
summa Re: potrzebujemy ok 700 postów a mamy ich 06.09.03, 19:12 sherlock_holmes napisał: > Pomozemy! > Wchodze w to i chce byc tym, ktory zdobedzie trofeum. he he, tylko uważaj, bo Betty sie dobrze czai :))) Odpowiedz Link
aankaa Re: potrzebujemy ok 700 postów a mamy ich 06.09.03, 19:13 summa napisała: > he he, tylko uważaj, bo Betty sie dobrze czai :))) to może ja jednak tu zostanę ?? Odpowiedz Link
summa Re: potrzebujemy ok 700 postów a mamy ich 06.09.03, 19:21 aankaa napisała: > summa napisała: > > > he he, tylko uważaj, bo Betty sie dobrze czai :))) > > to może ja jednak tu zostanę ?? a pewnie, zostań!! Odpowiedz Link
aankaa Re: potrzebujemy ok 700 postów a mamy ich 06.09.03, 19:26 summa napisała: > aankaa napisała: > > > summa napisała: > > > > > he he, tylko uważaj, bo Betty sie dobrze czai :))) > > > > to może ja jednak tu zostanę ?? > > a pewnie, zostań!! oj, Matka Założycielka łeb by mi urwała ;) zaraz odpalam wrotki i ruszam Odpowiedz Link
betty-bt Re: potrzebujemy ok 700 postów a mamy ich 06.09.03, 19:15 summa napisała: > > he he, tylko uważaj, bo Betty sie dobrze czai :))) z zaskoczenia was wtedy potrakowalam, he? :))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: potrzebujemy ok 700 postów a mamy ich 06.09.03, 19:22 To ja troche poswintusze, bo "czajenie sie" kojarzy mi sie jak najbardziej z ppozycja na lisa: on cala noc sie czai, nad ranem ucieka :-) Jesli wygram, Fiata 126p przekaze na cele charytatywne - tzn. dla osoby, ktora najlepiej uargumentuje chec jego posiadania. sam mialem dwa maluchy wlasne i z 50 innych, ktorymi jezdzilem i jakos wychodza mi bokiem - jakkolwiek to bardzo kochane samochody - nigdy mnie nie zawiodly, mimo iz jeden byl moim rownolatkiem Odpowiedz Link
betty-bt Re: potrzebujemy ok 700 postów a mamy ich 06.09.03, 19:25 sherlock_holmes napisał: > To ja troche poswintusze, bo "czajenie sie" kojarzy mi sie jak najbardziej z > ppozycja na lisa: on cala noc sie czai, nad ranem ucieka :-) to mialo byc swintuszenie??? no wiesz! ;-) > Jesli wygram, Fiata 126p przekaze na cele charytatywne - tzn. dla osoby, ktora > najlepiej uargumentuje chec jego posiadania. sam mialem dwa maluchy wlasne i z > 50 innych, ktorymi jezdzilem i jakos wychodza mi bokiem - jakkolwiek to bardzo > kochane samochody - nigdy mnie nie zawiodly, mimo iz jeden byl moim rownolatkie > m dla mnie! a dlatego wlasnie, ze jeszcze nigdy nie jezdzilam maluchem! a bardzo chce! Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: potrzebujemy ok 700 postów a mamy ich 06.09.03, 19:29 Nie masz czego zalowac -przyjemnosc z jazdy maluchem jest podojak z pozycji "na zabe": - w wykonaniu damskim: on lezy, jemu lezy, ona rechcze - w meskim: on lezy, jemu stoi, ona nie kuma :-) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Ooooooo!!!!!!!!! SzerlokHOLMS !!!!! :))n/t 07.09.03, 00:24 sherlock_holmes napisał: > Pomozemy! > Wchodze w to i chce byc tym, ktory zdobedzie trofeum. > Jaka jest nagroda? Poza oczywiscie honorowym wirtualnym usciskiem dloni > wszystkich osob z forum Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: SOOOCZEEEWW... 06.09.03, 19:59 co jest? Plan nie wykonany, co to za brak entuzjazmu? Towarzyszki, towarzysze, zapytuje Was: no, pomozecie? A odpowiedz jest jedyna i sluszna: Pomozemy! 500% normy, kto da wiecej?! Odpowiedz Link
sherlock_holmes A ja sie chcialem zapytac 06.09.03, 20:22 Czy to ma byc juz tej nocy? A jesli tak, czy bedzie placone za prace w godzinach nocnych? Bo jak nie, to was zwiazki zawodowe zjedza :-) Odpowiedz Link