Dodaj do ulubionych

Przeginają pałę :(

27.11.03, 09:24
www.superexpress.pl/iso/Dzisiaj/Wiadomosci/Zagranica/zagranica_9.shtml
Dla tego sasiada kastracja bylaby nagroda...
Obserwuj wątek
    • anahella Re: Przeginają pałę :( 27.11.03, 09:28
      NO bydle:( Ale gwalcenie dzieci to temat znany od dawna. W krajach afrykanskich
      dziewczynki w swietle prawa uprawiaja seks: wychodza za maz w wieku 9 czy 11
      lat i inie sa to biale malzenstwa:(
      • sherlock_holmes Re: Przeginają pałę :( 27.11.03, 10:35
        Rzygac sie chce :(
        • bubster Re: Przeginają pałę :( 27.11.03, 11:32
          wiecie co...
          ja bym każdego gwałciiciela kastrowała...
          i w tym momencie prawa człowieka mnie nie interesują...
      • kurczak1976 Re: Przeginają pałę :( 27.11.03, 20:24
        W krajach afrykanskich gwalcone sa nawet kilkumiesieczne dziewczynki. Czyn ten
        spotyka sie nawet z czesta aprobata co wynika z faktu ogloszenia przez wielu
        szamanow (czy jak ich tam zwal w Afryce)ze stosunek z dziewica pozwala pozbyc
        sie wielu chorob w tym AIDS!!!
    • dwiesciepompka Re: Przeginają pałę :( 27.11.03, 11:48
      A dla mnie z tego króciutkiego teksciku nie wynika,ze zgwalcil ja np40-letni
      sasiad.Do tego tekstu pasuje rowniez,ze ojcem moze byc mieszkajacy przez plot
      13-latek,który wcale jej nie musial zgwalcic.Co nie zmienia faktu,ze 11 lat i
      ciąża....:((((((
      • anahella Re: Przeginają pałę :( 27.11.03, 13:31
        dwiesciepompka napisał:

> Do tego tekstu pasuje rowniez,ze ojcem moze byc mieszkajacy przez plot
        > 13-latek,który wcale jej nie musial zgwalcic.Co nie zmienia faktu,ze 11 lat i
        > ciąża....:((((((

Niewazne ile lat ma ojciec: 40 czy 13. Uprawianie seksu z osoba ponizej ktoregos
        roku zycia jest przestepstwem. Nawet jak ona byla chetna. Od wychowywania dzieci
        sa rodzice i oni powinni powiedziec nastolatkowi, skad sie biora dzieci (o ile to
        byl nastolatek).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka