Dodaj do ulubionych

sex a znak zodiaku

09.09.04, 21:44
Zastanawia mnie, czy znak zodiaku ma jakis wpływ na częstotliwość uprawiania
seksu? W innym forum przeczytałam: "Ja od mojego męża nie moge sie opedzić,
bo jest typowym skorpionem;))...nie moge nawet spokojnie sie schylić i ubrać
przy nim" Napiszcie, jaki znak mają Wasi mężowie i jak często się kochacie :-)
Obserwuj wątek
    • doda1983 Re: sex a znak zodiaku 09.09.04, 22:18
      Ja jestem spod Lwa a mój facet jest Bliżniakiem. Czytałam gdzieś, że to podobno
      jedna z lepszych zodiakalnych "kombinacji" :) Szczerze mówiąc nie wierze w
      horoskopy i takie rzeczy, ale to się akurat sprawdziło. Jesteśmy ze sobą prawie
      2 lata, a on ma non stop ochotę na seks. Mógłby to robić ze mną wszędzie i o
      każdej porze. Mi się to oczywiście bardzo podoba :) hihi bo jestem typową
      Lwicą: lubię być adorowana i dopieszczana... :)
      • dr_tusia Re: sex a znak zodiaku 10.09.04, 07:18
        My jestesmy razem 9, a ochota wrecz rosnie:)) Ja- Waga, on- Rak. I tez nie
        wierze w horoskopy:))
        • dziewojka Re: sex a znak zodiaku 14.09.04, 12:47
          Sprawdziłam nasze znaki zodiaku (nigdy w to nie wnikałam), jesteśmy Bykiem i
          Wodnikiem. Nie wiem, co na to horoskopy, ale nie wyobrazam sobie lepszego
          dopasowania i uzupełniania siebie :) Mój kochany ma może mniej rozogniony
          temperament, ale radzimy sobie :))
      • mamitka Re: sex a znak zodiaku 13.09.04, 00:29
        No włąsnie u nas taka sama kombinacja ale z tego co ja czytalam to niestety
        niezbyt szczęśliwa (choć niekoniecznie seksualnie;))Pani Lew lubi rządzić a Pan
        Bliźniak i owszem. Obie osobowości zbyt silne aby mogły długo tworzyc
        szczęśliwą parę. Ktoś musi ustapic - ale to normalka w małżeństwie;) albo się
        rozstaną. A wracając do tematu to temperament mojego męża mógłby byc większy...
        Jest dobrze ale kiedyś było lepiej. Teraz pewnie częściej jest zmęczony praca.
        W kazdym razie nie za dobrze się dobralismy - ja mam większy temperamet niz on.
        Ale zyję;)
        Pozdrowionka!
        • ppolkaa Re: sex a znak zodiaku 13.09.04, 22:51
          moi znajomi ona lew, on bliźniak niedawno rozstali się po wielu perturbacjach,
          prawdę powiedziawszy nigdy nie było dobrze w tym małżeństwie, całkowite
          niedopasowanie pod każdym względem,również seksualnym z tego co wiem, także
          dziwią mnie wcześniejsze wypowiedzi o dopasowaniu par składających sie z takich
          kombinacji
    • iwoku Re: sex a znak zodiaku 09.09.04, 23:48
      Waga i Wodnik, w obu przypadkach apetyty średnie, ale dopasowane- i chyba o to
      właśnie chodzi!
    • kokosia1 Re: sex a znak zodiaku 10.09.04, 08:00
      Facet skorpion no cóż, z tego co pomiętam to prawda!!!
      • eve.hq byk i ryby:)) 10.09.04, 09:18
        Ja pani Byk i moja kochana Rybeńka czyli mąż:))czytałam ,ze to jeden z
        najlepszych związków zodiakalnych:))i potwierdzam:))mamy podobne temperamenty
        idące w parze z dopasowaniem mentalności i naszych charakterów:))moze i nie
        przywiązuję takiej wagi do zodiaku ale z coś w tym jest bo z bliźniakiem i
        baranem związek pani byk jest niemożliwy, wiem to z doświadczenia i jest to
        fakt nie tylko dla mnie, osoby spod bliźniat i barana są przeciwieństwem
        oczekiwań wielu innych osób spod pozostałych znaków:)))aha wszystko też zalezy
        o jaka dekadę znaku chodzi i czy np.nie jest się urodzonym na przełomie dwóch
        stykających się znaków, wtedy wiekszość cech ma się czasem z tego jednego
        znaku:))astrologia fajna rzecz trzeba tylko trochę poczytać , raczej nie ma to
        związku z przesądami tylko z dawno skonstruowaną i odkrytą astrologią:)))

