Dodaj do ulubionych

ALKOHOL!!!

07.03.05, 19:22
Hej!Zastanawia mnie,a jeszcze takiego pytania tutaj nie było,jak często i w
jakich ilościach pijecie alkohol.Wpisujcie.
Pozdrowionka.
Obserwuj wątek
    • quarum Re: ALKOHOL!!! 07.03.05, 21:26
      Osobiście nie pije i nie akceptuje naduzywania alkoholu.Jasne czasem łykne
      sobie piwko i mam nadzije ze wnet napije sie tez wina -robi sie :)-Moj maz pije
      troche wiecej od 1 do trzech dziennie -strasznie mnie to denerwuje
      • aleksandrynka Re: ALKOHOL!!! 09.03.05, 11:02
        no to nie pijesz, czy czasem piwko?
    • kot.bestia Re: ALKOHOL!!! 07.03.05, 22:24
      Za dużo. Bardzo lubię piwo i to ono mnie gubi. Czasem nawet codziennie po 3-4
      piwka.
      • paris81 Re: ALKOHOL!!! 08.03.05, 08:23
        Ja piję bardzo mało. Raz na 3 miesiące wypiję piwo i tyle:)
        Średnio raz na rok wypiję piwo z moim M.
        Za to mój M dba żeby browary nie zbankrutowały, ponieważ często gęsto pije
        piwko:)
        • dyzia81 Re: ALKOHOL!!! 08.03.05, 09:17
          To ja sie chyba wylamie, bo piwa wcale nie lubie :( za to nie pogardze dobrym
          winkiem, zwlaszcza do dobrej kolacji z mezem :)

A ostatnio najbardziej "rozpija" mnie moja praca ;) na wszelkich oficjalnych
          imprezach urodzinowych, imieninowych , czy chociazby dzisiaejszych,
          obchodzonych w mojej firmie :)
    • oxygen100 Re: ALKOHOL!!! 08.03.05, 12:09
      wino pare razy w tygodniu i czasem piwo
    • ala.b30 Re: ALKOHOL!!! 08.03.05, 12:14
      Zawsze w piątek i sobotę ze znajomymi (dużo), a czasem w tygodniu jakieś winko
      z mężem:-) Ogólnie lubię alkohol:-)
      • anula36 Re: ALKOHOL!!! 08.03.05, 12:39
        ja niestety tez lubie dlatego musze uwazac:)
        2-3 razy w tygodniu piwo, wino,teraz granca w sezonie. Jeden plus -nie lubie
        mocnych alkoholi ( wodki,koniaczki) ani drinkow,wole kieliszek wina.
        • coolaga1 Re: ALKOHOL!!! 08.03.05, 13:10
          Okolo 10 kufli piwa tygodniowo. Wina nie moge, od kiedy porzadnie przesadzilam
          i cala noc spedzilam kleczac w tolaecie. Mocnych alkoholi tez nie pije.
          • wielorak Re: ALKOHOL!!! 08.03.05, 13:18
            ja podobnie, też lubie piwko ale słodziutkie z jakimś soczkiem bo od goryczy to
            mnie wykręca a tak poza tym to winkiem też nie pogardzę albo słodkim miłym
            drinkiem. No ale czystej wódy z kielicha to już bym się nie napiła a feee
    • teufelchen17 Re: ALKOHOL!!! 08.03.05, 13:28
      Jedno piwko 2-3 razy w tygodniu. Winko podobnie: 2-3 razy w tyg - najchetniej
      polwytrawne. Czasem jakis drink - ale to raczej na imprezkach. Nie lubie
      mocnych czystych alkoholi, koniakow, likierow i roznego rodzaju "kremow"
      typu "adwokat".
    • miska77 Re: ALKOHOL!!! 08.03.05, 14:35
      prawie codziennie do obiadu lampke wina.

Ewa
    • kangurzysko Re: ALKOHOL!!! 08.03.05, 14:43
      nie lubię piwa, wiec tak 2-3 razy w tygodniu drinki, a ostatnio grzane wino.
      • natalya20 Re: ALKOHOL!!! 08.03.05, 15:13
        bacardi z cola raz na miesiac, nie toleruje picia, no moze czasami na jakiejs
        imprezie ale samej nie pamietam kiedy mi sie zdazylo przesadzic z alko
    • fairy5 Re: ALKOHOL!!! 08.03.05, 16:19
      pandaa a ty jak? Martwisz sie o swoje picie czy meza?
      • amhali Re: ALKOHOL!!! 08.03.05, 17:20
        Ja teraz pije glownie wino, czasem codziennie do obiadu kieliszek, a pozniej
        przez miesiac ani kropelki - roznie bywa, ani sie nie upijam ani sobie nie
        zaluje jak mam ochote, bo uwielbiam dobre alkohole - dobre wina i rozne inne ze
        swiata trunki, zawsze zaluje jak jestem w restauracji samochodem i nie moge nic
        sprobowac nawet za bardzo - bo nie wsiadlam bym do samochodu nawet po kieliszku
        wina.
        A ze nie szkoda mi pieniedzy aby czasem wydac na butelke czegos dobrego to tej
        chwili staram sie skompletowac barek. ;)) Jedyne co zaluje to ze nie moge sie
        zabrac i sama nauczyc robic dobrych win, nalewek czy czegokolwiek - jakos
        latwiej kupic :)

Pozdrawiam :)
      • pandaaa Re: ALKOHOL!!! 08.03.05, 18:06
        Hej!Alkohol jest tak przyjemny jak dobry spacer i sex pod warunkiem,że z tym
        piciem się nie przesadza.Fairy5-Ty zadałaś mi pytanie "Martwisz się o swoje
        picie czy męża",otórz ani o jedno ani o drugie,pytanie moje jak każde inne.Ja
        osobiście piwka nie lubię no czasami łyk dwa podpiję mężowi,lubię wypić dobrego
        drinka,ale nie za często.Mój mąż z kolei pije piwko 1-2 dziennie a przy wolnym
        dniu to i mocniejsze trunki pijemy już wspólnie.Pozdrowionka i dzięki za wpisy.
        Dobry drink:alkohol "MALIBU"+mleczko do kawy słodzone+plasterek pomarańczy-
        polecam.
    • dzenifer Re: ALKOHOL!!! 08.03.05, 17:48
      pije piwo i wino. nie lubie mocnych alkoholi. jak czesto? nie za czesto, kiedys
      duzo i czesto, teraz juz nie. do obiadu/kolacji, ze znajomymi.
    • bejrutek Re: ALKOHOL!!! 09.03.05, 00:58
      Ja codziennie piej 3 trzy piwa na dobranoc. Dwa mocne i jeden zwykły lager.
      Generelnie to jest straszne. Zwłaszcza, że jestem na piątym roku, nie mam zajęć
      i strasznie sie dołuje co będzie w przyszłości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka