lanza2 27.09.04, 12:29 Co kupujecie swoim męzom, chłopakom w prezencie? pozdrawiam Lanza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1975a2 Re: Prezenty 27.09.04, 13:16 to co by chcieli mieć. ja kupuje książki o sztuce bonsai, średniowieczu, fantastyczne poprostu to co lubi i chciałbyby mieć w miare możliwości finansowych. Odpowiedz Link
kasiaa5 Re: Prezenty 27.09.04, 15:51 Teraz przewaznie ksiazki, glownie poezje bo moj Pan to romantyczna dusza. Ale zdazalo mi sie wreczyc prezenty wlasnorecznie zrobione; te daja duzo wiecej radosci. Polecam! Kasia Odpowiedz Link
eve.hq właśnie kupiłam:)) 27.09.04, 16:15 oczywiście jest to koszula i krawat :))mam nadzieję ,że się ucieszy kupiłam bez okazji, po prostu mąż ma taką pracę ,że musi elegancko wyglądać i stąd zawsze tych koszul jest za mało i krawatów też nie za dużo:)) więc mu powiekszyłam asotyment i wybór:)) Odpowiedz Link
anula36 Re: właśnie kupiłam:)) 27.09.04, 22:33 ja mojemu ciagle cos kupuje bo strasznie to lubie- bilans zeszlego tygodnia: plyta na Allegro,pasek do spodni,polar, a an oku mam jeszcze jedna plyte. Odpowiedz Link
eve.hq już wiem ,ze się bardzo ucieszył:)) 28.09.04, 08:47 Dziś rano poszedł do pracy w nowej koszuli i krawacie:)))to największy dla mnie komplement:)))) Odpowiedz Link
abere8 Re: Prezenty 27.09.04, 23:00 Moj maz ma za pare dni urodziny i juz wiem, co mu kupic - najnowszy album Beastie Boys. Na pewno sie ucieszy, bo ich lubi, a juz daaawno nie kupilismy zadnej nowej plyty. Odpowiedz Link