Ewa.
        • kruszynka301 baran i bliźniak 14.09.04, 19:03
          jesteśmy bardzo udaną parą (Baran i Bliźniak) - czytałam gdzieś, że to bardzo szczęśliwa kombinacja, co u nas się potwierdza - dopełniamy się wzajemnie.
          Natomiast Baran i Byk to nieporozumienie (również przeczytane i stwierdzone na własnej skórze).
    • inez76 Re: sex a znak zodiaku 10.09.04, 19:48
      My jesteśmy dwa byki. Nikt z nas nie narzeka, mamy podobne temperamenty.
    • mios Re: sex a znak zodiaku 14.09.04, 11:02
      Od wielu lat nie wierze w horoskopy. A teraz mam dobre potwierdzenie: i co z
      tego, ze on jest Skorpionem?
    • jenny1 Re: sex a znak zodiaku 17.02.05, 19:36
      up
      • caroll5 Re: sex a znak zodiaku 18.02.05, 10:09
        Ja jestem Rak mój narzeczony Bliżniak. To chyba w świetle wszystkich horoskopów
        fatalna kombinacja. Ale ja jestem bardzo szczęśliwa!!!!Barzo dobrze się
        rozumiemy w seksie też.My się poprostu kochamy i znaki zodiaku nic nie mają tu
        chyba do rzeczy.Może któraś forumowiczka też ma taki układ zodiakalny i się ze
        mną zgodzi?
        • blackvelvett Re: sex a znak zodiaku 18.02.05, 12:26
          My jestesmy na odwrót ja bliźniak on rak i jest super!

Ale pamiętam skorpiona.... ach, miło powspominać.......:))))))))))
          • cytrusowa inne zestawienie 18.02.05, 12:36
            mąż - lew (uwielbia rządzic i mieć ostatnie zdanie, co bywa meczące; jest
            krzykliwy), no i ja - wodniczka (chadam własnymi ścieżkami, spokojna,
            obrażalska czasmai i uwielbiająca mieć ostanie zdanie)

Uczymy się dopasowywać, jest ciężko, bo mąż wyrasta na lekkiego despotę - lae
            to raczej nie kwestia znaku, a wychowania - dziadek jest taki sam, tata też
            był:-)
            No a ja, jako typowy Wodnik, indywidualistka, uwielbiając swoje towartzystwo i
            ciszę!!! spokój!!!
            Chadzam wlasnymi sciezkami ja to mowią
            • cytrusowa Re: inne zestawienie 18.02.05, 22:23
              no i zapomnialam dodac - jesli chodzi o sex, to mężuś jest bardziej aktywny, to
              znaczy częsciej ma ochotę. Dla mnie sex nie jest najważniejszy, natomiast
              bardzo ważne jest przytualnie, dotykanie i żeby było miło. A mężus odbiera to
              od razu jako ochotę na sex. Jeszce trochec zasu upłynie zanim będziemy czytac
              sobie w myślach, ale nie jest żle!
              • ik-30 Re: inne zestawienie 20.02.05, 12:20
                Ja Wodniczak On Lew. Seksik udany. Ja podobnie jak Cytrusowa chciałabym oprócz
                seksu przytulenia, czułości - więcej!!!!!
    • an_ni Re: sex a znak zodiaku 18.02.05, 12:43
      a moj maz jest Skorpionem i w ogole sie nie potwierdza (moze dlatego ze jest
      powsciagliwy)
      inne cechy charakteru skorpiona psuja jak ulal ...
    • niusia24 Re: sex a znak zodiaku 18.02.05, 21:37
      ja koziorożec a on ryby-raczej chlodno :-(
    • p.magdalenka Re: sex a znak zodiaku 18.02.05, 22:36
      a ja wodnik a On ryby i tez raczej chłodno, chociaz odkąd jestem w ciazy to
      coraz czesciej On przejmuje inicjatywe... moze dlatego ze mi sie juz nie chce
    • karioka23 Re: sex a znak zodiaku 19.02.05, 21:25
      ryby i ryby- to dopiero kombinacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • paker941 Re: sex a znak zodiaku 22.02.05, 11:02
      no mój mąż to jest spod koziorożca, a ja jestem spod wagi, i kochamy się
      przeważnie 3,4 razy dziennie, :D chociaż jesteśmy już dojrzałą parą. Choć gdy
      spotykałam się z młodszym od siebie, to nie robiliśmy tego tak często. Wiec nie
      przejmuj sie Anisia78, poprostu musisz uwierzyć w siebie. papatki
      • lesia27 Re: sex a znak zodiaku 22.02.05, 21:40
        ja byk i on raczek - średniawo oboje; tendencja malejąca u niego, u mnie
        wzrostowa; Boże co będzie za pare lat jak ta tendencja się utrzyma!!!?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka