mha1 15.07.05, 10:41 jutro jadę na spotkanie grupowe pewnej grupy dyskusyjnej :D normalnie tak się cieszę, że muszę to gdzieś napisać, bo pęknę ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kohol Re: piwak 15.07.05, 11:27 Z jaką grupą? Ja nigdy nie miałam śmiałości pojechać na takie spotkanie :) Odpowiedz Link
betty Re: piwak 15.07.05, 14:56 Nie zartuj. Do tego nie jest potrzebna odwaga, ale mocna glowa do alkoholu :-) Mha, baw sie dobrze. Odpowiedz Link
wo_bi Re: piwak 17.07.05, 03:59 betty napisała: > Nie zartuj. Do tego nie jest potrzebna odwaga, ale mocna glowa do alkoholu :-) > Mha, baw sie dobrze. czy ja cos gdzies kiedys przegapilem, hmm to pewnie dlatego, ze ja zawsze samochodem ;) haha Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link
betty Re: piwak 19.07.05, 20:11 wo_bi napisał: > czy ja cos gdzies kiedys przegapilem, hmm to pewnie dlatego, ze ja zawsze > bardzo pijany juz na spotkania przybywam ;) Przez grzecznosc nie zaprzecze :-) Odpowiedz Link
mha1 Re: piwak 17.07.05, 17:38 grupa dyskusyjna ma swoją stronę bocznica.org (aktualnie nie działa, bo serwer zmienia miejsce, za kilka dni powinno być ok) było świetnie, jestem wyczerpana niespaniem i nie tylko ;) Odpowiedz Link
koaa Re: piwak 17.07.05, 22:06 no to fajowo bo o to przeciez w forumach chodzi aby poznawac nowych ludzi :) Odpowiedz Link
mha1 Re: piwak 18.07.05, 12:43 to nie forum, ale grupa dyskusyjna. i to nie jest kwestia poznawania nowych ludzi, ale zżycie się z nimi. obawiam się, że nie zrozumiesz o co mi chodzi. Odpowiedz Link