aquarius1973 Re: noclegi w tatrach 07.05.10, 01:34 to raczej noclegi 'pod tatrami' a nie w gorach... Link Zgłoś
kamilaskoczynska Re: noclegi w tatrach 25.05.10, 16:47 ale nie każdy wie, gdzie szukać polecanych, sprawdzonych noclegów ;- ) Nie jest ważne tylko, że jest nocleg - ważne jest, jaki nocleg, dlatego warto polegać na czyimś zdaniu i rekomendacji ;) Link Zgłoś
muffinka9 :-) 25.05.10, 18:07 Tak jest ! Wyłącznie polecane oferty noclegowe zawsze znajduję na stronie PolecaneNoclegi.pl !!! Link Zgłoś
katja_24 Re: :-) 25.05.10, 19:49 A na jakiej podstawie nazywasz je polecanymi? Bo ja zajrzalam do kilku ofert i w zadnej nie znalazlam ani jednego komentarza. Link Zgłoś
moszczeniczanka Re: :-) 07.06.10, 14:21 wybieranie noclegu nie musi się opierać tylko sprawdzaniu ceny, oprócz warunków warto zwrócić także uwagę na dodatki. czasem można dostać kartę zniżkową do restauracji, na saunę, na masaż albo na wypożyczenie roweru górskiego. no i faktycznie warto zwracać uwagę na opinie i komentarze, tych którzy już skorzystali. życzę najlepszych wyborów :) Link Zgłoś
mrowca77 Re: noclegi w tatrach 24.04.13, 16:52 ostatnio byłam w Bukowinie Tatrzańskiej W Willi Na Olczańskim Wierchu. Willa dla osób które chcą odpocząć , cisza spokój , pyszne posiłki. Na pewno wybiorę sie tam jeszcze nie raz Link Zgłoś
rallic Re: noclegi w tatrach 15.04.14, 09:18 Ostatnio niestety nie byłam w Zakopanem :( nad czym bardzo ubolewam. Ale wcześniej razem z mężem miło wspominamy pensjonat na Krzeptówkach „Pod Reglami” www.podreglami.pl/ Link Zgłoś
ajejijeji Re: noclegi w tatrach 12.06.13, 09:33 ja szukam zawsze na www.hotelisko.pl/noclegi,reg-Tatry_i_Podhale.html i www.eholiday.pl/szukaj-tatry----0-.html Link Zgłoś
adresnieprawidlowy Re: noclegi w tatrach 25.06.10, 11:37 Polecam też zajrzeć na stronę nocuj.com.pl - duża baza obiektów nie tylko w górach, ale z całej Polski :-) Jest też wyszukiwarka więc łatwo jest znaleźć interesujący nas hotel, czy domek w górach :-) Są też zdjęcia tych miejsc. Link Zgłoś
banskiezacisze Re: noclegi w tatrach 17.06.13, 22:18 Pod Tatrami, świetne miejsce wrotapodhala.pl/index.html Link Zgłoś
krajka6 Re: noclegi w tatrach 21.06.13, 11:33 Polecam Pensjonat Śleboda w Bukowinie Tatrzańskiej. Przyjemny pensjonacik, z pięknymi widokami Tatr, a do tego sama mieścina naprawdę fantastyczna... o każdej porze roku. Link Zgłoś
turystaa80 Re: noclegi w tatrach 12.12.13, 20:39 a ja polecam beskidy, lepiej zaczac od czegos mniejszego niz potem miec problemy w Tatrach. Piekne tereny cudowny klimat - zapraszam do Nocleg szczyrk Link Zgłoś
vitomac Re: noclegi w tatrach 31.01.14, 02:17 Nie wiem jak wy ale ja byłem w Białce Tatrzańskiej a gościłem w pensjonacie Silverton było wyśmienicie! Blisko wszędzie a szczególnie na Słowacką część Tatr. Polecam 10 min na Słowację i tyle samo do Zakopca. Link Zgłoś
marti399 Re: noclegi w tatrach 19.03.14, 14:56 Polecam serwis www.noclegowo.pl/noclegi/w-gorach/ na pewno znajdziesz ciekawą ofertę noclegu w Tatrach. Link Zgłoś
alfabeta4 Re: noclegi w tatrach 08.06.14, 17:43 Polecam odwiedzić stronkę z miejscami noclegowymi www.myapartments.pl Link Zgłoś