sherlock_holmes 27.11.03, 09:24 www.superexpress.pl/iso/Dzisiaj/Wiadomosci/Zagranica/zagranica_9.shtml Dla tego sasiada kastracja bylaby nagroda... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Przeginają pałę :( 27.11.03, 09:28 NO bydle:( Ale gwalcenie dzieci to temat znany od dawna. W krajach afrykanskich dziewczynki w swietle prawa uprawiaja seks: wychodza za maz w wieku 9 czy 11 lat i inie sa to biale malzenstwa:( Odpowiedz Link
bubster Re: Przeginają pałę :( 27.11.03, 11:32 wiecie co... ja bym każdego gwałciiciela kastrowała... i w tym momencie prawa człowieka mnie nie interesują... Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: Przeginają pałę :( 27.11.03, 20:24 W krajach afrykanskich gwalcone sa nawet kilkumiesieczne dziewczynki. Czyn ten spotyka sie nawet z czesta aprobata co wynika z faktu ogloszenia przez wielu szamanow (czy jak ich tam zwal w Afryce)ze stosunek z dziewica pozwala pozbyc sie wielu chorob w tym AIDS!!! Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Przeginają pałę :( 27.11.03, 11:48 A dla mnie z tego króciutkiego teksciku nie wynika,ze zgwalcil ja np40-letni sasiad.Do tego tekstu pasuje rowniez,ze ojcem moze byc mieszkajacy przez plot 13-latek,który wcale jej nie musial zgwalcic.Co nie zmienia faktu,ze 11 lat i ciąża....:(((((( Odpowiedz Link
anahella Re: Przeginają pałę :( 27.11.03, 13:31 dwiesciepompka napisał: > Do tego tekstu pasuje rowniez,ze ojcem moze byc mieszkajacy przez plot > 13-latek,który wcale jej nie musial zgwalcic.Co nie zmienia faktu,ze 11 lat i > ciąża....:(((((( Niewazne ile lat ma ojciec: 40 czy 13. Uprawianie seksu z osoba ponizej ktoregos roku zycia jest przestepstwem. Nawet jak ona byla chetna. Od wychowywania dzieci sa rodzice i oni powinni powiedziec nastolatkowi, skad sie biora dzieci (o ile to byl nastolatek). Odpowiedz Link