prforum 19.05.08, 19:30 Najbardziej wiarygodną pochwałą jest ta, pochodząca z ust konkurenta. No to żeście Towarzysze zrobili reklamę Panu Przemkowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lolo Gosiewski wzorem dla szefów SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 21:13 Kopciński, czy jak on się tam nazywa, jest miernotą, która nauczyła się łapać okazję, a pozostała reszta kretynów nie potrafi myśleć o czymkolwiek innym jak tylko o profitach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Gosiewski wzorem dla szefów SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 21:51 Czytajac ten artykul i wypowiedz Jana G, mam pytanie czy juz zostala przeniesiona psychiatria do nowego lokalu ,bo bardzo mi sie wydaje jest potrzebna dla niektorych. Tak w Kopycinskiego uderza a juz zapomnial jak lzy krokodyle wylewal u niego.. Lewica nigdy nie odbije sie od dna kiedy glos w niej beda zabierac ludzie tego pokroju daty i kultury jak Jan G-takie mam zdanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ):):):): Gosiewski wzorem dla szefów SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 23:41 W imieniu PiS dziękuję SLD Odpowiedz Link Zgłoś